Dış gebelik !!

sirine3465

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
35
12
38
32
birkaç hafta önce hayatımın en güzel haberini almış gözü yaşlı hayalleri bitmeyen şahane kalbini bile duymadığı yavrusuna aşık bir anne adayıydım Kadına verilmiş en güzel his en büyük mucize bu Sonra birgün birden hayallerimin ortasına hayat plan yapmaya gelmez dedi ve kanamam çıkageldi.O kadar isterdim ki içimde büyüyüp onu hissetmeyi her anına tanıklık etmeyi. Değerlerime bakıldı tahliller vs dış gebelik teşhisi kondu. sonra bir iğneyle bebeğim gitti yarı yolda bıraktı beni.içimdeki eksikşiğin ve üzüntünün tarifi yok.Herşey Rabbimden tabi ama hayat Bir hafta oldu dÜşük yaptıgım ne kadar sonra hamile kalmalıym ? Ne yapmalıyım ?

çok üzüldm okurken iyi düşün iyi olsun..
sağlksızmış öyle düşün. en kısa zamanda yeniden o güzel duyguyu yaşarsın inşallah. hem bk biz burda birsürü kişiyiz birlkte bekleyen ve ilk defa anne olmak istyn :) sende bizimle yeniden umutlan

Aynı şeyi ben de 2011 de yaşadım . Tabi ben sizin kadar şanslı değildim. Tüpüm patladı ve iç kanamayla ameliyata alındım. Çok şükür siz iyiymişsiniz. Bana doktor 3 ay çocuk yok dedi . Ben 1,5 sene sonra hamile kaldım. Evet biraz zor oldu ama 5 yaşında oğlum . İkinci oğluma hamileyim şimdi :) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun, Allah yeniden sağlıklı bir bebek nasip eder inş

Arkadaşlar merhaba bna yardımcı olursanız çok sevinirim . Ben arefe gecesi hamile olduğumu öğrendim daha adetim 1 gün geçmişti değerim 14 çıktı Bayram’ın 2.günü tekrar test yaptım 12 ye düşmüş değer başından beri sevinemiyorum deşerlerm çok düşük ve düştü diye sonra pazartesi günü kanamam başladı bugüne kadar hala kanamam var dün doktora gittim çok agrım vardı beta yapıldı 53,15 gibi buseye yükselmiş hepsi aynı yerde yapıldı testlerin alttan ultrason baktı gebelik kesesi gibi bısey var dddi değerin 2 gün sonda 2 ye katlarsa sorun yok diyebiliriz dddi ancak çok ağrın aşırı kanman olursa gel kürtaj yapcm dedi tabi kendi doktorum da bekle 2 gün sonra tekrar test yap dddi kafam allak bullak bilgileriniz varsa yardımcı olurmysunuz dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı düşükmü yoksa ikizin biri mi düştü iki embriyoyduda kafamda deli sorular nolur yardım edin bilginiz varsa

Canım geçmiş olsun ama sen her ihtimale karşı doktora git bu ağrının sebebini araştırsınlar çünkü hem kanama hem ağrı bana göre iyi değil çünkü bu dediklerini ben yaşadım doktorumun ihmalkarlığı yüzünden sağ tüpümü kaybettim iç kanamam başlamıştı artık arefeden 2 gün önce öğrenmiştim gebeliğimi ama dış gebelikmiş ve acilen ameliyata alındım İnş'ALLAH sen yaşamaz sağlıklı gebeliğin olur

Canım sana da çok geçmiş olsun Allah razı olsun cevap verdiğin için bende aslında acaba ihmal mı var diye düşümyorum kanamam hala var bildiğin adet oluyorum ama ağrılarım hafifledi ve bu sabah tekrar beta baktırdım oda sırf dün cok kanamam oldu kesin düşmüştür dedim bi baktım en son 53 olan değer bugün de 93 olmuş ( tabi tam 48 saat olmadan yaptırdım ) tekrar doktorumu aradım bekle dddi pazar bidaha yap dddi allah allah başka bi gebelik mi oluştu dddi benimde en büyük korkum o yani dış gebelik tüp olayı felan aklım çıkıyor peki senin ağrılarım ve kan testlerin nasıldı benim bide hiç kahverengi lekem gelmedi hep basındam beri pembe leke sonra adet kanına döndü

Slm canım yazdıklarını okurken kendimi gördüm sanki Allah sabır versin inşallah hepimize bende şubatta geçirdim Dış gebeliği bende laparaskopi ve 2 doz iğne ile düştü doktorum 3 aydan sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi bide bende sorun solda 3 cm çikolata kistim var sağdan da dış gebelik geçirdim hamile kalmam mucize gibi olacak bekliyoruz bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

