Dış gebelik yardım lütfen

Bana da ilk dış gebelik şüphesi dediler
Konum da var
Ben adetten iki gün önce hamile kalmışım
Yani bayağı bi geç döllenme olduğundan kese görünümü hemen olmadı gibi
İki gün sonra 4000 civarı olursa kese görünür diye düşünüyorum

Allah korusun o yüzden ilk kontroller daha önemli kesenin yerleştiği yeri görmek lazım. Günümüzde sık rastlanmaya başladı malesef bu tarz dış gebeliklere.

Acaba ilk gittiğinde muayene mi oldu yoksa sadece kan testi mi ? 6 7 ayda olsa nerede olduğu belli olurdu diye düşünüyorum . Tüp lerde olsa o kadar buyuyemezdi diye de düşünüyorum . Ben korktum burada açıkçası .

ben anlamadim burdakiler dr dis gebelik demis gbi yorum yapmislar. bida okudum oyle biso yazmiyor. oncelikle lutfen sadece dru baz alin. dr ne diyosa o. tecrube soracak olursanz da 3000 lerde de kese gorulebiliyo. moralinizu yuksek tutun kotuyi dusunmeyin ama drla iletisimi sık kurun.

konunun ikinci yorumu bnm bahsettigim. o sirada konu sahibi drun suphesnden bahsetmemis bile. ikincisi diyelim ki konuya yazdi dr supheleniuor diye bu dis gebelik demek degildir ki kesin. suphe adi ustunde. hemen ne usteliyosun diye yorummu olur yaw

konunun ikinci yorumu bnm bahsettigim. o sirada konu sahibi drun suphesnden bahsetmemis bile. ikincisi diyelim ki konuya yazdi dr supheleniuor diye bu dis gebelik demek degildir ki kesin. suphe adi ustunde. hemen ne usteliyosun diye yorummu olur yaw

Üstelesin valla
Bana da dr dış gebelik şüphesi 10 gün sonra gel dedi salladı beni
10 güne dış gebelikse zaten kanama falan olur ölebilirdim
3 gün sonra başka doktora attım kendimi de nihai bi sonuç aldım

canim usteleyip ne yapacak mesela. dr ztn dis gebelik tanisi koyarsa aldirmick mi. ya da dra gitmeyip ewde mi oturcak. ustelemek derken ne yapacak pardon?

Bi an önce kesinleştirsin
Dış gebelikse ilaçla bitirsin yoksa ameliyatlık olur allah korusun
tmm da dr buma kesn dis gebelk demeden kadn ne yapsin. taniyi koyacak olan dr. tabi ki zaman da cok cok onemli.konu sahibi baska dra da git muhakkak. gec kalma. insallah herrsey yolindadr

Arkadaşlar doktor bana da dış gebelik OLABİLİR dedi. Moralini bozmayalim konu sahibinin. Ben doğum yaptım oğlum on aylık oldu bile. Şüphe sadece. Kesin birşey yokmuş.

tmm da dr buma kesn dis gebelk demeden kadn ne yapsin. taniyi koyacak olan dr. tabi ki zaman da cok cok onemli.konu sahibi baska dra da git muhakkak. gec kalma. insallah herrsey yolindadr
Aman doktorun ihmali olmasın da.
Ben başka doktora gidince yeni doktor dedi ki iyi de şüphe varsa seni böyle git evde bekle diye bu kadar uzun süre göndermemeliydi takip
etmeliydi, hatta sanırım bana 10 gün değil 2 hafta sonra gel mi ne demişti
Bi görüş daha alsa iyi olur
Keseyi göremediyse tüplere de bakmalı

Dış gebelikte 2 günde bir bhcg takibi yapılır, nasıl sizi bir hafta sonra gel diyip eve göndermiş ya, çok şaşırdım cidden.

Kızlar yorumunuz için saolun doktor 2 gün sonra belli olur dedi ve alttan bakmadı normal karından baktı ve göremedi ayrıca hemoglobin ölçümü yaptırdı iç kanama falan var mı diye hersey normal çıktı rahim kalınlığı da normal çıktı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…