Dış gebelik yardım lütfen

Onun bebeği kasıklarında belliki tehlikeli yinede görümceminde kasıklarında erken doğabilir yani aşırı erken de olabilir yatması gerekli sürekli.
Ama dış gebelik olsa cinsiyet için gittiğinde yine öğrenilirdi ve 6ay sürmezdi anneye zarar verirdi çoktan diye biliyorum.
En azından sağlık ocağındaki kontrollerine gitsinler bari insan bebeğini düşünmez mi anlamıyorum öyle insanları ya ben yok zamanda 15günde bir sigorta da yokken en az 250 lira verirdim özel hastaneye başka ilçe bide yol masrafı hariç. Benimde geç döllenme nedeniyle gelişimi hep geriden geliyodu diye. Umarım bebeği iyidir

Yerleşme kanaması şart bir olay değildir. Yani olmadıysa gebelik yoktur denemez.

Onun dışında değeriniz normal görünüyor. Bekleyin..

Vajinal bakılsa çıkardı ya
Keşke baksaymış

Bazı dr ların tavrı bu bakmıyorlar ama bu gibi durumlarda bence de bakılmalı .
Konu sahibi gibi kadınlar haklı olarak daha çok stres yapıyor ve bu da olumsuz etkiliyor.

İnşallah güzel haberler alır .

Canım karnından görünmenin olabilir kese küçükse, vajinal baksa büyük ihtimal görürdü

Hayır canım yapılmadı sadece karından değerim geçen Çarşamba 200 dü bu gün 2431 olmuş
Iyi de bhcg 5000lere ulaşmadan karından ultrasonla görünmesi zor zaten. Kesinlikle emin olmak için vajinal bakmalıydi. Ben bebegimin kalp atışını karindan duyamadim mesela kese boş diyip gonderebilirdi vajinal bakınca kalp atışını gördük. Başka bi doktora da gidin içiniz rahat etsin

5000 mi gerçekten mi ya ben bunu duymadım 1500 ü gecince görülmeli diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…