Dogrusu ben baskalarinin benim gorunusum hakkindaki düşüncelerini onemsemem. Soru biraz karisik olmus sanki. Ben makyaj kullanmayan bir insanim. Yani makyaj yapmiyorum deyip rimel goz kalemi kullananlardan da degilim hic kullanmam. O gun berbat gorunuyorsam berbat gorunurum, gozlerim sismisse sismistir, sivilcem cikmissa cikmistir bunu gizlemeye calismam. Erkeklerde gizlemiyorlar ben niye gizleyecek misim? Yani kadinlarin cevre boyle baski uyguluyor soyle bizim guzel gozukmemiz gerekiyor fikrine zerre katılmıyorum. Bana gore bakimli olmak demek esittir makyaj yapmak demek degildir. Ben insanlarin beni dogal halimle gormesinden yana oldum hep bu ben 13 14 yasimdayken de boyleydi simdi de. Ben makyaj yapinca kendimi guvende felan hissetmem, onemli olan en dogal halinle bunu hissedebilmektir bence.
Ha tabiki temiz duzgun giyinmeye, sac, tirnak ve dis temizligine asiri onem gosteririm. Kisacasi sagligimi cok onemserim. Karsi cinste de bunlara asiri dikkat ederim. Saci, ense trasi, sakali duzgun mu, dis temizligi nasil, kilik kiyafeti duzgun, temiz mi, utulu mu..Budur yani.