- 9 Ekim 2017
- 156
- 50
- 18
- 43
- Konu Sahibi sirine3465
-
Amin canım RABBİM sesimizi duysunİnşallah hayırlısı ile bu sefer sağlıklı bir gebelik olurda çocuğunu kucağına alırsın bu kötü günleri geride bırakırsın
Canımm benim İnan Allah öyle büyük ki ve mucizelerle dolu bizim hayatımız bak ben 3 yıldır hamile kalamıyordm hsg filmi bile yaptırdım hiçbişey yok diyorlardı tesadüfen Allah tarafından biriyle tanıştım ve bi doktora gittim tam da o ay yani bikaç ay önce tüp bebek içim başvurmuştuk tüp bebeğe başlıyoruz sonra yinede bi su doktora da gidelim gittik doktor bana. Bugüne kadar hiçbişey bulamayan doktorların tam tersine rahimde yara var perde var üstüne rahimde çökme var histeroskopi yapıcam sana dedi antibiyotik iğne verdi fitil verdi neyse doktora gitmeden bigün önce de test yaptırdım her ihtimale karşı nolur nolmaz dedim ve negatif çıktı sonra 4 5 gün sonra hissettim bi tuhaflıklar olduğunu ve iğneye gittiğim anda bi test yaptıralım dedik bi baktık 14 küsür çıktı ve ben ilk kez hamile kaldım derken hevesim kuraagımda kaldı işte şimdi bekliyorum sadece bekliyorum değerlerim yükselicek mi dış gebelik mi kimyasal mı ama yinede herseye rağmen şükür diyorum en azından kendi kendime hamile kalabildiğimi öğrendim ve bn doktoruma güveniyorum nasip birazda ne kadar yırtınsakta olucak oluyor ben salı günü gidcm doktoruma öğüne kadar 2 günde bir test yap dddi istersen doktorumu tavsiye ederim cok iyi bir doktor valla cok uzun yazdım ama bi Umut olsun dedm en szından hamile kalabildim Allah yardımcın olsun ve mucize gerçekleşsin inşallah tüm dışlarım senimleSlm canım yazdıklarını okurken kendimi gördüm sanki Allah sabır versin inşallah hepimize bende şubatta geçirdim Dış gebeliği bende laparaskopi ve 2 doz iğne ile düştü doktorum 3 aydan sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi bide bende sorun solda 3 cm çikolata kistim var sağdan da dış gebelik geçirdim hamile kalmam mucize gibi olacak bekliyoruz bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
ŞİMDİ YAZACAKLARIM SANA ÖRNEK OLSUN TEDBİRİNİ AL KUSURA BAKMA UZUN OLUYOR
Canım şimdi benim durum seninkinden biraz farklı benim kistim felan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu nisan ve mayıs ayında klomen kullandım yumurtayı çatlatacaktık nitekim mayıs ayındaki klomen benim yumurtamı 28*18 boyutuna getirdi ama çatlamadı neyse doktorumuaradım çatlama sorunun var senin diyerek hazıran reglsinde gel dedi ve ben haziran reglisini 30 mayısda oldum ( ÖYLE ZANNETTİM ) ama değişmiş neyse iğne verdi klomen tarzında iğneleri kullanırken hafif kahverengi tarzında kanamam oluyordu ve 3 günlük kullanım sonrası gece çok fena sancım oldu eşim bile korktu 3 saat boyunca çektim ayağa kalkamaz oldum kalkabilsem acile gideceğim ama maalesef olmadı buz koydu olmadı zorlada olsa kalkıp sıcak su ile masaj yaptım ve ağrımı dndirdim biraz ertesi gün doktorumu aradım cuma günü gel zaten kontrolüm vardı bakalım dedi bende gittim ve yumurtaların büyümemiş ama içi sıvı dolu kese gördüm dedi muhtemelen yumurtladın dedi ve gönderdi cuma ve cumartesini değerlendir dedi cuma günü değerlendirmede ağrım felan yoktu cumartesi yine tuttu ve aynı şekilde sıcak masaj yaptım geçti pazartesi sabah bir şey yoktu taki evden çıkıp işe giderken 3 durak sonra benden bir kan gitti anlatamam rezil oldum yolda neyse tekrar doktorumu aradım benden yine kan gitti dedim ve dediği kelime iğneyi kes demesi oldu bende kestim ve salı günü oldu akşam saat 4.5 suları bir sancı ile tekrar acile gittim ( Bu arada çalışıyorum ben ) kan tahlilleri idrar derken aa bir baktık 1943 değerle hamilesin dediler çok sevindim ama kanama ve ağrının sebebini merakda ediyordum neyse 4.5 saat