Dış gebemiyim? acil yardım!!!

Yavrucum betahcg nin düşmesi bebeğin küçülmesi demek değil. Aman ha dikkat et, dış gebelik acil olarak değerlendiriliyor ama aşırı ağrın falan olursa. Kendini dikkatle dinle allah korusun iç kanama yapmasın. Ama Aşırı ağrı yoksa idare eder bence. Vuracakları iğne kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç. Onu da acilde vururlar mı bilmiyorum.

Sağol canım.
Ağrım artıyor aynı yerde ilk döllenme olcak dönemde hissettiğim sol tarafa batmalar aynı hiç yeri değişmedi.
Yani yerini belli bebeğin. Baştan beri söyledim dinleyen yok.
Özele gitsem olmuyomu onlar vurmazlarmı bu iğneyi
Yıldım bunların oyalamasından

yok canım o deeğer ile birşey olmaz merak etme 1000li değerler ile sıkıntılı süreç
dış gebelik tanısı değer düşük iken koymak çok zor benim kürtaj sonrası değer 500ü geçti öyle kesinleşti dış gebelik

Bence önce bi ünv hastanesine sor, olmazsa özele gidersin. Geçen sana anlattığım arkadaş 4000 lerdeydi. Ameliyata öyle girdi ama kişiden kişiye göre değişir belki. Ama bence yarına kada bi şey olmaz

Araştırmaya gittim sezeryanlı olmasaan burda kürtajını yapardım sonra yükselirsw dış gebelik operasyonu yapardım dedi.
Fakulte hast. Acil git dedi.
Tekrar şimdi hcg verdim 227 olmuş
Inşallah müdehale ederler.
Şimdi fakulteye gidiyorum.

Kızlar yatışım yapıldı.
Takibi yapacaz dedi.
Burdaki hcg 183 çıktı.
Araşyırmadaki g.zekalı dr. Başından savmış beni.
Burdakiler araştırma yapardı bu işi bu dr. Hep bunu yapıyo demezmi.
Kızlar ne öğrendiysem kk dan sizlerden öğeendim çok sağolun.
Benim gibi olupda okuyanlar için yazıyırum.
Ben hep böyle bilgilendim sizin yardımızla.

Aman iyi bari bir an önce müdahale etmişler sonunda. Ama sana bi şey diim mi o kendi kendine düşecek bence. Hcg nin düşüşü çok hızlı yükselişi çok az. İğneyle hallolur laparoskopiye gerek kalmaz gibi geliyor bana

Bugun hcg 162 olmuş.
Dr dış olmayabilir profla konuşup haber vercem dedi. Hala burdayız.
Inşallah dış değildir kendiliğinden düşer.

Ayyy hadi inşallah gülüm olabilir tabi belli olmaz, kimyasala döner inşallah
Pazartesi günü laparoskopi yapacaklarmış.
İçimde sıvı varmış kanda olabilir dedi.
Nedenine bakcaklar.
Tüplerde bişey görünmemiş ultrasonda emin olamıyolarmış olabilirmişte.
Zarar verdiyse tüp alınır dedi.
Ameliyattan sonra üç gün yatacakmışım.
Sizce bu süreç iyimi canım sıkıldı çok.
Sizde nasıl olmuştu kızlar.
Refakatçi şartmı yanıma birde.

Ben kasımda geçirdim tüp ameliyatı çok kolay canım. 3 tane delik açıyorlar karnında. Tek sıkıntı karın boşluğuna karbondioksit gazı verip şişiriyorlar, onu çıkarana kadar sıkıntı oluyor bi 2-3 gün. Onu da ağrının olduğu yerin arkasına sıcal su torbası koyarak çözdüm. Refakatçiye gerek yok ama aneliyat anında eşinin orada olması lazım. Tüpü almaya karar veririlerse dışarı çıkıp eşine alalım mı diye soruyorlar.

Sağol canım.
Göbek deliğinden olmuyomu o.
Karında sıvıya bakcaklarya.
Yolculuk yapabilirmiyim (otobüs)dört beş gün sonra.
Kaç gün kaldın sen hastanede?
Evimden uzakta ne hallere geldim hamdolsun.

Sağol canım.
Göbek deliğinden olmuyomu o.
Karında sıvıya bakcaklarya.
Yolculuk yapabilirmiyim (otobüs)dört beş gün sonra.
Kaç gün kaldın sen hastanede?
Evimden uzakta ne hallere geldim hamdolsun.
göbek deliğinden boruyla girip gazı veriyor karını şişiriyorlar, bi de sağ ve sol kasıktan girip tüplere giriyorlar kamerayla. Yola çıkarsın 4-5 gün sonra sıkıntı olmaz, dikişleri 1 hafta sonra aldırıyorsun, ama batikon ve kapalı ameliyat bantlarından al mutlaka her gün pansuman yap da mikrop kapmasın

Sağol canım benim inan şu bilgiyi dr dan alamıyorum.
Kerpetenle laf söküyosun ağızlarından.
Allah razı olsun sizlerden.

Sağol canım benim inan şu bilgiyi dr dan alamıyorum.
Kerpetenle laf söküyosun ağızlarından.
Allah razı olsun sizlerden.
Senden de canım üzüntüler paylaştıkça azalır bu arada sana 3-4 ay korun diyebilirler. Bence önümüzdeki adetine kadar korun sonra bırak. Çünkü ben ameliyatın hemen üzerine 2 kez hamile kaldım, bu ameliyat hamile kalmayı kolaylaştırıyor...

Ah be canım tüpümü alınacak birşey olacak diye korkuyorum.
Sipirali bile düşündim vazgeçtim çocuk sevdasından.
Ameliyattan sonra fikrim ne olur bilemem biz kadınlara güven olmuyor

Canım benim yazdıklarım dış gebelik durumundaki progesteron değerleri içindi. Ama okuduğum kadarıyla progesteronun biraz düşük gibi. Progestan desteği alman gerekebilir.

Rica ederim, progesteronla birlikte prolaktine de baktırsana canım. Göğüslerinde çok ağrı var mı?
Progesteron düşüklüğü aynı zamanda prolaktini uyarıyor ondan sordum canım
Anladim canm sagol uyarin icin. Doktora sordum kese gorunup duzgun ilerledigi surece progesteronun cok önemi yok dedi. Ama.henüz kese icinde bebeği goremedik

Kızlar sol tüpümü aldılar.
Dış gebelik miş.
Baya hasar vermiş .
Yumurtam duruyo
Bugun oldum laparoskopi
Başta beri belliydi oyaladılar beni

Kızlar sol tüpümü aldılar.
Dış gebelik miş.
Baya hasar vermiş .
Yumurtam duruyo
Bugun oldum laparoskopi
Başta beri belliydi oyaladılar beni

Geçmiş olsun bende geçen ay geçirdim iğne ile düştü. Bazen diyorum ki acaba hasarlı tüp alınsaydı daha mı iyi olurdu... o yüzden sakın üzülme tüpü aldılar vs diye.. Allah hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…