Dış gebelik

Yorum yapinca seninde aklin bulanıyor emin ol yasayan biri olarak diyorum hicc korkma ben cok agladim cok korktum nr yapacagim cok zor bi surec diyr doktora 560 la gittim hic korkulacak bisey yok dedi onemsemedi bile o kadar yani dusun nette okudum kurdum kafamda bi ton olumsuzluklari doktor da kizdi herkesin farkli o degerler 2000 2500 onlar biraz problemli senin deger abartilacak deger degil korkma demisti

ANLADIM cnım çok sağol sabah ola hayırola inşallah benim de senin gibi rahat geçer Allah razı olsun

Can'ım gittim doktora spirali çıkardı Bebek görünmüyor aslında 6 haftalık olması lazım ama dış gebelik gibi de durmuyor dedi kan değeri çok düşük olduğundan takip edeceğiz başka bişey yapamayız şimdilik dedi

Kızlar bnm degerlerm 2 güne bir iki katından yüksek düzenli artıyo ve kanamam hiç olmadı henüz doktora gitmedm .bu gebeliğin dış gebelik olma ihtimali varmı kasığım sızlıyo arada
canım sen yazalı baay olmuş ama beni anlarsın diye sormak istedim . konuşmustuk senle dün ve bugün değerlerimi hatırlarsın belki . benim en baştan beri sağ kasığımda bir nokta varmış gibi hep ağrıyordu. günden güne azaldı ama nadir şekilde olmaya devam ediyo. bazen solum da ağrıdı fazla değildi.
yumurtalarım çok büyümüştü iğneyle büyüdü bazıları çok büyümüş onlar zamanla küçülecek dedi dr eğer gebelik olursa.
sende yazmışsın dış gebelikten korktun galiba,ama gebeliğin devam ettiğini görüyorum. kasığım sızlıyo demişsin benimki gibi miydi?benim de olma ihtimali var mıdır

Kızlar düşen değerim gitgide arttı kanama arttığı halde bugün 750 lerde çıktı ve dr dış gebelik dedi hala Bebek görünmüyor ama. Yarın sabah iğne yapılacak mtx ardından da kürtaj yapılacak dualarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Hiç korkma iğne o kadar çok acıtmıyor. Yan etkisi de pek olmuyor.

Allah yardimcin olsun canım umarim tez vakitte iyileşir sagligina kavusursun

Canım dıs gebelikte düzenli artmıyomus doktorum öyle söyledi değerin 1000 üzerine cıktıgnda hemen doktora git minik keseciği gör kasık agrılarm hala var cok normalmiş dayanılmayacak kadar agrı olmuyo ztn bazen nefesimi kesio kısa süreli geçio hemen

anladım canım artık keseyi görünce emin olcaz demekki yarın gel demişti hem değere bakar hem de keseye bakar diye düşünüyorum yarın artık herşey belli olacak belkide

anladım canım artık keseyi görünce emin olcaz demekki yarın gel demişti hem değere bakar hem de keseye bakar diye düşünüyorum yarın artık herşey belli olacak belkide
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağsalim kavusursun bebişine dua edicem sana canımm

O zamana kadar ağrı falan hiss etmedinizmi?

Ben de bu ay dış gebelik geçirdim,
4+2 bhcg 110
5+2 doktor uv ultrasonda 3mmlik kese gördü 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi, bhcg istemedi
5+2 bıçak gibi ve sol bacağıma vuran bir sancı
Hemen ardından kırmızı birkaç damla lekelenme
5+3, 5+4 ve 5+5 kahverengi lekenleme ve ara ara gaz sancısı gibi keskin bir sancı
6+4 doktor uv ultrasonda yine 3mmlik kese gördü. Boyunun haftasına göre küçük olduğunu söyleyip bhcg istedi bhcg 880, 2 haftada çok az artmış dış gebelik olabilir dedi
6+5 sabaha karşı dayanılmaz bir sancıyla uyandım sonrasında 4-5 damla kırmızı lekelenme bhcg 770
Yarı adet kanaması yoğunluğunda kanama başladı, doktor dış gebelik olma ihtimali çok yüksek fakat vücut kendi kendine atıyor olabilir bekleyelim dedi.
7+0 bhcg 870
Büyümeye devam ediyor, heran ameliyata almamız gerekebilir, durumunu gözlemeye devam edicez dedi
7+2 bhcg 650, kanamam devam ediyor, muhtemelen rahim içinde de gebelik varmış ve sonlanmış
7+4 bhcg 550, kanama devam ediyor, dış gebelik de artık küçülüyormüş takibe devam

Çok zor bir hafta geçirdik, hevesimiz kursağımızda kaldı, üzgünüz. Sağlığım yerinde olduğu için şükrediyoruz. Herşeyin sonunda bir hayır vardır umarım, yaşayıp göreceğiz...

Canım çok geçmiş olsun dış gebelik gerçekten çok zor bir süreç... allahtan kanama ile atiyotsun canım. Bende laparoskopi ameliyatı ile sonlandırıldı gecen ay

Canım çok geçmiş olsun dış gebelik gerçekten çok zor bir süreç... allahtan kanama ile atiyotsun canım. Bende laparoskopi ameliyatı ile sonlandırıldı gecen ay
Çok geçmiş olsun canım. Allah bize sağlık sıhhat versin. Bundan sonra böyle bir acı yaşamayız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…