dış gebelikten sonra hamile kalan arkadaşlar yardım!!!

Gi gittim 22 idi şimdi 22.59 çıktı dış gebelik dediler yine yıkıldım çok kötüyüm eşim işi bıraktı geldi sakinleştirir biraz yatıyorum öyle
Üzülme bak ne güzel kısa surede hamilelik elde ettin doğal yolla degerlerin fazla yuksek degil belki bi doz igneyle sonlanacak. Benim ilk degerler 360 ti ertesi gun 760 falan oldu. Erken teshisle fazla ilerlemeden sonlanir. Rabbim yardimcin olsun kolay degil biliyorum cok zor

Sağol evet zor hemde çok ikinci kez aynı duygu ikinci kez yıkıldım

Merhaba bende 9 ay önce tüp bebekle hamile kaldım ama Dış gebellikle sonuçlandı şimdi normal yolla kendiliğinden hamile kaldım şu an 8 haftanın içindeyim .

Merhaba bende 9 ay önce tüp bebekle hamile kaldım ama Dış gebellikle sonuçlandı şimdi normal yolla kendiliğinden hamile kaldım şu an 8 haftanın içindeyim .
Gercekten mi cok sevindim gülüm. Aslinda gebeliklerde dis gebelik olmasi normal gibi bisey demi. Tup bebek tedsvisinde de dis gebelik olma ihtimali cok yüksek. Kac yasindasin ne zamandir bebek dusunuyordunuz. Bende 2 yil olacak ekimde evleneli. Bi yil korunduk. Sonra 7. ay da hamilelik oldu ama dis gebelikle sonuclandi doktor 3 ay korunun dedi. Bekleme süresi de bitti bu ay tekrar dusnmeye basladik ama korkuyorum tekrarlamasindan rahim filmi cektirdin mi peki

merhabalar, bende ekim 2018 de dış gebelik geçirdim. beta değerlerim istenilen şekilde yükselmedi. iğne oldum ama değer düşeceğine yükseldi. ve açık ameliyat oldum. iki kızım olduğu için doktor tüplerimi almayı önerdi ama ben istemedim. ameliyatta öğrenildiki cenin tam rahim ile tüpün ucundaymış yani rahme doğru sallanıyormuş. bir tık daha gitse normal gebelik olacaktı dedi doktor. nasip.. tam uçta olduğu içinde iğne fayda etmemiş. iyi ki ameliyat olmuşum. sağ tüpümde ceninin olduğu yeri kesip tekrar rahme bağlamışlar. belki sağ tüpün işlevini yitirmiştir dedi. doktor ameliyattan sonra 6 ay korunun sonra istiyorsanız denemelere devam edin dedi. birde uyarıda bulundu. bir kez dış gebelik geçiren kadının ikinciyi geçirme ihtimali %30 muş. biz ameliyattan sonra 7 ay bekledik. sonra korunmadık. bu ay 6 gün geçiktim. çok ağrılarım var adet olacak gibi. yinede dün idrar testi yaptım pozitif çıktı. yani ilk korunmasız ayda hamile kaldım.
henüz doktora gitmedim. ama daha önce dış gebelik geçirenlerin gebeliği öğrenir öğrenmez doktor muayenesi olmalıymış.
ben şöyle yapacağım; bu akşam kan testi yaptıracağım.sonra perşembe tekrar yaptıracağım. yükselme güzelse haftaya pazartesi belki salı ilk muayeneye gideceğim. ama yükselme sıkıntılıysa bu cuma hemen doktora gideceğim.

artık nasip kısmet.. bekleyeceğim. ama dış gebelikte yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…