ŞİMDİ YAZACAKLARIM SANA ÖRNEK OLSUN TEDBİRİNİ AL KUSURA BAKMA UZUN OLUYOR
Canım şimdi benim durum seninkinden biraz farklı benim kistim felan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu nisan ve mayıs ayında klomen kullandım yumurtayı çatlatacaktık nitekim mayıs ayındaki klomen benim yumurtamı 28*18 boyutuna getirdi ama çatlamadı neyse doktorumuaradım çatlama sorunun var senin diyerek hazıran reglsinde gel dedi ve ben haziran reglisini 30 mayısda oldum ( ÖYLE ZANNETTİM ) ama değişmiş neyse iğne verdi klomen tarzında iğneleri kullanırken hafif kahverengi tarzında kanamam oluyordu ve 3 günlük kullanım sonrası gece çok fena sancım oldu eşim bile korktu 3 saat boyunca çektim ayağa kalkamaz oldum kalkabilsem acile gideceğim ama maalesef olmadı buz koydu olmadı zorlada olsa kalkıp sıcak su ile masaj yaptım ve ağrımı dndirdim biraz ertesi gün doktorumu aradım cuma günü gel zaten kontrolüm vardı bakalım dedi bende gittim ve yumurtaların büyümemiş ama içi sıvı dolu kese gördüm dedi muhtemelen yumurtladın dedi ve gönderdi cuma ve cumartesini değerlendir dedi cuma günü değerlendirmede ağrım felan yoktu cumartesi yine tuttu ve aynı şekilde sıcak masaj yaptım geçti pazartesi sabah bir şey yoktu taki evden çıkıp işe giderken 3 durak sonra benden bir kan gitti anlatamam rezil oldum yolda neyse tekrar doktorumu aradım benden yine kan gitti dedim ve dediği kelime iğneyi kes demesi oldu bende kestim ve salı günü oldu akşam saat 4.5 suları bir sancı ile tekrar acile gittim ( Bu arada çalışıyorum ben ) kan tahlilleri idrar derken aa bir baktık 1943 değerle hamilesin dediler çok sevindim ama kanama ve ağrının sebebini merakda ediyordum neyse 4.5 saat kaldıktan sonra eve gittim sabah gelip kan vereceksin dediler gittim tekrar kan verdim ve acil yatış verdiler iç kanama başlamış olup ameliyata allıyoruz seni dediler ama ben hamileyim dedim onlarda risklisin dediler dış gebelik olmuş dediler neyse beni ameliyata aldılar 2 saat sürmüş ve sağ tüpümü almışlar ameliyat sırasında 15 gün bize cinsel perhiz verdi ama korunun demedi YANİ HER NE OLURSA OLSUN DOKTORUN PEŞİNİ BIRAKMA BEN SAĞLIK BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETTİM ŞİMDİ İSE ADLİ DAVA AÇICAM İLK BETA MA BAKSA İDİ BUNLARR BAŞIMA GELMEYECKTİ

Aleykümselam canım amin cümlemize sabır versin ALLAH kimseye yaşatmasın ben laparaskopi ameliyatı oldum ama bana iğne yapmadılar inş'ALLAH buraya bizim gibilere örnek olup bir dahakine sağlıklı hamileliğimizi müjdeleriz herşeyin başı sağlık ve sabır MEVLAM'ın sözüne itafen RABBİM herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ( HATTA 3'ÜZ ) :) :)

Amin ecmain arkadaşım ben laparaskopiyi 3 cm kanama başlamıştı içerde doktor ondan sadece kanı çekip tüplerime hiç bir cerrahi işlem yapmadı hem yeni evli olduğum için hemde hiç çocuğum olmadığı için hassas davrandı sağolsun sonrasında 2 doz iğneyle düşürüldü Dış gebeliğim. Çoğu doktor içte kanama başlayınca direkt laparaskopi yapıp tüpe giriyorlar benim doktorum öyle yapmadı

Sana kaç ay korunulacak diye bilgi vermedi mi doktorun

İşte doktor farkı ama benim tüpüm zarar görmüştü mecbur aldılar

İşte doktor farkı ama benim tüpüm zarar görmüştü mecbur aldılar
Patladıysa ona yapacak bir şey yoktur canım benim mecbur alınacaktır ama tek sağlıklı tüple hamile kalan bir sürü insan var benim 2 tüpte sorunlu ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum sağdan Dış gebelik geçirdim solda 3 cm çikolata kistim var senin inşallah sağlıklı en kısa sürede gebeliğin olur

Kistin çözümü var canım hiç merak etme ALLAH büyüktür.Sende lütfen kendini karamsara itme hep iyi düşünelim ki hep iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…