- 25 Şubat 2022
- 59
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi dertliecem
-
Bence 6 ay bekle derimMrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım
2 adet dönemi diyen de var 3-6 ay diyen de var açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum hemen olmaz zaten diye düşünüyorum.Bence 6 ay bekle derim
Bilmiyorum yani o biraz sana kalmış benim de bi kaybım var haziranda oldu hala korunuyorum ama tabiki de benim tercihim doktor bana 1 adet döneminden sonra yapabilirsin demişti2 adet dönemi diyen de var 3-6 ay diyen de var açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum hemen olmaz zaten diye düşünüyorum.
Merhaba; bende 10 şubatta sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı amileyattan 4 günsonra şiddetli kanamam başladı ağrıyla beraber acile gittim rahim tabakan kalındı o dökülüyor dediler ama adet değil bu dediler neyse 2büyük et parçası gibi birşey düşürdüm sancıyla sonr sancılarım yavaş yavaş azaldı daha sonra 1 hafta gibi bir sürede kanama bitti denecek kadar az kalmıştır 2 haftageçti doktor kontrolüne gittimherşey normal dediler birlikte olabilirsiniz eşinizle dediler , birlikte olduktan sonra yine hafif lekelenmelerim başladı adetin son günleri kahverengi döküntüler olur ya öyle şuanda da var hala devam ediyo acaba ne zaman normale dönebilirim bilemiyorum çok yıprattı bu süreç beniMrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım
Açık ameliyat mı oldunuz acabaMerhaba; bende 10 şubatta sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı amileyattan 4 günsonra şiddetli kanamam başladı ağrıyla beraber acile gittim rahim tabakan kalındı o dökülüyor dediler ama adet değil bu dediler neyse 2büyük et parçası gibi birşey düşürdüm sancıyla sonr sancılarım yavaş yavaş azaldı daha sonra 1 hafta gibi bir sürede kanama bitti denecek kadar az kalmıştır 2 haftageçti doktor kontrolüne gittimherşey normal dediler birlikte olabilirsiniz eşinizle dediler , birlikte olduktan sonra yine hafif lekelenmelerim başladı adetin son günleri kahverengi döküntüler olur ya öyle şuanda da var hala devam ediyo acaba ne zaman normale dönebilirim bilemiyorum çok yıprattı bu süreç benidoktor 2 regli korun dedi ama birlikte olabilirsiniz dedi.
hayır laporoskobi oldumAçık ameliyat mı oldunuz acaba
Merhaba; bende 10 şubatta sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı amileyattan 4 günsonra şiddetli kanamam başladı ağrıyla beraber acile gittim rahim tabakan kalındı o dökülüyor dediler ama adet değil bu dediler neyse 2büyük et parçası gibi birşey düşürdüm sancıyla sonr sancılarım yavaş yavaş azaldı daha sonra 1 hafta gibi bir sürede kanama bitti denecek kadar az kalmıştır 2 haftageçti doktor kontrolüne gittimherşey normal dediler birlikte olabilirsiniz eşinizle dediler , birlikte olduktan sonra yine hafif lekelenmelerim başladı adetin son günleri kahverengi döküntüler olur ya öyle şuanda da var hala devam ediyo acaba ne zaman normale dönebilirim bilemiyorum çok yıprattı bu süreç benidoktor 2 regli korun dedi ama birlikte olabilirsiniz dedi.
45 gün beklemeniz lazım eğer olmazsa doktora gözükmeniz gerekiyor ben ameliyattan 2 gün sonra regl olmuştum. Üç ay korunmayı ihmal etmeyin . İnsAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza en hayırlı zamanda en hayırlı şekildeMrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım
Çok teşekkür ederim güzel duanız için45 gün beklemeniz lazım eğer olmazsa doktora gözükmeniz gerekiyor ben ameliyattan 2 gün sonra regl olmuştum. Üç ay korunmayı ihmal etmeyin . İnsAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde
merhaba nasil anladınız pekiMrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım
Geçmiş olsun Bende dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay sonra korunmayı bıraktık sonraki ay hamile kaldım. Umarım herşey gönlünüzce olurMrblar lütfen yardımcı olur musunuz.. Ben bir ay önce dış gebelik geçirdim acil ameliyata alındım. Sol tüpüm alındı açık ameliyat oldu.. Tekrar ne zman denemeyi düşünmeliyim. Ve amelayattan sonra da kanamam olmadı hala adet te olmadım
Mrblar sizin de açık ameliyat mı oldu acabaGeçmiş olsun Bende dış gebelikten dolayı ameliyat oldum sol tüpüm alındı 2 ay sonra korunmayı bıraktık sonraki ay hamile kaldım. Umarım herşey gönlünüzce olur
Benim adet döneminde lekelenmelerim oldu. 5 gün sonra normal adet gibi reglim geldi ama şüphe düştü içime betama baktirdim 31 çikti abaşka bir hastaneye gitmemi söyledi diş gebelik olabileceği
merhaba nasil anladınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?