- 16 Kasım 2012
- 420
- 289
- 103
Yani lekenlenme olması şartmı bnm kasıklarım sızlıyo tek taraflı değil iki taraftada oluyo yarın doktora gidecem korkuyorm bakalm kan degerlermde düzenli artıyo canım ihtimal var mı senceBenim kasığımda yanma vardı. Kahverengi lekelenmelerim vardı. Diğer belirtiler normal gebelik belirtileriyle aynıydı.
En beliDış gebelik belirtileri neler kızlar
Kan değerlerin düzenli atıyorsa ihtimal yok canım için rahat olsunYani lekenlenme olması şartmı bnm kasıklarım sızlıyo tek taraflı değil iki taraftada oluyo yarın doktora gidecem korkuyorm bakalm kan degerlermde düzenli artıyo canım ihtimal var mı sence
Cok tesekkürler iyi gecelerr canımmEn beli
Kan değerlerin düzenli atıyorsa ihtimal yok canım için rahat olsun
Rica ederim canm iyi gecelerCok tesekkürler iyi gecelerr canımm
Neden dış gebelikten korkuyorsun yanı daha önce dış gebelik geçirdin mi ya da şüpheli birşey mi gördü doktor?Yani lekenlenme olması şartmı bnm kasıklarım sızlıyo tek taraflı değil iki taraftada oluyo yarın doktora gidecem korkuyorm bakalm kan degerlermde düzenli artıyo canım ihtimal var mı sence
CanımmmMerhaba. 1.5 yıl önce 6 haftalik dıs gebelik yaşadım . Hiç bir tüp ameliyatı geçirmeden küretaj ile sonlandırıldı. Akabinde metotroksat adlı bir iğne oldum değerler düştü . Şimdi ise gebe kalmak istiyorum sizce 1.5 yıl korunma süresi yeterli mi ?? Ben birde 3 yaşında kızımı kaybettim
Canım Allah sabır versin..inşallah en yakın zamanda anne olursun..yaranı deşmek istemem tabi ama merak ettim ne gibi yanlış teşhis koyuldu?Sonsuz Teşekkür ederim Malesef ki yanlış teşhis ve tedavi sonucu yitirdik meleğim i
Canım başın sağolsun, çok üzüldüm. Ben 2 doz metotreksat oldum doktor 3 ay korunma yeterli dedi. 1,5 yıl bayağı iyi bir süre bence artık beklemene gerek yok. Peki rahim filmi falan istedi mi? İstersen bir kontrole git öyle çalışmalara başla.Merhaba. 1.5 yıl önce 6 haftalik dıs gebelik yaşadım . Hiç bir tüp ameliyatı geçirmeden küretaj ile sonlandırıldı. Akabinde metotroksat adlı bir iğne oldum değerler düştü . Şimdi ise gebe kalmak istiyorum sizce 1.5 yıl korunma süresi yeterli mi ?? Ben birde 3 yaşında kızımı kaybettim
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanHayır istenmedi gerek görülmedi tek doz da tedaviye cevap verdiğim için . Rutin Dr kontrolüm de şükürler olsun bir sorun görünmedi. Ben de bu ay bismillah dedim
Merhaba..canim.sen ilk dis gebelikten sonra tublerini filmini cekmismiydin?Evet ilkinde tüpüm alındı ikincide iğne ile sonlandırıldı..
Laparoskopi oldum canım tüpüm açıktı ama yinede oldu..Merhaba..canim.sen ilk dis gebelikten sonra tublerini filmini cekmismiydin?
Bende dis gebelik gecirdim...tubumu filmini cektik acik dedi doktor..ve asilama denedik su an..insallah ikinci kez basa gelmezLaparoskopi oldum canım tüpüm açıktı ama yinede oldu..
İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım..Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü..Bende dis gebelik gecirdim...tubumu filmini cektik acik dedi doktor..ve asilama denedik su an..insallah ikinci kez basa gelmez
Insallah canim...sen artik tup bebekmi deniycan?İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım..Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü..
Yok tatlım ben daha önce hiç hamile kalamamıştım ..tüp bebek harıç herşeyi denedik..sonra son olarak tüp bebek deneyelim dedik 3 defa negatif oldu doktorum tekrar denemeye gerek görmedi herşey iyi sadece tutunma sorunu vardı..laporoskopi yapalım sonra dinlenmeye bırakalım seni dedi..6.ayında kendi kendime hamile kaldım ama dış gebelikti tüp alındı..ikincidede doktorum tüpü riske atmak istemedi erken teşhisle metatroxat ile sonlandırdı..Insallah canim...sen artik tup bebekmi deniycan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?