- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Selinofvki
-
Canım en son tahlil nezaman yapıldı ve kaçtı değer insallah sağlıkla gelsiyordur mucizenKızlar bugun verdim kanı 172 olmuş.
Ne diyosunuz dış gebelik gibimi.
Dr sormadım netten gördüm.
Sorsam sorun yok diyecek bekle diyecek.
Bilenler bişi deyin kızlar bana.
Kızlar bugun verdim kanı 172 olmuş.
Ne diyosunuz dış gebelik gibimi.
Dr sormadım netten gördüm.
Sorsam sorun yok diyecek bekle diyecek.
Bilenler bişi deyin kızlar bana.
Perşembe günü öğle saatinde yapıldı 89 çıktı .Canım en son tahlil nezaman yapıldı ve kaçtı değer insallah sağlıkla gelsiyordur mucizen
Perşembe günü öğle saatinde yapıldı 89 çıktı .
Cumartesi kan ver dedi dr yine aynı saatlerde yaptım 172 çıktı.
Hiçbir belirtim yok göğsüm şişmedi acımıyo bile.
Aynı hastanede yapıldı tahlil.
Şimdilik iyi gidiyor canım inşallah pazartesi günü de güzel sonuç alırsın dedim ya teşhis koymak dış gebelik için çok kolay değil güzel haberlerini bekliyoruzPerşembe günü öğle saatinde yapıldı 89 çıktı .
Cumartesi kan ver dedi dr yine aynı saatlerde yaptım 172 çıktı.
Hiçbir belirtim yok göğsüm şişmedi acımıyo bile.
Aynı hastanede yapıldı tahlil.
Canim sana birsey sorabilirmiyim. Beta 3075 progesteron 21.17 doktora gosteremedim sonucumu. Merak ediyorum progesteronum cok mu düşük? Normal degerleri hakkinda bir bilgin varmi acaba? Simdiden tesekkurlerYok öyle bir şey 500 olmadan dış diyemeyiz diye. Benim son düşüğümde duş gebelikten şüphelendiler, muhtemelen de öyleydi, tek taraflı şiddetli ağrım ve yerlerde progesteron değerim vardı. Zaten süreç uzadıkça dış gebelik olasılığı artıyor. Kimyasal olsa düşerdi bu zamana. Ne zamandır uğraşıosun... ama dış gebelik de olsa, tüpe tam tutunma olmazsa ki olmamış zaten, kendi kendine düşer merak etme
Canım benim yazdıklarım dış gebelik durumundaki progesteron değerleri içindi. Ama okuduğum kadarıyla progesteronun biraz düşük gibi. Progestan desteği alman gerekebilir.Canim sana birsey sorabilirmiyim. Beta 3075 progesteron 21.17 doktora gosteremedim sonucumu. Merak ediyorum progesteronum cok mu düşük? Normal degerleri hakkinda bir bilgin varmi acaba? Simdiden tesekkurler
Hadi yaCanım benim yazdıklarım dış gebelik durumundaki progesteron değerleri içindi. Ama okuduğum kadarıyla progesteronun biraz düşük gibi. Progestan desteği alman gerekebilir.
Rica ederim, progesteronla birlikte prolaktine de baktırsana canım. Göğüslerinde çok ağrı var mı?Hadi yaTamam cok tesekkur ederim yarin gostereyim bakalim.ne diyecek
Beni drda 500 olmadan bir işlem yapmadı canım inşallah kendiliğinden düşer değerKızlar bugun kan verdim
3.gün arayla oluyo 179 olmuş
Busefer başka dvt. Hast. Verdim. Mecburi.
Bu dr da iki gün sonra ver dedi
Geçmişimi anlattım.
500bulmadan dış gebelik riskli olmaz dedi.
Takip yapacaz dedi. Kendiliğinden de düşebilir ilaç vermem şimdi dedi.
Dün ve busabah koyu kahve akıntı gibi kan geldi. Okadar. Durdu sonra sıyrık kaldı.
Yani üç günde 172den 179 a yükselmiş.
Ay daraldım iyice.
Yok agrim.canim. zaten ben prolaktin yuksekliginden sanirim hamile kalamiyordum. Martta onu dusurdum ilacla ama tekrar yukseldimi baktirmamistim.Rica ederim, progesteronla birlikte prolaktine de baktırsana canım. Göğüslerinde çok ağrı var mı?
Progesteron düşüklüğü aynı zamanda prolaktini uyarıyor ondan sordum canımYok agrim.canim. zaten ben prolaktin yuksekliginden sanirim hamile kalamiyordum. Martta onu dusurdum ilacla ama tekrar yukseldimi baktirmamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?