Yaşlandın mı sacmalama 40 yaşında bile olsan yaşlı sayılmazsınNe guzel.daha gencsin ben yaslandim artik
Haklisin gülüm ☺Yaşlandın mı sacmalama 40 yaşında bile olsan yaşlı sayılmazsın
ne yaptin canim doktora gittin miYarın sabah gidicem eşim işe giderken bırakacak
gittim 22 idi şimdi 22.59 çıktı dış gebelik dediler yine yıkıldım çok kötüyüm eşim işi bıraktı geldi sakinleştirir biraz yatıyorum öylene yaptin canim doktora gittin mi
Hadi yaGi gittim 22 idi şimdi 22.59 çıktı dış gebelik dediler yine yıkıldım çok kötüyüm eşim işi bıraktı geldi sakinleştirir biraz yatıyorum öyle
Üzülme bak ne güzel kısa surede hamilelik elde ettin doğal yolla degerlerin fazla yuksek degil belki bi doz igneyle sonlanacak. Benim ilk degerler 360 ti ertesi gun 760 falan oldu. Erken teshisle fazla ilerlemeden sonlanir. Rabbim yardimcin olsun kolay degil biliyorum cok zorGi gittim 22 idi şimdi 22.59 çıktı dış gebelik dediler yine yıkıldım çok kötüyüm eşim işi bıraktı geldi sakinleştirir biraz yatıyorum öyle
Sağol evet zor hemde çok ikinci kez aynı duygu ikinci kez yıkıldımÜzülme bak ne güzel kısa surede hamilelik elde ettin doğal yolla degerlerin fazla yuksek degil belki bi doz igneyle sonlanacak. Benim ilk degerler 360 ti ertesi gun 760 falan oldu. Erken teshisle fazla ilerlemeden sonlanir. Rabbim yardimcin olsun kolay degil biliyorum cok zor
Doktor ne dedi peki ne zaman geldi dedi tekrarSağol evet zor hemde çok ikinci kez aynı duygu ikinci kez yıkıldım
Çarşamba tekrar başka hastanede kan vereceğimDoktor ne dedi peki ne zaman geldi dedi tekrar
İnşallah şu bi hafta içinde degerlerin saglikli.bi sekilde yükselir gülüm. Dis gebelikte ki ilk degerij kaçtı hatirliyo.musunÇarşamba tekrar başka hastanede kan vereceğim
İnşallah şu bi hafta içinde degerlerin saglikli.bi sekilde yükselir gülüm. Dis gebelikte ki ilk degerij kaçtı hatirliyo.musun
Bu resim verdiğim sonuçlar böyle işte en fazla 1100 lerdey diİnşallah şu bi hafta içinde degerlerin saglikli.bi sekilde yükselir gülüm. Dis gebelikte ki ilk degerij kaçtı hatirliyo.musun
Senin o zaman bile degerlerin fazla yukselmemis canim benim 8000 falan olmuştu 2. ci igneden sonra düştü degerlerBu resim verdiğim sonuçlar böyle işte en fazla 1100 lerdey di
Insallah rahme yerlesir hayırlısı ileBu resim verdiğim sonuçlar böyle işte en fazla 1100 lerdey di
İnşallahInsallah rahme yerlesir hayırlısı ile
Gercekten mi cok sevindim gülüm. Aslinda gebeliklerde dis gebelik olmasi normal gibi bisey demi. Tup bebek tedsvisinde de dis gebelik olma ihtimali cok yüksek. Kac yasindasin ne zamandir bebek dusunuyordunuz. Bende 2 yil olacak ekimde evleneli. Bi yil korunduk. Sonra 7. ay da hamilelik oldu ama dis gebelikle sonuclandi doktor 3 ay korunun dedi. Bekleme süresi de bitti bu ay tekrar dusnmeye basladik ama korkuyorum tekrarlamasindan rahim filmi cektirdin mi pekiMerhaba bende 9 ay önce tüp bebekle hamile kaldım ama Dış gebellikle sonuçlandı şimdi normal yolla kendiliğinden hamile kaldım şu an 8 haftanın içindeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?