Belki de canim tek doz yeterli olmadigi icin 6 ay demis olabilir. Vucuttan etkilerinin atilmasi uzun suruyor olabilir. Ama ilacin prospektusunde 90 gun yaziyorhımmm benm doktor öyle açıklama yapmamıstı demekki o arkadas amaliyat olup iğne olmadı için 2 ay demisler sanada belki iğneyi fazla vurdu için 6 demistir canım
Canim eger uzuleceksen anlatma ama neler oldu bizlerin onlem alabilmesi acisindan tabsiyen var mio kadar korkunç bir ameliyat süreci geçirdim ki
eşimde de bende de 'yine dış gebelik olur mu acaba' korkusu sardı
diğer taraftan 6 ay beklemek bile istemiyoruz.
Canim eger uzuleceksen anlatma ama neler oldu bizlerin onlem alabilmesi acisindan tabsiyen var mi
Canim benim ya allah korumus cok gecmis olsun saglikli bebekler nasip etsin rabbim sana insallah. Beta hch degerin kacti peki.kan değerlerim düşünce, doktorumuz 'düşük' dedi. Bir hafta sonra tekrar kan tahliliyle gelin, ona göre bakayım dedi.
İki gün sonra, adet sancısının 30 katı bir sancıyla bir anda yere yığıldım.
Ambulans geldi, hastaneye kaldırıldım.
hastanede 3 saat boyunca, gaz diye bekletildim. Pazar günüydü, sadece nöbetçi doktor vardı
o sürede ama konuşamıyorum, kafamı kaldırdığım an bayılıyorum.
Eşim inatla orada nöbetçi doktorlara daha yeni düşük yaptığımı anlatmış, zehirlenmiş midir acaba diye
aklına bi o gelmiş. Dış gebelik hiç düşünmemiş bile.
bi de kızmışlar, bizden iyi mi bileceksin diyerek..
Dudaklarım mosmor, suratım mosmor. sürekli kan kusuyormuşum.
En sonunda bi hemşire, 'iç kanama geçiriyor, koşun' demiş öyle ancak almışlar ameliyata
19 ünite kan verilmiş, vücudumda olan kanın yarısını kaybetmişim.
bir tüpümü aldılar. ardından bi hafta hastanede kaldım. karnımda diren vardı.
korkunç bir süreçti, Allah herkese mutlu sakin normal gebelik yaşatsın.
Canim benim ya allah korumus cok gecmis olsun saglikli bebekler nasip etsin rabbim sana insallah. Beta hch degerin kacti peki.
Benim de once dusup sonra yukseldi ama 8000 cok yuksekmis. Tekrar cok gecmis olsun canim.hastanede 8000 çıktı.
aslında çok garip, iki gün önce 1200 e düşmüştü.
bir anda 8000 e fırlamış. şey de dediler ama her laboratuarın farklı çıkıyormuş.
1,5 aylıkmış. kalbi de atıyormuş ama işte yanlış yere yuva yapmış
doktorumuzun hatası aslında, ultrasonda bakması gerekliydi
sanada geçmiş olsun sen şanslılarımızdansın biz daha yolun başındayız kürtajdan kaç ay sonra rahim filmi çekindin ve nasıl yaptırdın anastezelimi anastesizmi 2.sininde problemli olmasına çok üzüldüm neyseki o süreçi atlatmıssın rabbim bizede nasip eder insallahçok geçmiş olsın çok zor yıpratıcı bi süreç.
ben de ekimde geçirdm dış gebelik.ilk önce yerini bulamadılar kürtaj oldum sonra beta hcg olmuş 7000 tam tüpün ağzında kalbi atarken tespit edildi.Sol tüpüm alındı.Rahim filmi çektirdm.2 ay sonra hamile kaldm kimyasal gebelikmiş.
