Dış gebemiyim? acil yardım!!!

Kızlar bugun verdim kanı 172 olmuş.
Ne diyosunuz dış gebelik gibimi.
Dr sormadım netten gördüm.
Sorsam sorun yok diyecek bekle diyecek.
Bilenler bişi deyin kızlar bana.
Canım en son tahlil nezaman yapıldı ve kaçtı değer insallah sağlıkla gelsiyordur mucizen

Kızlar bugun verdim kanı 172 olmuş.
Ne diyosunuz dış gebelik gibimi.
Dr sormadım netten gördüm.
Sorsam sorun yok diyecek bekle diyecek.
Bilenler bişi deyin kızlar bana.

arkadaşın dediği gibi belki ikizdi, veya başka durumlar olabilir. şuan en doğrusu iki günde bir kan vermek.

Canım en son tahlil nezaman yapıldı ve kaçtı değer insallah sağlıkla gelsiyordur mucizen
Perşembe günü öğle saatinde yapıldı 89 çıktı .
Cumartesi kan ver dedi dr yine aynı saatlerde yaptım 172 çıktı.
Hiçbir belirtim yok göğsüm şişmedi acımıyo bile.
Aynı hastanede yapıldı tahlil.

yani şimdilik iki katına çıkmış. benim de hiç şişmedi acımadı göğüslerim, hatta hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım. siz pazartesi tekrar ölçtürün. inşallah güzel sonuçlar alırsınız. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tabii ... :)

Asıl pazartesi günü vereceğin kan belirleyecek kuzum. Dış gebelikte bir az yükselir bir çok yükselir.

Şimdilik iyi gidiyor canım inşallah pazartesi günü de güzel sonuç alırsın dedim ya teşhis koymak dış gebelik için çok kolay değil güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bugun kan verdim
3.gün arayla oluyo 179 olmuş
Busefer başka dvt. Hast. Verdim. Mecburi.
Bu dr da iki gün sonra ver dedi
Geçmişimi anlattım.
500bulmadan dış gebelik riskli olmaz dedi.
Takip yapacaz dedi. Kendiliğinden de düşebilir ilaç vermem şimdi dedi.
Dün ve busabah koyu kahve akıntı gibi kan geldi. Okadar. Durdu sonra sıyrık kaldı.
Yani üç günde 172den 179 a yükselmiş.
Ay daraldım iyice.

Yok öyle bir şey 500 olmadan dış diyemeyiz diye. Benim son düşüğümde duş gebelikten şüphelendiler, muhtemelen de öyleydi, tek taraflı şiddetli ağrım ve yerlerde progesteron değerim vardı. Zaten süreç uzadıkça dış gebelik olasılığı artıyor. Kimyasal olsa düşerdi bu zamana. Ne zamandır uğraşıosun... ama dış gebelik de olsa, tüpe tam tutunma olmazsa ki olmamış zaten, kendi kendine düşer merak etme

Hatta şunu söyliim, gebelikte kesenin yanında çatlamış yumurtadan gelen embriyoya progesteron üretmek için bulunan kese var SARI CİSİM... doktor sağ tüpümde gördü onu. Normalde kesenin yanı başında bir yerlerde olması gerekiyormuş. E demek ki benm kese de sağ tüpte bir yerlerdeydi. Ama kendiliğinden düştü.

Canim sana birsey sorabilirmiyim. Beta 3075 progesteron 21.17 doktora gosteremedim sonucumu. Merak ediyorum progesteronum cok mu düşük? Normal degerleri hakkinda bir bilgin varmi acaba? Simdiden tesekkurler

Canim sana birsey sorabilirmiyim. Beta 3075 progesteron 21.17 doktora gosteremedim sonucumu. Merak ediyorum progesteronum cok mu düşük? Normal degerleri hakkinda bir bilgin varmi acaba? Simdiden tesekkurler
Canım benim yazdıklarım dış gebelik durumundaki progesteron değerleri içindi. Ama okuduğum kadarıyla progesteronun biraz düşük gibi. Progestan desteği alman gerekebilir.

Beni drda 500 olmadan bir işlem yapmadı canım inşallah kendiliğinden düşer değer

Kızlar çok teşekkür ederim .
Progesteron hiç bakılmadı nasıl baktırıyosun ona .
Dr teklif ettim edeceğime pişman etti biton laf.
Kanama yok, ağrı yok, alt karında ağırlık var sanki.
Rahatsız etmiyor beni.
Bir yandan tatil yapıyorum denize girmedim ama neolur neolmaz enfeksiyon işi çıkmasın bide

Şubay ayı sonu mart ortası progesteronla birlikte 26 tüp kan verdim ben. Belki de 500 olayı kendi kendine düşmesiyle alakalı bir şeydir. Ama bu hcg ve progesteron kardeşliği öyle yer etti ki hep ikisini birlikte baktırıyorum. Hatta prolaktin de istiyorum ama bakma konusu doktordan doktora değişiyor

Bügün birazdaha kanamam var siyah koyu renk ped dolmadı çözülmedi tam sanırım.
Kendiliğinden sonların inşallah.

Kızlar dr bugun dış gebesin muhtemelen dedi.
Fakulte hast. Gönderdi. Orada iğne vururlar dedi düşsün diye. Yada tüplerine bakarlar.
Pazartesi git ağrın yoksa dedi.
Ben cumartesi gitsem tedavi olurmuyum?
Baştan beri belli zaman kaybettirdiler bana.
Kasığımda az ağrı az kanamam var.
Tüpüm patlamaz dimi 191 hcg ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…