- Konu Sahibi esraylmz03
-
Benim de 4 gün geçince 20 idiBenim de adetimin on gün geçmesinden sonra 63tu. Bende hiç yerleşme kanaması olmamıştı. Pco olduğu için geç yumurtlamisim, geç döllenme olmuş. Sizin de öyle sanirim. Çünkü normalde adeti dört gün geçenlerin baya yüksek oluyor HCG degeri
Ve doktor dış gebelikten şüpheleniyorBenim de 4 gün geçince 20 idi
3 gün önce gittiğimde bi kese başlangıcı görüyorum dedi hatta fotoğraf verdi ama bugün göremediDeğer çok yükselmiş kese görünmemis peki nerede tutundugunu göremedi mi dr nuz. O değerde görmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ne önerdi ne dedi dr nuz bu önemli . Yoksa başka bir dr a daha görünün derim .
Bende de şüphelenmisti. Değerimi olctuk sürekli. Düzenli yükselince geç döllenme olduğunu anladık. Sonra kese de göründü zaten, şükür sorunsuz bir gebelik geçirdim. Umarım sizin de öyle olur.Ve doktor dış gebelikten şüpheleniyor
Mümkün değil canım. Dış gebelik rahmin dışında olduğu için zaten sağlıksız oluyor ve sonlandiriliyor.Bilmediğim için soruyorum dış gebelik varsa eğer bebek 6-7 aylık olabilir mi anne karnında yoksa dış gebelik hemen sonlanır mı?
Ama hiç doktora gitmeyeb köy gibi bir yerde yaşayab biriyse??Mümkün değil canım. Dış gebelik rahmin dışında olduğu için zaten sağlıksız oluyor ve sonlandiriliyor.
Ama hiç doktora gitmeyeb köy gibi bir yerde yaşayab biriyse??
Bilmediğim için soruyorum dış gebelik varsa eğer bebek 6-7 aylık olabilir mi anne karnında yoksa dış gebelik hemen sonlanır mı?
Ayyy Allah korusun ya, bir tanıdığımızın gelini hamile kızın karnı değil kasıklarında şişlik gibi. Hamile karnı gibi değil tuhaf. Bir tek 10. Haftada gitmişler doktora birde cinsiyet öğrenmeye o arada demişler ki bebeğin omriliğinde kist var.Sonra da yok yok bebekte değil kist sende demişler kıza. Bebek makat geliş duruyormuş.Sürekli karnı ağrıyor, sürekli ishal, ısrarla doktora gitmiyorlar. Onlar adına eşimle ben telaşlanıyoruz. İnşallah öyle bir durumu yoktur.Allah korusun bu ölümle bile sonuclanabilecek bir durum malesef .
3 gün önce gittiğimde bi kese başlangıcı görüyorum dedi hatta fotoğraf verdi ama bugün göremedi
Yani 6-7 aya kadar fark edilmeden bebek gelişebilir dış gebelikte öyle mi??Dış gebelik anne ölümlerinin üst sıralamalarında, bebek tüpe yerleştiği için bi süre sonra tüpü patlatıyor ve müdahale edilmezse maalesef iç kanama durumu oluyor. Allah korusun tehlikeli bi durum.
Ayyy Allah korusun ya, bir tanıdığımızın gelini hamile kızın karnı değil kasıklarında şişlik gibi. Hamile karnı gibi değil tuhaf. Bir tek 10. Haftada gitmişler doktora birde cinsiyet öğrenmeye o arada demişler ki bebeğin omriliğinde kist var.Sonra da yok yok bebekte değil kist sende demişler kıza. Bebek makat geliş duruyormuş.Sürekli karnı ağrıyor, sürekli ishal, ısrarla doktora gitmiyorlar. Onlar adına eşimle ben telaşlanıyoruz. İnşallah öyle bir durumu yoktur.
Bir hamile olduğunu öğrenmeye gitti, birde cinsiyete sonraki kontrol diye bir şey yok bir de doğuma gidecek.
Dış gebelik 6.-7. Aya kadar fark edilmeyen bir şeyse çok sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?