kaldıktan sonra eve gittim sabah gelip kan vereceksin dediler gittim tekrar kan verdim ve acil yatış verdiler iç kanama başlamış olup ameliyata allıyoruz seni dediler ama ben hamileyim dedim onlarda risklisin dediler dış gebelik olmuş dediler neyse beni ameliyata aldılar 2 saat sürmüş ve sağ tüpümü almışlar ameliyat sırasında 15 gün bize cinsel perhiz verdi ama korunun demedi YANİ HER NE OLURSA OLSUN DOKTORUN PEŞİNİ BIRAKMA BEN SAĞLIK BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETTİM ŞİMDİ İSE ADLİ DAVA AÇICAM İLK BETA MA BAKSA İDİ BUNLARR BAŞIMA GELMEYECKTİ
Birde beni düşünün kız kardeşim doğum yaptı yeni onu dahi gidip göremiyorum o kadar yani videolar resimler yoldaki anne çocuklar hariç daha.Her zaman hamd-ü senalar olsun diyorum ALLAH bana en iyisini verecekki beni sınıyor diye düşünüyorum Hiç isyan etmedim vardır bir bildiğin dedim ve yine hamile kalıp sağlıkla dünyaya getireceğiz İnş'ALLAHYaaa varya canım yorum bile yapamadım şuan öyle kötü oldum ki ah canm cçok çok geçmiş olsun Allah kahretsin Böyle doktorlarıHayır arayalım dururmuzda ne yapalım rabbim sınıyor bizi yinede agzımızdan şükürü eksik etmeyelim inşallah rabbim yüzümüze gülcek
inşallah seninde sağlıklı evlatların olur canım !!!Canımm benim İnan Allah öyle büyük ki ve mucizelerle dolu bizim hayatımız bak ben 3 yıldır hamile kalamıyordm hsg filmi bile yaptırdım hiçbişey yok diyorlardı tesadüfen Allah tarafından biriyle tanıştım ve bi doktora gittim tam da o ay yani bikaç ay önce tüp bebek içim başvurmuştuk tüp bebeğe başlıyoruz sonra yinede bi su doktora da gidelim gittik doktor bana. Bugüne kadar hiçbişey bulamayan doktorların tam tersine rahimde yara var perde var üstüne rahimde çökme var histeroskopi yapıcam sana dedi antibiyotik iğne verdi fitil verdi neyse doktora gitmeden bigün önce de test yaptırdım her ihtimale karşı nolur nolmaz dedim ve negatif çıktı sonra 4 5 gün sonra hissettim bi tuhaflıklar olduğunu ve iğneye gittiğim anda bi test yaptıralım dedik bi baktık 14 küsür çıktı ve ben ilk kez hamile kaldım derken hevesim kuraagımda kaldı işte şimdi bekliyorum sadece bekliyorum değerlerim yükselicek mi dış gebelik mi kimyasal mı ama yinede herseye rağmen şükür diyorum en azından kendi kendime hamile kalabildiğimi öğrendim ve bn doktoruma güveniyorum nasip birazda ne kadar yırtınsakta olucak oluyor ben salı günü gidcm doktoruma öğüne kadar 2 günde bir test yap dddi istersen doktorumu tavsiye ederim cok iyi bir doktor valla cok uzun yazdım ama bi Umut olsun dedm en szından hamile kalabildim Allah yardımcın olsun ve mucize gerçekleşsin inşallah tüm dışlarım senimle
Birde beni düşünün kız kardeşim doğum yaptı yeni onu dahi gidip göremiyorum o kadar yani videolar resimler yoldaki anne çocuklar hariç daha.Her zaman hamd-ü senalar olsun diyorum ALLAH bana en iyisini verecekki beni sınıyor diye düşünüyorum Hiç isyan etmedim vardır bir bildiğin dedim ve yine hamile kalıp sağlıkla dünyaya getireceğiz İnş'ALLAH
Allah razı olsun canım benim Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur da hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini içini ferah tut inşallah en güzeli olur hakkımızdan canım benim ben daha hsg çekin edim gerek yok dedi doktorumCanımm benim İnan Allah öyle büyük ki ve mucizelerle dolu bizim hayatımız bak ben 3 yıldır hamile kalamıyordm hsg filmi bile yaptırdım hiçbişey yok diyorlardı tesadüfen Allah tarafından biriyle tanıştım ve bi doktora gittim tam da o ay yani bikaç ay önce tüp bebek içim başvurmuştuk tüp bebeğe başlıyoruz sonra yinede bi su doktora da gidelim gittik doktor bana. Bugüne kadar hiçbişey bulamayan doktorların tam tersine rahimde yara var perde var üstüne rahimde çökme var histeroskopi