uzun sürmüş değerinin düşmesi ama yüksekmiş seninki benimki 2200lerdeydi rahim filmi çekindin mi bana doktorum 4 ay sonra rahim filmi çekincez dedibenim kan dgerim 6000 kusur du 11 gun o ignelerden oldum yani ilacla sonlandirildi sonrasinda iki ay surdu degerim dusmesi 5 ay korunduk istedigimiz zamanda oldu ama baska sebeblerden bebegi dusurdum sonrasindada 3 ay korundum arkasindan tekrar hamile kaldim suan 21 haftalik hamileyim insallah
uzun sürmüş değerinin düşmesi ama yüksekmiş seninki benimki 2200lerdeydi rahim filmi çekindin mi bana doktorum 4 ay sonra rahim filmi çekincez dedi
şuan hamile olmana çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucana almayı nasip etsin çok zor bi durummus rabbim kimseye yasatmasın
seninki fazlaymıs benim öğrenmemle kaybetmem bir oldu zaten kanama ve şiddetli ağrıyla çıktı ortaya içerde de kanama olmuş insallah bir sorun çıkmaz bendede ve 4 ay sonra bende sağlıklı bir hamilelik yaşarım rahim filminden snra gebelin ne zaman oldubana doktorum demedi ama ben cekind cunku disgebelik sonrasinda tuplerde iltihaplanma olabiliyonus cok sukur benimki temiz cikti benim degerimin o kadar yuksek olmasinin sebebi 6 haftalik olmus hic haberim yoktu bide kalp atisi vardi 11 gun ignenin sonunda anca kalp atisi durdu yoksa ameliyatti cok sukur atlattim cok zor gunlerdi ama geciyo sizde bu sureci atlatip hayirla hamike kalirsiniz i sallah
seninki fazlaymıs benim öğrenmemle kaybetmem bir oldu zaten kanama ve şiddetli ağrıyla çıktı ortaya içerde de kanama olmuş insallah bir sorun çıkmaz bendede ve 4 ay sonra bende sağlıklı bir hamilelik yaşarım rahim filminden snra gebelin ne zaman oldu
3. ve en önemlisi 7. gün önemli demisti benim doktorumda ilkinde yükselebilir dedi ilk vuruldm günün ertesi benimde yükselmisti ama bugn 3. günüm düşmüş cuma gidicem tekrar şuanlık iyi dedi inşallah operasyona gerek kalmaz seninde canım rabbim yardım etsin bizlere bu mübarek günlerdeMerhaba. Ben de suan dis gebelik yaaiyorum. Ayni senin gibi kirtaj oldum. Degerim 240ti. 1. Ignede once dustu sonra yukseldi. 2. Igneyi oldum. Carsamba gunu kontrolum var. Bunda da dusmezse operasyon dedi dr
benim ilk değerim 2200 dü sonra 2008e düştü düşünce doktor dış gebelik dedi müdahale etti kürtaj ve o yukarda yazdım iğneyi vurdu iğnenin ertesi günü 2187 e çıktı bugün 3. günüm 1597e düşmüş 7. günüm cumaya denk geliyo canım cuma tekrar gidicem sana doktorun birsey dedimi değer düşüp sıfırlandıktan sonrası için filan ne düşünüyor. kaç ay korunman gerektini söylediCanim benim 3. Gun artmis 7.gun ve 10. gun dusmus ancak 12. gun artmisti. Inslah operasyona gerek kalmadan hallolur. Senin 3. Gun ve 7.gun degerlerin ne oldu
cmrtesi çıktım hastaneden banada verdi rapor bayramdan sonra iş başı yapcam allahtan birsey olmazsa yavas hareket et yat dinlen merdiven çıkarken dikkatli ol dedi ilişki yok sakın dedi 4 ay dedi banada 4 ay sonra rahim filmi çekeriz tüplere bakarız açıkmı kapalımı diye dedi (ondan çok korkuyorum bazı yerlerde sancılı geçiyor bazı yerlerde hiç acımıyor diye yorumlan yazıyor.) folik asiti kesti aynı senin gibi içme dedi bisiler gördü ama bu tam kese diyemedi hiç bi zaman 4 gün yattım hastanedeHala hastanede yatiyor musun. Ciktin mi hastaneden. Ben calistigim icin dr. bana istirahat verdi. Evde yatiyorum. Sana hareket etme dikkatli ol vb. dedi mi? Kese gorundu mu ultrasonda tuplerde.
Hangi hastane devlet ozel ? Arada agrin oluyor mu?cmrtesi çıktım hastaneden banada verdi rapor bayramdan sonra iş başı yapcam allahtan birsey olmazsa yavas hareket et yat dinlen merdiven çıkarken dikkatli ol dedi ilişki yok sakın dedi 4 ay dedi banada 4 ay sonra rahim filmi çekeriz tüplere bakarız açıkmı kapalımı diye dedi (ondan çok korkuyorum bazı yerlerde sancılı geçiyor bazı yerlerde hiç acımıyor diye yorumlan yazıyor.) folik asiti kesti aynı senin gibi içme dedi bisiler gördü ama bu tam kese diyemedi hiç bi zaman 4 gün yattım hastanede
özel hastane ağrı değilde sana oldumu hiç insan hamlar spor yapmaz yapmaz sonra şınav mekik çeker bi zorlanır karın içleri acırya hani oturup kalkarken filn öyle bi acı var karnımın içinde :))Hangi hastane devlet ozel ? Arada agrin oluyor mu?
Bende oyle birsey yok ama bacagima dogru vuran agru var. Ben filmin bu riskini bilmiyordum o zaman bende narkoz alirim canim.özel hastane ağrı değilde sana oldumu hiç insan hamlar spor yapmaz yapmaz sonra şınav mekik çeker bi zorlanır karın içleri acırya hani oturup kalkarken filn öyle bi acı var karnımın içinde :))
bende acı çekmek yerine narkozu tercih ediyorum kendini kasıp hareket edersen problem olabiliyormuş ters bi hareket olursa rahme zarar vermelerinden korkuyorum.
Canim icerideki kanamanin miktari hakkinda bilgi verdi mi doktorun. Benim de sizinti seklinde olmus iceride de. Ben panik oldun bunu duyunca.seninki fazlaymıs benim öğrenmemle kaybetmem bir oldu zaten kanama ve şiddetli ağrıyla çıktı ortaya içerde de kanama olmuş insallah bir sorun çıkmaz bendede ve 4 ay sonra bende sağlıklı bir hamilelik yaşarım rahim filminden snra gebelin ne zaman oldu
miktar olarak söylemedi ama bakarken ultrason da gösteriodu fazlaydı biraz ama durmus gözüküyordu ilk yatış yaptı gün hiç yemek verdirmedi yeniden kanarsa amaliyata alcam diye senin ne kdr oldu smdi tam sıfırlandımıCanim icerideki kanamanin miktari hakkinda bilgi verdi mi doktorun. Benim de sizinti seklinde olmus iceride de. Ben panik oldun bunu duyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?