- 23 Ocak 2017
- 306
- 175
- 23
- 44
- Konu Sahibi Selinofvki
-
Bakmadılarki o değerlere araştırma hast git dedi orda takip olsun. Ay yola çıkacam kaldım arada. Değerim düştü kanamam oldu bitti diye bilet aldım güya elime yüzime bulaştı.Hadi yaaaaa... progesteronun kaç çıktı peki? Progesteron çok düşükse dış gebelik ihtimali artar canım. İnşallah değildir. Ama değerin çok düşük dış gebelik olsa bile iğneyle kendi kendine düşebilecek kadar düşük. Hiç sıkıntı yapma
Bakmadılarki o değerlere araştırma hast git dedi orda takip olsun. Ay yola çıkacam kaldım arada. Değerim düştü kanamam oldu bitti diye bilet aldım güya elime yüzime bulaştı.
Sağolasın aynı hastanede devlete gittim tahlil için. Özeldede bir kere muayene oldum. Kanama olduğu gün dr rahim az kalın ama gebelik oluşcak seviye değil dedi.canım benim geçtiğimiz şubat ayında dış gebelik oldu anlattıklarınız ve değerlerinizin inişli çıkışlı seyir göstermesi bunu düşündürüyor tahlilleriniz aynı lab. yapılıyor dimi bu önemli çünkü aynı yerde yapılması her lab. refaransları farklı oluyor
soracağın hususlar olursa bilgim ölçüsünde yardıma hazırım
inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım
Bir düşmüş bir çıkmış bak ya.canım benim o dönemde bir konuya yardım almak için yazdığım mesajım bu
Merhaba son adet 14 ocak benim
14 Şubat 21.60
16 şubatta 58.98
20 Şubat 254.7
24 Şubat 147.3
6 mart 238.6
Bu süreçte 24 şubatta değer düşynce progestrani kestim Dr isteğiyle 25 şubatta iki gün yoğun sonrası adet kanaması gibi olan 6 gun kanama oldu temizledim bugün gittim kan verdim değer yükselmiş
Arkadaşlar Dr anlamlı bir yükseliş değil demiş ameliyatı devam ediyor görüşemedik dış gebelik olabilir mi
benim kürtajda oldum ondan sonra hcg yükselmişti sonra bana iğne vurdular tek doz öyle düştüBir düşmüş bir çıkmış bak ya.
Bana progestanmı ne vermedş ilaçtan. Bu değerw verilmez dedi.
Progestanada bakılmadı kaç olduğunu bilmiyorum.
Heralde araştırma hast bakar.
Özele gitme dedi oyalarlar seni.
Bakırköye git dedi.
Gidemiyorum yola çıkıyorum ayy delircem
canım benim dr bekledi 1000li değerler sıkıntılı dedi benim hiç o kadar çıkmadı git dr ile görüş beklemek çok daha sıkıntılıSonucum çıkmış 46 olmuş. Yani iki gün arayla artış 43den 46ya çıkmış.
Gittiğim yerde hastaneye gitsem orda bu düşürme ilacını verirlermi acaba.
benimde sol kasıkta batma oluyordu kürtaj sonrası iğneye karar verilmeden önceki kontrolde sol tüpümde kese görüldü canım. ondanmış batmalarKanamam başlamadan önce sol kasığımda tek noktada batma vardı acı veriyordu.
Kanamayla hafifledi sonra yok oldu.
Sonra yanma hissi oldu aynı yerde iki gün oda kesildi. Herşey çok iyi derken şimdide bu.
Ordamıydı acaba gebelik.
Böyle belirtiler verirmi dış gebelik.
Sağol canım Allah razı olsun aydınlattın beni.benimde sol kasıkta batma oluyordu kürtaj sonrası iğneye karar verilmeden önceki kontrolde sol tüpümde kese görüldü canım. ondanmış batmalar
Kızlar çarşamba 46 hcg perşembe yani dün 89 oldu.
Başka devlet hastanesinde yaptırdım.tatile geldim demiştimya.
Burdaki dr anlattım baştan sona.Araştırma hast burası.
Şuan takip yapmam lazım bişi belli değil.
Dış gebelik demek için erken dedi.
Progesteron hormonu bakın dedim eski drların saçma işleri bunlar dedi o değerlere bakılmanın anlamı yok dedi.
Dış gebe için ilaç varmış içim düşürim dedim dayak yicektim az kalsınolurmu öle şey kızdı.
Normal gebelik olabilir felan.
4gün süren yoğun kanama üstüne görme olabilir yerleşme kanaması olabilir dedi. Çüş dedim tabi
Dış gebelik geçirmiş kızlar ne diyosunuz.?
26
23
43
46
89
Değerler bu
Kızlar çarşamba 46 hcg perşembe yani dün 89 oldu.
Başka devlet hastanesinde yaptırdım.tatile geldim demiştimya.
Burdaki dr anlattım baştan sona.Araştırma hast burası.
Şuan takip yapmam lazım bişi belli değil.
Dış gebelik demek için erken dedi.
Progesteron hormonu bakın dedim eski drların saçma işleri bunlar dedi o değerlere bakılmanın anlamı yok dedi.
Dış gebe için ilaç varmış içim düşürim dedim dayak yicektim az kalsınolurmu öle şey kızdı.
Normal gebelik olabilir felan.
4gün süren yoğun kanama üstüne görme olabilir yerleşme kanaması olabilir dedi. Çüş dedim tabi
Dış gebelik geçirmiş kızlar ne diyosunuz.?
26
23
43
46
89
Değerler bu
O durumu yeni yaşadım 9mayısta kürtaj oldum.Canim belki ikizdi tekini düşürdün diğeriyle gebelige devam ediyorsun kim bilir...
Inşallah bacım.benim dr'da iğne vurmamak için çok direndi ben 500lü değerlerde iğre vuruldum canım
sana tavsiyem drna güven inşallah rabbim korktuğunla sınamaz inşallah sağlıkla gelişir mucizen gelişmeleri yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?