yapıcam sana dedi antibiyotik iğne verdi fitil verdi neyse doktora gitmeden bigün önce de test yaptırdım her ihtimale karşı nolur nolmaz dedim ve negatif çıktı sonra 4 5 gün sonra hissettim bi tuhaflıklar olduğunu ve iğneye gittiğim anda bi test yaptıralım dedik bi baktık 14 küsür çıktı ve ben ilk kez hamile kaldım derken hevesim kuraagımda kaldı işte şimdi bekliyorum sadece bekliyorum değerlerim yükselicek mi dış gebelik mi kimyasal mı ama yinede herseye rağmen şükür diyorum en azından kendi kendime hamile kalabildiğimi öğrendim ve bn doktoruma güveniyorum nasip birazda ne kadar yırtınsakta olucak oluyor ben salı günü gidcm doktoruma öğüne kadar 2 günde bir test yap dddi istersen doktorumu tavsiye ederim cok iyi bir doktor valla cok uzun yazdım ama bi Umut olsun dedm en szından hamile kalabildim Allah yardımcın olsun ve mucize gerçekleşsin inşallah tüm dışlarım senimle
Allah o akrabalarını bildiği gibi yapsın ne deyim sen üzülme takma bunlara onları gören Rabbim bizi de görüyor bizede nasip eder inşallah hamilelik sağlıklı bebeklerİnşallah Canlarım inşallah yarın tekrar test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin yüzüm gülsün akrabalarım dalga geçiyormus kafayı yedi adet olmuş hala hamileyim diyor flan . Okadar bunaldım ki yinede şükür Allah yüzüme gülsün evlat hasreti çektirmesin bizlere cok güzel olcak hepimiz Burda birbirimize güzel haberler vereceğiz burda ben inanıyorum
Allah razı olsun canım benim Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur da hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini içini ferah tut inşallah en güzeli olur hakkımızdan canım benim ben daha hsg çekin edim gerek yok dedi doktorum
Ahh canım benim yazdıklarını okudum içim parçalandı inanki nasıl berbat pislik bir doktora denk gelmişsin erken tesis koysaydın tüpün gitmeyecek normal evli bir bayan kadın doğuma gidince hemen bhcg atıyorlar bu ne biçim doktor muş bu kadar basit mi insan hayatıyla oynamak yaa ama düzgün doktor bulmak o kadar zoraki ben 4 doktor gezdikten sonra ancak Dış gebelik teshisi koydular 700 lerde öğrendiğim değer mudahaleye kadar 4200 lere çıktı bende adet kanaması gibi olmuştum adet sanmıştım meğerse Dış gebelik kanamasımış adet sancısı yüzünden gidip baktırınca öğrendim gebeliği salak doktora diyorum 4 gün önce adet oldum hamile olamam diyorum olabilir diyo aynı hastanede 3 doktor gezdim son gittiğim direkt teshisi koydu sağolsunCanımm benim İnan Allah öyle büyük ki ve mucizelerle dolu bizim hayatımız bak ben 3 yıldır hamile kalamıyordm hsg filmi bile yaptırdım hiçbişey yok diyorlardı tesadüfen Allah tarafından biriyle tanıştım ve bi doktora gittim tam da o ay yani bikaç ay önce tüp bebek içim başvurmuştuk tüp bebeğe başlıyoruz sonra yinede bi su doktora da gidelim gittik doktor bana. Bugüne kadar hiçbişey bulamayan doktorların tam tersine rahimde yara var perde var üstüne rahimde çökme var histeroskopi yapıcam sana dedi antibiyotik iğne verdi fitil verdi neyse doktora gitmeden bigün önce de test yaptırdım her ihtimale karşı nolur nolmaz dedim ve negatif çıktı sonra 4 5 gün sonra hissettim bi tuhaflıklar olduğunu ve iğneye gittiğim anda bi test yaptıralım dedik bi baktık 14 küsür çıktı ve ben ilk kez hamile kaldım derken hevesim kuraagımda kaldı işte şimdi bekliyorum sadece bekliyorum değerlerim yükselicek mi dış gebelik mi kimyasal mı ama yinede herseye rağmen şükür diyorum en azından kendi kendime hamile kalabildiğimi öğrendim ve bn doktoruma güveniyorum nasip birazda ne kadar yırtınsakta olucak oluyor ben salı günü gidcm doktoruma öğüne kadar 2 günde bir test yap dddi istersen doktorumu tavsiye ederim cok iyi bir doktor valla cok uzun yazdım ama bi Umut olsun dedm en szından hamile kalabildim Allah yardımcın olsun ve mucize gerçekleşsin inşallah tüm dışlarım senimle
