Dış gebelik

Kaçıncı gün 974 çıktı size de yavaş yükseliyor dediler mi eşimle ikimiz evde ağlamaktan birbirimizden kaçıyoruz
Regl olmam gereken günde kan verdim 974 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdim 1120 çıktı doktorun asistanını aradım çok az artmış sağlıksız dedi günlerce ağladım bazen boşu boşuna üzüyorlar olumsuz konuşup

Ben içim rahatlasın diye bugün de kan vermeyi düşünüyorum yükseliyorsa yarın da veririm zaten

Üzülmeyin benim beta da biraz ilginç ilerledi şuan kese falan göründü Bi sıkıntı yok içinizi ferah tutun inşallah Bi sıkıntı çıkmaz
Gerçekten değerleriniz yavaş ilerleyip sağlıkla ilerledi mi gebeliğiniz ? Benim

4 Şubat 37
7 Şubat 188.84
10Şubat 289.9
11 şubata 265
12 Şubat 525 Dün baya eşimle ağladık mutlu değşl mutsuz değil karnımda ağrı yok lekelenme yok Dua edin nolur

İlk beta 970 küsürdü 3 gün sonra 1120 çıktı çok az artmış sağlıksız dediler Bi hafta sonra muayene oldum kese falan gözüktü geç dölllenmeymş. Ağrınız lekelenmeniz Bi rahatsızlığınz yoksa biraz daha sabırla duayla bekleyin artacaktır.

Son düzenleme:
İnşallah hep duacıyız umarım rabbim bizi de evlat sahibi yapar bu gebeliğim sağlıklı olur bana umut oldunuz teşekkür ederim

Merhaba uzun zaman olmuş ama bu konuda sonuç ne olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…