şimdi de 3 aylık hamileym
sanada geçmiş olsun sen şanslılarımızdansın biz daha yolun başındayız kürtajdan kaç ay sonra rahim filmi çekindin ve nasıl yaptırdın anastezelimi anastesizmi 2.sininde problemli olmasına çok üzüldüm neyseki o süreçi atlatmıssın rabbim bizede nasip eder insallah
evet kişiden kişiye fark edebilir doktorum anestezi istersen yaparız dedi ama böyle yorumları görüncede 5 dakkalık için gerek yokmu acaba diyorum birde çektirme esnasında kendinde görüyormussun galiba ekrandan rahmini ilacın ilerlip tüplerin acık kapalı oldunu filanamiiin inşallah.Tüpüm alındıktan sonraki ilk adetimin bitiminde çektirdim .
rahim filminde çok korkuttular beni acıycak diye ama hiç öyle olmadı.sadece ilacı verdikleri zaman karnımda hafif bi adet sancısı hissettim 3-5 saniye o kdr.Sonrasında antibiyotik verdiler.Bilmiyorum ağrı eşiği ilemi alakalı ama abartılıcak bi durum yok.
canım bu topikten birbirimize haber vererim tammı unutma beni bendenbi tık önde gidiyorsun sen kendinden haberdar et beniBelki de canim tek doz yeterli olmadigi icin 6 ay demis olabilir. Vucuttan etkilerinin atilmasi uzun suruyor olabilir. Ama ilacin prospektusunde 90 gun yaziyor
Tamam canim ben zaten 5 tane doktora gittim bu konu icin korkup hepsi tedavi yontemi olarak ayni seyleri soylediler. Yarin yone kontrolum var hem beta hcg testi yaptiricam hem de muayene olucam. Aklina takilan bir soru varsa sorabilirim doktora.canım bu topikten birbirimize haber vererim tammı unutma beni bendenbi tık önde gidiyorsun sen kendinden haberdar et beni
şuanlık tek merak ettim soru her yerde okuyorum herkes farklı söylüyor kimisi kürtajdan hemen sonra adet bile görmeden hamile kalmıs kimisi korunmuş biz simdi beta hcgnin düşmesini bekliyoruz tmm o zamana kadar korunalım ama sıfırlandıktan sonra korunmaya gerçekten gerek varmı kimisi rahim zaten kendini hazır hissetti zaman oluyor filan yazıyor daTamam canim ben zaten 5 tane doktora gittim bu konu icin korkup hepsi tedavi yontemi olarak ayni seyleri soylediler. Yarin yone kontrolum var hem beta hcg testi yaptiricam hem de muayene olucam. Aklina takilan bir soru varsa sorabilirim doktora.
evet kişiden kişiye fark edebilir doktorum anestezi istersen yaparız dedi ama böyle yorumları görüncede 5 dakkalık için gerek yokmu acaba diyorum birde çektirme esnasında kendinde görüyormussun galiba ekrandan rahmini ilacın ilerlip tüplerin acık kapalı oldunu filan
Yarin soracagim canim bunu. Senin ignenin dozu ne kadardi biliyor musun ?şuanlık tek merak ettim soru her yerde okuyorum herkes farklı söylüyor kimisi kürtajdan hemen sonra adet bile görmeden hamile kalmıs kimisi korunmuş biz simdi beta hcgnin düşmesini bekliyoruz tmm o zamana kadar korunalım ama sıfırlandıktan sonra korunmaya gerçekten gerek varmı kimisi rahim zaten kendini hazır hissetti zaman oluyor filan yazıyor da
Benim de o sekilde oldu. Ben daha sonrasinda sordum 80mg vurmuslar bana. Insallah yarin da dusmeye devam eder degerlerim.yok canım hiç bilmiyorum ben görmedim bile iğneyi ben içerdeyken eşime aldırmışlar boyumla kilomu sordular çıkınca vücut indeksine göre ayarlanıp vurulcak dedi doktorum ama iki kalçama birden vurdular
insallah canım yarın iyi haberlerini alırızBenim de o sekilde oldu. Ben daha sonrasinda sordum 80mg vurmuslar bana. Insallah yarin da dusmeye devam eder degerlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?