Olur canım benim hangi ildesin doktorun adı ne axabaValla bn doktorların hiçbirinden memnun kalmadım daha düşün ya verdiği ilaçlar sayesinde 5 gün içinde hamile kaldığımı öğrendim tabi ki önce Allah ama bende doktorum cpk iyi birkere muayne ediş şekli bile bambaşka Oyüzden şiddetle tavsiye ediyorum bak benim tanıdığım kişimin hikayesi cok uzun 12 yıl çocuğu olmamış tüp bebek aşılama neler yaptırmışlar Avrupa’da bile tedavi görmüş ama tık yok sonra benim doktora bi gitmişler o ay hamile kalmış aynen bende öyle oldım şuan 2 çocuğu var o tanıdıgımın bn tüp bebek felan dememeden illa ki herkesin bu doktora gitmesini tavsiye ederim eğer isterseniz detaylı bilgi veririm sizede şifa olur inşallah
Olur canım benim hangi ildesin doktorun adı ne axaba
Rabbim inşallah bu sefer güzel hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etmiştir canım benim içini ferah tut sen bol bol dua et bu sefer güzel haberlerini alırızCanım benim inşallah dış gebelik değildir ya çook korkuyorum ben İstanbul’daym canım doktorum Nişantaşı’nda aslında Amerikan hastanesi doktorlarından adı Yılmaz güzel ya bısey dym mi Harika bi insan ama dur bakalım benim durumuma ne diycek benim iş bi metleşsim belki son anda bende memnun kalamzsam ama aklında bulunsun yinede
Merhaba canım ne yaptın verdinmi tahlil inşallah güzel haberlerle gelirsin bizede umut olursun.O akrabaların kusura bakmada çok cahiller ALLAH onlarada hidayed versin RABBİM sana acil şifa versin kucağını boş bırakmasın bizlerede tattirsin hayırlı evlatlar bizi habersiz bırakmaİnşallah Canlarım inşallah yarın tekrar test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin yüzüm gülsün akrabalarım dalga geçiyormus kafayı yedi adet olmuş hala hamileyim diyor flan . Okadar bunaldım ki yinede şükür Allah yüzüme gülsün evlat hasreti çektirmesin bizlere cok güzel olcak hepimiz Burda birbirimize güzel haberler vereceğiz burda ben inanıyorum
Ayyy çok sevindim sende bol bol yat dinlen keyfini çıkar RABBİM Utandırmasın inşallah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin canımCanım merhaba yaptırdım testimi bugün 154 olmuş en son 2 gün önce 93tü ve ben gece iyice fenalaştım hastaneye gittim doktor ultrason baktı dış gebelik yok şuan kanaman için iğne yapıcam ve hap vericem dddi sürekli dinlen dddi ayrıca dış gebelikte karında sıvı olurmuş bak yok dddi öyle güzel ilgilendi ki ayrıca son değerlerin anlamlı yükselmiş dedi kendi doktorumu da aradım çok iyi dddi salı günü bidaha yaptır 1500-2000 olmadan daha kese gözükmez sen cok erken anlamışsın gebe olduğunu Oyüzden işin en başında öğrenmesen bu kadar stres olmazdın rahat ol bekle sabırlı ol dedi Progestan hap verdi işte öyle yatıyorum
Ayyy çok sevindim sende bol bol yat dinlen keyfini çıkar RABBİM Utandırmasın inşallah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin canım
Arkadaşlar 6 hafta 5 günlük gebelki var kanamam oldu 10 gün önce.
20 haz. 164
22 haz. 240
24 haz.343
27 haz. 384
30 haz. 405
Doktorlar bu sağlıklı bir değil sonlandırmamiz lazım dediler yada dış gebelik dediler. Devlet hastanedinde kurtaj yapacaklardı istemedim. Çünkü 10 gün kanamam sürdü. Özel hastaneye gittim. Rahim incelmis kurtaja gerek yok. 2 gun sonra gel tehlikeye atmadan Metotreksat yapalım dediler. Eğer vücudum bunu atacaksa bekleyeyim kimyasal almak istemiyorum. Bu artış bir noktadan sonra duracak gibi gittikçe az artış göstermeye başlamış. Alltan ultrasondan baktiklarindada herhangi bir şey goremediler.eğer bu bir dış gebelikse Değerler kaça ulaştığında benim için tehlikeli olmaya başlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?