Yok tatlım olmadı. Zaten üç ay korunun demişti doktor. Sonrasında bıraktık olmadı. Araya başka şeyler girdi. Başka sağlık problemleri falan derken bu vakit oldu. Senin oldu mu?
Aslında hormon tahlillerim falan iyi. Bir sıkıntı yok dedi doktorlar ama yumurtlamam düzensiz. Yakalayamadık o günü heralde. Bugün çatlatma iğnesi oldum. Bakalım inşallah bu ay olur.Canim dis gebelikten sonra olusan saglik problemleri yuzundenmi olmadi?
Yavrum daha dört ay olmuş ne ki? Senelerdir bekleyenler var. Hamile de kalıyorsun bak ne güzel. Az sabır olacaktır mutlakaKendiliğinden 2 ayıma maloldu sonlanması Ekimin ikinci haftası deger 2 katı arıtımını durdurmuştu ve lekelenmem oluyordu doktor dış gebelik dedi ve Aralıgın ılk haftası sonlandı beta aralıgın 12 hsg çektirdim sol tüpümü kapatmış dış gebelik sağ tüp açık problem Yok korundum 3 ay rahim dinlensin diye sonra Mayıs'ta tekrar hamile kaldım onda da kimyasal oldu sonrasında 2ay daha durdum Temmuz'da bıraktım korunmayı hamile kalamıyorum bu ay 4.ayım oldu
Dediğin doğru ama ben hep korunmayı bıraktığım ay hamile kalıyordum hiç düşünmedim böyle olacağını 4 aydır maalesef gebelik oluşmadıYavrum daha dört ay olmuş ne ki? Senelerdir bekleyenler var. Hamile de kalıyorsun bak ne güzel. Az sabır olacaktır mutlaka
Belki o zamanlar bu kadar stres yapmıyordun. Çok rahat hamile kalabiliyorsan bence kafanı topla rahatla olacaktır inşallah doğal yollarla.Dediğin doğru ama ben hep korunmayı bıraktığım ay hamile kalıyordum hiç düşünmedim böyle olacağını 4 aydır maalesef gebelik oluşmadı
İnşallah kuzum inşallahBelki o zamanlar bu kadar stres yapmıyordun. Çok rahat hamile kalabiliyorsan bence kafanı topla rahatla olacaktır inşallah doğal yollarla.
Canım gözün aydım en kısa sürede sağlığına tekrar kavuşursun inşallah hsg (rahim filmi)çektirmen lazım tüplerde hasara yol açmış mı diye bunun içinde beta hcg 0 olmasını beklemen lazımkizlar benim deger dusuyo cok sukur doktor bana 6 ay bebek yasak dedi ben de zaten hemen dusunmuyorum cok fazla zahmet cekmememe ragmen psikoljik olarak bidaha ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum bunun icin onlem aliniyomu tup tikanikmi degilmi nasil anlasiliyo bileniniz varmi nasil bir yol izleniyor yani
kizlar benim deger dusuyo cok sukur doktor bana 6 ay bebek yasak dedi ben de zaten hemen dusunmuyorum cok fazla zahmet cekmememe ragmen psikoljik olarak bidaha ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum bunun icin onlem aliniyomu tup tikanikmi degilmi nasil anlasiliyo bileniniz varmi nasil bir yol izleniyor yani
anladim cnm umarim yanilmadir seninkide ama hakkimizda hayirlisi neyse o olsun senin rahim filmi cekilmedenmi gordu odemCanim bende doktor hcg'em sifirlandiginda vajinal ultrasonla bakti tupte ödem var dedi. Bi doktor 6 ay icinde gecer baska bi doktor ise artik tup hasar gormus dis gebelik sansini artirir falan diye baya moralimi bozdu.
Sol tarafimdaydi dis gebelik ve orasi hafif de olsa hep bi agri var, bugun adet oldum ve bi kac gundur sanci cektim yine sol tarafta, ama adetim duzenli geldi hatta tam 21 gun sonra bi tek buna sevinebiliyorum suan... kaderin bana cilvesi..
