S
saharaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi saharaa
-
canım ben senınle tam olarak aynı seylerı yasadım 2007 eylul de dıs gebelık yuzunden sag tupum tıkandı ben amelıyat falan olmadım ıgne ıle tedavı gordumama tupum yınede tıkandı 2008 marttan berı korunmuyorum ama hala hamıle kalamadım ben cok fazla stres yapıp hırs yapmıs bır vazıyette ıdım her ay dr gıdıyodum ve bu zamana kadar geldım sımdı gerıye donup baktıgım da keske daha rahat ve sakın olabılseydım dyorum sen daha yolun basındasın sana tavsıyem benım yaptıgım gıbı yapma sakın ol ve 6 ay kendıne zaman ver olamayacagını bu sure ıcınde kafana yerlestır sabırlı ol stres yapma cunkı stes hamılelık olayında cok onemlı faktor ben bunca zaman olmamasını ona baglıyorum cunkı benımle aynı zamanda tupu alınmıs bırı vardı o dogum yaptı bu ay bak ben beklıyorum hala keske bırılerı bunları bana anlatsaydı neyse ınsallah sana bı faydam olur sen benım kadar beklemez alırsın bebegını kucagına sevgıler canım
Canim o zaman ben sana umit olurum insallah.benim de dis gebelikten sol tupum alindi. sen kotunun kotusunu yasamissin. biri normal oldugu icin dis gebelik tehlikesi dusunulmemistir. yani cok cok cok kucuk bir ihtimalmis sana olmus.
simdi benim hikayem. temmuzda 7 ay ugrasmadan sonra dis gebelik ile tupum alindi. 1 ay korundum. 3. deneme ayimda hamile kaldim. sukur 4.5 ay bitti.
benim de doktorum dger tupun iyi demisti ama korkuyordum iste. o 3 ay nasil gecti bana sor.
oncelikle ne taraftan yumurtladigini belirlemeye calis. kimisi bir sagdan bir soldan yumurtlar. soldan yumurtlasan bile sansin var sag tup yakalayabiliyor ama kucuk bir ihtimal ama ihtimal dahilinde sonucta. dis gebelik de kucuk bir ihtimaldi ama gerceklesti sonucta.
sagdan yumurtlayacagin ay ozellikle ovulasyon testi ile yumurtlama zamanini belirle. ben bir de ekstra olarak preseed kullanmistim. bir tur spermleri besleyen kayganlastirici. is yaradi bende.
stres yapma benim burada tanidigim dis gebelik geciren ve tupu alinan tikanmis olan cok kisi hamile kaldi. aslinda tupunun alinmis olmasi hic alinmamis tikali ya da yari tikali tupten avantajli. cunku bri daha dis gebelik gecirme sansin yok o tarafta. diger taraftan yumurtladigin zaman sansin normal insanlar gibi.
merak erme yakinda gelir melegin. ayrica kac ay sonra hamile kalmistin?
bende 2007 aralıkta yaşadım sol tüpüm gitti.2 ay korunduk mart 2008 den beri yani tam 1 yıldır olmuyor bende çok üzülüyordum ama artık takmıyorum inanki
korkma lutfen zaten saglıksız tupunu almıslar gerıye saglıklı olan kalmıs o da guzel yumurtlarsa sorun yok benım yengen tek yumurtalıkla 3 tane dogum yaptı umıt var yanı
çok teşekür ederimbenimle paylaştığın için saol....
yanlış anlamadıysam 4.5 aylık hamilesin galiba yanlış sa düzeltelim..
evliliğimin 2 yılında karar verdik eşim korunuyordu bebek istedik hemen ilk ay olmuştu hiç bir ilaç yöntem kullanmadan tabi.........6 haftalıkken kürtaj 1 ay sonra sezeryan ve 3 ay korunduk dr istedi.....2 aydırda korunmayı bıraktık gerçi tam çalışma olmadı ama bu ay başıcaz sıkıca inşallah benimde isteyen herkezinde allah meleklerini kucağına verir..bide bir arkadaşım bana incir kürünü denememi söyledi o na başlıcam yarın birde folic plusa başladım hayırlısı inşallah ......:1hug:
bu arada yumurtlamanda problem yoksa hic kendini incir kuru ile vs yormamani tavsiye ederim. psikolojisini bozuyor insanin. herseyi yapiyorum neden olmuyor diyor insan. taze taze incir ye. kaliteli yumurta icin bal ye. tarcinli seyler ye. corekotulu puacalar ye ama illa bu ucunu bir arada yemem lazim diye dusunme. yani bence yanlis.
ben mesela adacayi dediler yaptim. hayir dediler ictim. neden yaptiysam adetlerim duzenliydi aslinda. baktim sonra adetlerim sapittti. kendi kendimin dengesini bozup hamile kalmami zorlastirdim.
kibele baska baslik altinda sormustum bu soruyu ama sanirim cevabi biliyorsun..yazindan anladigim kadariyla tuplerden hangisi kapali olursa olsun;tupun acik oldugu taraftan yumurtlkanmasa da diger tup onu alabiliyor dedin di mi>?ben bi kac seferdir yumurta takibi yaptiriyorum ne zaman soldan yumurtlasam kist oldu'sag taraf iyi cevap verdi ama gebelik olmadi;;tuplerim ne durumda bilmiyorum ama ilk kez bu ay soldan yumurtladim ..oluyor mu oyle yani?Canim o zaman ben sana umit olurum insallah.benim de dis gebelikten sol tupum alindi. sen kotunun kotusunu yasamissin. biri normal oldugu icin dis gebelik tehlikesi dusunulmemistir. yani cok cok cok kucuk bir ihtimalmis sana olmus.
simdi benim hikayem. temmuzda 7 ay ugrasmadan sonra dis gebelik ile tupum alindi. 1 ay korundum. 3. deneme ayimda hamile kaldim. sukur 4.5 ay bitti.
benim de doktorum dger tupun iyi demisti ama korkuyordum iste. o 3 ay nasil gecti bana sor.
oncelikle ne taraftan yumurtladigini belirlemeye calis. kimisi bir sagdan bir soldan yumurtlar. soldan yumurtlasan bile sansin var sag tup yakalayabiliyor ama kucuk bir ihtimal ama ihtimal dahilinde sonucta. dis gebelik de kucuk bir ihtimaldi ama gerceklesti sonucta.
sagdan yumurtlayacagin ay ozellikle ovulasyon testi ile yumurtlama zamanini belirle. ben bir de ekstra olarak preseed kullanmistim. bir tur spermleri besleyen kayganlastirici. is yaradi bende.
stres yapma benim burada tanidigim dis gebelik geciren ve tupu alinan tikanmis olan cok kisi hamile kaldi. aslinda tupunun alinmis olmasi hic alinmamis tikali ya da yari tikali tupten avantajli. cunku bri daha dis gebelik gecirme sansin yok o tarafta. diger taraftan yumurtladigin zaman sansin normal insanlar gibi.
merak erme yakinda gelir melegin. ayrica kac ay sonra hamile kalmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?