dış gebelik ve sonrası

Benim ilk ignem 8 haziranda oldu. Ikinci ignem 22 haziranda. Henuz sifirlanmadi. Ikinci ignemi 230la oldum 5 gun once. Yarin 7.gunum. en az %15 dusus olmali dedi doktor. Ve bundan sonraki olcumlerde de hep dusus olaral devam etmeli dedi. Dua edin benim icin ben de sizler icin ediyorum. Operasyonsuz hayirlisiyla sifirlansin. Benim kanamam icin sivama seklinde demisti. Ama agrin cok olursa bayginlik hissi olursa hemen gel dedi. Korka korka bekliyorum iste.

epey azalmıs seninki insallah yarında bir sorun olmaz tez zamanda sıfırlanır da vücut kendini düzeltirde tekrar sağlıklı hamilelik yaşarız canım

epey azalmıs seninki insallah yarında bir sorun olmaz tez zamanda sıfırlanır da vücut kendini düzeltirde tekrar sağlıklı hamilelik yaşarız canım
Canim benim ki hep dusuktu. Ilk ignemi de 240la olmustum. 180e kadar dustu tekrar 230a yukseldi sonra. Bu nedenle 2. Igneyi oldum.

Geçmiş olsun bende dış gebelik geçirdim tuplerimin biri alindi ameliyattan altı ay sonra kendilignden hamile kaldım doktor bana 2 ay korunma yeter dedi

Geçmiş olsun bende dış gebelik geçirdim tuplerimin biri alindi ameliyattan altı ay sonra kendilignden hamile kaldım doktor bana 2 ay korunma yeter dedi
bize neden 4 6 ay diyorlar ya :) o kadr beklemek zor geliyor :) ne güzel tüpün alındı halde kendiliğinden olmuş rabbim sağlıcakla kucana almayı nasip etsin rahim filmi filan çekinmişmiydin

bize neden 4 6 ay diyorlar ya :) o kadr beklemek zor geliyor :) ne güzel tüpün alındı halde kendiliğinden olmuş rabbim sağlıcakla kucana almayı nasip etsin rahim filmi filan çekinmişmiydin
Yok cektirmedim evet tek tüp saglamsa oluyomus demekki :) evet ben ameliyat oldgm halde 2 ay dedi. Amin inş allah sizede nasip etsin

Yok cektirmedim evet tek tüp saglamsa oluyomus demekki :) evet ben ameliyat oldgm halde 2 ay dedi. Amin inş allah sizede nasip etsin
insallah canım dua et bizlere amaliyat oldun halde 2 ay az demisler sana bana 4 dedi ama değerim düşene kadr zaten 2 aya yakın geçicek galiba

dün kürtaj olalı ve iğne vurulalı 3. günümdü 1597e düsmüs cuma 7.gün tekrar gidicem düşene kadr haftada bir çağrıyo sıfırlandıktan sonra baska bi doktora daha gidesim var

insallah canım dua et bizlere amaliyat oldun halde 2 ay az demisler sana bana 4 dedi ama değerim düşene kadr zaten 2 aya yakın geçicek galiba
Doktor bana metotreksat igne yuzunden korunacaksin 6 ay demisti. Hucre bolunmesini durdugu icin yakin zamanda olacak bir gebelikte dusuk ya da bebekte rahatsizlik yapma riski yuksekmis.

Doktor bana metotreksat igne yuzunden korunacaksin 6 ay demisti. Hucre bolunmesini durdugu icin yakin zamanda olacak bir gebelikte dusuk ya da bebekte rahatsizlik yapma riski yuksekmis.
hımmm benm doktor öyle açıklama yapmamıstı demekki o arkadas amaliyat olup iğne olmadı için 2 ay demisler sanada belki iğneyi fazla vurdu için 6 demistir canım

benim bir tüpüm alındı maalesef
Bana da 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dendi
iç kanama geçirdim, ameliyat oldum. yüne çok şükür siz kürtajla halletmişsiniz

benim bir tüpüm alındı maalesef
Bana da 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dendi
iç kanama geçirdim, ameliyat oldum. yüne çok şükür siz kürtajla halletmişsiniz
çok geçmiş olsn canım ne kadar oldu gebelik varmı şuan rahim filmi çekindinmi

o kadar korkunç bir ameliyat süreci geçirdim ki
eşimde de bende de 'yine dış gebelik olur mu acaba' korkusu sardı
diğer taraftan 6 ay beklemek bile istemiyoruz.
gerçekten çok zor bi süreç rabbim yardım etsin bizlere insallh en yakın zamanda süğlıcakla hamilelik yaşarız bizde çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…