Degerlerin dusmesine sevindim Allah yardimcimiz olsun ya
anladim cnm umarim yanilmadir seninkide ama hakkimizda hayirlisi neyse o olsun senin rahim filmi cekilmedenmi gordu odem
gecmis olsun umarim en yakin zamanda kurtulursunaynen canim ultrasonla gördu, sonra bi ara yok dedi simdi yine var hidrosalpinx'mis adi. Bi dert bitti digeri basladi yani
gecmis olsun umarim en yakin zamanda kurtulursun
merhaba iğneden sonra beta hcg değeriniz düştü mü baktırdınoz mı? ben de iğneyi ctesi günü oldum ama bugün değerim düşmemişti.arkadaslar dis gebelik yasayanlar lutfen aciilll yardimmm
merhaba bana da umur oldu bu yazınız. cunku geçen ctsi iğnemi oldum o zaman hcg 1948 di. bugün baktırdım 3313. yani yükselmiş. ctesi baktorcam düşmemişse 1 doz daha vırucaklar iğne. bu iğneyi böyle yaptırmak zararlı mı acaba? ya da benim de değerim düşer mi acaba?Pepitoo cok gecmis olsuun cok uzuldumm
Mayis annelerinde beraberdik hatirliyorsan
Bende gecen hafta Salı ignemi oldum oncesinde 3 gun hastanede yattim kanim dusuk diye 5 unite kan verildi.
Igneden sonra 4.gun yani gecen cuma kan verdim yuksek cikti ama doktor bu seni korkutmasin 4.gunle 7.gun arasindaki deger belirleyici asil dedi ve Pazartesi verdim iste 7.gunumdu.
Iyi bi düsüs var degerde.Seninde oyle olacak insallah♡
Ic kanama riski oldugundan yalniz kalmadim hic,hala da kalmiyorum
merhaba ben 1. iğnemi oldum 3. günümde değerim yükseldi. şimdi 7. günü bekliyoruz. normal mi yükselmesi? 2 doz iğne bir zarar veriyor mu? kaş gün arayla 2. dozı yaptırdınız? eğer değerim düşmezse bana da 2. doz yapılcakben 2 igne vuruldum ve doktor dedi fark etmez, 3 ay beklesen yeter dedi
2. igneden sonra 3 gün kanamam oldu ve ardindan 2,5 hafta sonra degerim sifirlandi.
Deger sifirlandiktan bir hafta sonrada adet oldum. Bu ay ögrenicem daha adetim düzenlimi olacak. Eger 19 ekim gelirse düzenli demektir, bakalim hayirlisi
merhaba ben 1. iğnemi oldum 3. günümde değerim yükseldi. şimdi 7. günü bekliyoruz. normal mi yükselmesi? 2 doz iğne bir zarar veriyor mu? kaş gün arayla 2. dozı yaptırdınız? eğer değerim düşmezse bana da 2. doz yapılcak
cok teşekkür ederimCanim gecmis olsun oncelikle, Allah sabir versin. Benim ilk igneden sonra hcg yukseldi ve bu normalmis ama bende sorun ondan sonra cok yavas düşmesiydi, 10. gün doktor yine baktiginda yeterli düşmediği için 2. iğne vuruldu. Canim yaptiklari doz sanirim kisiden kisiye degisiyo bana 2 defa 75 yapildi. Bende cok korkmustum ama ilk ignede ne olduysa 2.de ayni, sadece ikinciden sonra kanamam basladi ve sonra hcg hizla düstü. Doktor 2 doz hic fark etmiyor dedi herkezin bünyesi farkli sadece psikolojik biraz kabullenmek zor tabi. Ben dis gebelik agrisi harici ignelerin yan etkisini yasamadim (ilk igne vuruldufum zamanki agrilar haricinde) cok sukur sende korkma ama umarim senin icin gerek kalmaz ve hemen kurtulursun. Senin degerin kac?
cok teşekkür ederim
şu an değerim 3300 ctesi ne olcak bilmiyorum korkuyorum
inşallah. sizin ikinci değeriniz kaç cıktı 3300 den kaça düşmüştü 7. gün? insallah benim de düşerCanim benimde 3300du ilk igneden sonra ama dedigim gibi iyi bir düşüş olursa ikinciye gerek kalmaz, tek igneyle 6000den düşenleri okudum ben. Simdi hep dinlen kendine dikkat et ve yemene icmene dikkat et. Allah guc versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?