- 10 Şubat 2012
- 54
- 53
- 88
çBende hikayemi paylaşmak istedim 6 aylık evliyim dış gebelik evliliğimin 3. ayında buldu bizi adetim bittikten sonra kahverengi lekelenmelerim oldu ayaklarım şişti yerleşme kanaması dedim kendi kendime kötü düşünemedim hiç evleneli dört ay olmuştu ve hiç duymamıştım diş gebelik nereden bilebildim ki beni bulduğunu 8 ağustos günü öğrendim anne olacağımı ama içimde yolunda gitmeyen bir şeyler vardı ve pazar olmasına rağmen doktora gittik kese görülmedi ve döllenme sağ tüpte olduğunu söyledi dünyam başıma yıkıldı hemen çapaya gönderdi o gün yatışı mı yaptılar bir gün sürdü sevincim hemen ilaç tedavisi başladı değerim yüksekti ilaç verildi beklemeye başladık 4 günde bir beta verecektim ama bünyem kaldıramadı olanları ilacın 3. günü nefes alamadım öleceğim sandım acil doktorlar geldi ultrasona alındım tam o sırada bayılmışım kendime geldiğimde bir odaya almışlardı nts odası hamile bayanlar vardı odada sadece bebek kalp atışları duyuluyordu içten içe bitirdi beni o ses doktor geldi sağ tüpümün patlamış olduğunu iç kanamamın başladığını ve hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ikinci defa yıkıldım ameliyata alındım acil sağ tüpümü ve bebeğimi kaybettim çok zor süreçler geçirdik ve her konuda çok hassas oldum tekrar bebek sahibi olmak istiyorum doktor kontrolünde hamile kalmam gerektiğini söyledi ameliyat eden doktor 2. adet geçirdikten sonra doktora gittim enfeksiyon görülmedi rahim ve yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu söyle ama kendimi bir türlü hazırlayamıyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım
çok geçmiş olsun canım ameliyatın nasıl geçdi sağ tüpünü aldılarmı sezeryan gibimi ameliyat yoksa kapalı ameliyatmı oldun ikinci çocuk için erken davranma aynı şeyleri bende yaşadım ve sol yumurtalığım alındı iç kanama geçirdim acık ameliyat yaşadım 3 sene oldu ve hala cocuk yapmayı düşünsemde korkumdan vazgeçiyorum[/QUOT evet canım sağ tüpüm alındı benimde iç kanamam baslamıştı acil ameliyat oldum açık oldum canim normal sezeryan sanada çok geçmiş olsun
benim değerim çok yüksekti canım 2500 hastaneye yattım ilaç verdiler düşmedi tüpüm patladı iç kanama geçirdim acil ameliyat oldum açık ameliyat normal sezeryan sağ tüpüm alındı doktor bir adet geçir tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi hayırlısı diyorum bende ama çok ara vermişsin o kadar bekleme bence rahatlat kendini bir defa oldu diye yine olucak degiya
Canım kendini korkutma benim degerim 1800 ilk kese görünmedi sonra vajinal muayanede belli oldu tüpte olduğu ama benim için biraz geçikmişti tüpüm patladı ameliyat oldum sezeryan ama inşallah kesen görünür ama yoksada sakın üzülme sevin hatta degerim çok yüksek değil diye ilaçla düşebilecek bir değer çünkü ben hastaneye yattığımda değerim 2580 di ilaç işe yaramadı hakkında hayırlısı olsun canım iyi düşünArkadaşlar lütfen bana da bilgi verin o kadar çok şey okudum ki ne düşüneceğimi şaşırdım artık . Ben de çift çizgiyi gördüm ama hep çok temkinli yaklaştım doktora gidio kan testi vermeden sevinmedim çünkü sol kasığım uyutmayacak kadar çok ağrıyordu topallıyordum . Kan testinde değer 498 çıktı . 4 haftalıkmış vajinal ultrasınla baktılar keseyi göremediler ve cihazı hareket ettirdiğşnde cnm acıodu . Bu kadar ağrının normal olmadığını dış gebeliğe kendimi hazırlamamı söyledi . Hala ağrım var şiddeti biraz azalsa da . Yine de var . Başka bi belirtisi varmı ? Yarın kan testine gidicem artık düşünmekten yoruldum
benim değerim 412 de iç kanama başladı değerlerim çok düşükdü iğne yaramadıCanım kendini korkutma benim degerim 1800 ilk kese görünmedi sonra vajinal muayanede belli oldu tüpte olduğu ama benim için biraz geçikmişti tüpüm patladı ameliyat oldum sezeryan ama inşallah kesen görünür ama yoksada sakın üzülme sevin hatta degerim çok yüksek değil diye ilaçla düşebilecek bir değer çünkü ben hastaneye yattığımda değerim 2580 di ilaç işe yaramadı hakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?