- Konu Sahibi esraylmz03
-
Dış gebelik için yorum yapacak olan Yok mu lütfen
Dış gebelik için yorum yapacak olan Yok mu lütfen
Pazartesi günü çağırdı ben de hiç bi belirtisi Yok gayet rahatım ağrı kanama falan yokBir daha ne zamana çağırdı doktorunuz?
Onun bebeği kasıklarında belliki tehlikeli yinede görümceminde kasıklarında erken doğabilir yani aşırı erken de olabilir yatması gerekli sürekli.Ayyy Allah korusun ya, bir tanıdığımızın gelini hamile kızın karnı değil kasıklarında şişlik gibi. Hamile karnı gibi değil tuhaf. Bir tek 10. Haftada gitmişler doktora birde cinsiyet öğrenmeye o arada demişler ki bebeğin omriliğinde kist var.Sonra da yok yok bebekte değil kist sende demişler kıza. Bebek makat geliş duruyormuş.Sürekli karnı ağrıyor, sürekli ishal, ısrarla doktora gitmiyorlar. Onlar adına eşimle ben telaşlanıyoruz. İnşallah öyle bir durumu yoktur.
Bir hamile olduğunu öğrenmeye gitti, birde cinsiyete sonraki kontrol diye bir şey yok bir de doğuma gidecek.
Dış gebelik 6.-7. Aya kadar fark edilmeyen bir şeyse çok sıkıntı.
Pazartesi günü çağırdı ben de hiç bi belirtisi Yok gayet rahatım ağrı kanama falan yok
Nedense vajinadan bakmadıStres yapma bekle pazartesiyi
Eğlenceli şeyler izle vs
Bir neden vajinal bakmadı
Karından görünmeyen kese vajinadan görünebilirdi
Nedense vajinadan bakmadı[/QUO
bilmiyorum cnm sebebiniStres yapma bekle pazartesiyi
Eğlenceli şeyler izle vs
Bir neden vajinal bakmadı
Karından görünmeyen kese vajinadan görünebilirdi
Doktor dış gebelik dediyse dış gebeliktir.neden usteliyorsunuz ?
Yok yerleşme kanamam oldu dış gebelikte kanamam olurmuş ya o yüzden dedimYerleşme kanaması şart bir olay değildir. Yani olmadıysa gebelik yoktur denemez.
Onun dışında değeriniz normal görünüyor. Bekleyin..
Vajinal ultrason yapıldı mı?Ve doktor dış gebelikten şüpheleniyor
Vajinal bakılsa çıkardı ya
Keşke baksaymış
Hayır canım yapılmadı sadece karından değerim geçen Çarşamba 200 dü bu gün 2431 olmuşVajinal ultrason yapıldı mı?
Ben sizin yerinizde olsam çoktan başka doktora gidip vajinal ultrason baktırırdım içim rahat etsin diyeHayır canım yapılmadı sadece karından değerim geçen Çarşamba 200 dü bu gün 2431 olmuş
Nerde baktırabilirim ki bu saatten sonra acil de falan bakıyorlar mı hiç bi fikrim YokBen sizin yerinizde olsam çoktan başka doktora gidip vajinal ultrason baktırırdım içim rahat etsin diye
Iyi de bhcg 5000lere ulaşmadan karından ultrasonla görünmesi zor zaten. Kesinlikle emin olmak için vajinal bakmalıydi. Ben bebegimin kalp atışını karindan duyamadim mesela kese boş diyip gonderebilirdi vajinal bakınca kalp atışını gördük. Başka bi doktora da gidin içiniz rahat etsinHayır canım yapılmadı sadece karından değerim geçen Çarşamba 200 dü bu gün 2431 olmuş
5000 mi gerçekten mi ya ben bunu duymadım 1500 ü gecince görülmeli diye düşündümIyi de bhcg 5000lere ulaşmadan karından ultrasonla görünmesi zor zaten. Kesinlikle emin olmak için vajinal bakmalıydi. Ben bebegimin kalp atışını karindan duyamadim mesela kese boş diyip gonderebilirdi vajinal bakınca kalp atışını gördük. Başka bi doktora da gidin içiniz rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?