- 24 Ocak 2014
- 134
- 76
- 73
. Benimde adetim 5 gün geçtikten sora hafif lekelenmelerim oldu beta hcg 116 çıktı iki gün sonrasında 252 4 gün sonrasında 364 tekrar 4 gün sonrasında 596 drum yrn için yani yüne 4 gün geçmiş olcak tekrar kan vermemi istedi ama şüpheleri duş gebelik olduğu yönünde çok endişeliyim hayatımda hiç bukadar çaresiz olmamıştım sürekli kendimi dinliyorum drum ilaç yada cerrahimmüdahale diyor. Neye üzülceğimi şaşırdım kendime mi başıma ne gelceğini bilemememi 😞
Canim birsey sorcam bu dış gebelikte kanama mi oluyo yani nasıl anlaşılır ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım daha dün kontrole gittim doktotumla yine monuştuk dediki en büyük belirti düzensiz beta hcg artışı sonrada eğrr geç farkedildi ve beta hcg değerin 1500 üstünde olmasına rağmen bebeğin vajinal ultrosonla görülmemesi umarım senin öyle bir şey başına gelmemiştir ama erken teşhis olduğunda korkma benim tek doz iğne ile sonlandı mesela
Benim beta hcg 3 kat artiyo 2 gunde.ve ben dun gittigimde degerim 1746 diydi ve norml ultrasonla keseyi goremedi .ama rahim duvarimi rahimmi ne kalinlasmis dedi
tatlım bana seninki normal gibi geldi umarım öyledir ama zaten 1700 lerdeyken normal ultrosonla gözükmez vajinal ultroson iste o daha net ve korkma hiçbir zararı yok ilk üç ay
Kese gözüktü :))) 4 haftalikmis bebeğim minicikkk masallah kuzumaa ya :)))
gözünaydın canım çok sevindim darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :)
mehaba arkadaşlar şu günlerde çok kötüyüm dış gebelik yaşıyorum ve çok korkuyorum.İki günde bir hormon testi yaptırıyorum önce 68.96 sonra 98,06
dünde 107 çıktı dr takip verdi iki günde bir yaptırmaya devam edeceğim değerlerin düşmesini beklicez değerler düşmezse ameliyat olacağım.Dış gebelik yaşayanlar
benımle yaşadıklarını paylaşabilirmi?Siz nasıl kurtuldunuz dış gebelikten.
bende de dış gebelik var
canım merak ettim seni nasılsın durmundan haberdar et bizi allah yardımcın olsunbende de dış gebelik var
Bende dün muayene de böyle bir risk olduğunu duydum bende serbest sıvı çıktı sizde böyle birşey var mıydı?Kese gözüktü :))) 4 haftalikmis bebeğim minicikkk masallah kuzumaa ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?