- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Fark edilmezse büyür mü 5-6 aylık olana kadar.Mümkün değil canım. Dış gebelik rahmin dışında olduğu için zaten sağlıksız oluyor ve sonlandiriliyor.
Anladım canım teşekkür ederim.Yok canım o durumun dış gebelikle hiç alakası yok. Dış gebelik çok daha farklı bir şey.
Kızlar son adet tarihim 8 mayıs 6+4 hamileyim yerleşme kanamam beklediğim adet tarihinden 1 haftasonra oldu mesela adetim 4 gün geçtiğinde değerim 20 idi sonra biraz düzensiz yukseldi ama toparlandı geçen Çarşamba 200 oldu ölçmeyi bıraktık bugün kese görmeye gittik göremedik hemen kan verdim 2431 çıktı değerim hemoglobin ölçüldü o da normal çıktı o da önemliymiş dış gebelikte bide ağrı kanama hiç bişey Yok gayet normalim kızlar umut var mı sizce böle dış gebelik mi olur
Ayyy Allah korusun ya, bir tanıdığımızın gelini hamile kızın karnı değil kasıklarında şişlik gibi. Hamile karnı gibi değil tuhaf. Bir tek 10. Haftada gitmişler doktora birde cinsiyet öğrenmeye o arada demişler ki bebeğin omriliğinde kist var.Sonra da yok yok bebekte değil kist sende demişler kıza. Bebek makat geliş duruyormuş.Sürekli karnı ağrıyor, sürekli ishal, ısrarla doktora gitmiyorlar. Onlar adına eşimle ben telaşlanıyoruz. İnşallah öyle bir durumu yoktur.
Bir hamile olduğunu öğrenmeye gitti, birde cinsiyete sonraki kontrol diye bir şey yok bir de doğuma gidecek.
Dış gebelik 6.-7. Aya kadar fark edilmeyen bir şeyse çok sıkıntı.
Hayır iç kanama yapar büyümezFark edilmezse büyür mü 5-6 aylık olana kadar.
dr dis gebelik dedigini nereden cikardiniz. bm okumadim oyle bisi?Doktor dış gebelik dediyse dış gebeliktir.neden usteliyorsunuz ?
Ve doktor dış gebelikten şüpheleniyor
dr dis gebelik dedigini nereden cikardiniz. bm okumadim oyle bisi?
konunun ikinci yorumu bnm bahsettigim. o sirada konu sahibi drun suphesnden bahsetmemis bile. ikincisi diyelim ki konuya yazdi dr supheleniuor diye bu dis gebelik demek degildir ki kesin. suphe adi ustunde. hemen ne usteliyosun diye yorummu olur yaw
canim usteleyip ne yapacak mesela. dr ztn dis gebelik tanisi koyarsa aldirmick mi. ya da dra gitmeyip ewde mi oturcak. ustelemek derken ne yapacak pardon?Üstelesin valla
Bana da dr dış gebelik şüphesi 10 gün sonra gel dedi salladı beni
10 güne dış gebelikse zaten kanama falan olur ölebilirdim
3 gün sonra başka doktora attım kendimi de nihai bi sonuç aldım
Büyümez. Rahim dışında çünkü büyüyebilecegi alan yok ve beslenemez zaten.Fark edilmezse büyür mü 5-6 aylık olana kadar.
canim usteleyip ne yapacak mesela. dr ztn dis gebelik tanisi koyarsa aldirmick mi. ya da dra gitmeyip ewde mi oturcak. ustelemek derken ne yapacak pardon?
tmm da dr buma kesn dis gebelk demeden kadn ne yapsin. taniyi koyacak olan dr. tabi ki zaman da cok cok onemli.konu sahibi baska dra da git muhakkak. gec kalma. insallah herrsey yolindadrBi an önce kesinleştirsin
Dış gebelikse ilaçla bitirsin yoksa ameliyatlık olur allah korusun
Aman doktorun ihmali olmasın da.tmm da dr buma kesn dis gebelk demeden kadn ne yapsin. taniyi koyacak olan dr. tabi ki zaman da cok cok onemli.konu sahibi baska dra da git muhakkak. gec kalma. insallah herrsey yolindadr
Aman doktorun ihmali olmasın da.
Ben başka doktora gidince yeni doktor dedi ki iyi de şüphe varsa seni böyle git evde bekle diye bu kadar uzun süre göndermemeliydi takip
etmeliydi, hatta sanırım bana 10 gün değil 2 hafta sonra gel mi ne demişti
Bi görüş daha alsa iyi olur
Keseyi göremediyse tüplere de bakmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?