• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görüntü ne kadar önemli?

Dış görüntümle ilgili etrafımdakilerin ve medyanın görüşlerini...

• Önemserim

OY: 22 73,3%
  • Önemsemem

OY: 8 26,7%

• Ankete Katılan
    30
Ilişki durumu karışık mo ? Oysa Selen Şirince o ?

Iyide sonuçta boylarını saklayıp devlet Sırrı yapmıyorlar ki.
Tam bilmiyorum çok izlemedim.
Devlet sırrı yapamazlar medya hemen gösterır.ama yapabilselerdi yaparlardı.sonuçta ekranda uzun ince gösteriliyorlar.kısa olduklarını magazinden öğreniyoruz öyle değil mi

Dogrusu ben baskalarinin benim gorunusum hakkindaki düşüncelerini onemsemem. Soru biraz karisik olmus sanki. Ben makyaj kullanmayan bir insanim. Yani makyaj yapmiyorum deyip rimel goz kalemi kullananlardan da degilim hic kullanmam. O gun berbat gorunuyorsam berbat gorunurum, gozlerim sismisse sismistir, sivilcem cikmissa cikmistir bunu gizlemeye calismam. Erkeklerde gizlemiyorlar ben niye gizleyecek misim? Yani kadinlarin cevre boyle baski uyguluyor soyle bizim guzel gozukmemiz gerekiyor fikrine zerre katılmıyorum. Bana gore bakimli olmak demek esittir makyaj yapmak demek degildir. Ben insanlarin beni dogal halimle gormesinden yana oldum hep bu ben 13 14 yasimdayken de boyleydi simdi de. Ben makyaj yapinca kendimi guvende felan hissetmem, onemli olan en dogal halinle bunu hissedebilmektir bence.

Ha tabiki temiz duzgun giyinmeye, sac, tirnak ve dis temizligine asiri onem gosteririm. Kisacasi sagligimi cok onemserim. Karsi cinste de bunlara asiri dikkat ederim. Saci, ense trasi, sakali duzgun mu, dis temizligi nasil, kilik kiyafeti duzgun, temiz mi, utulu mu..Budur yani.
Ne güzel

küçükken önemserdim sağolsun ilkokul arkadaşlarım hiç boş bırakmazlardı beni hele yüzüklerin efendisi çıktığı zamanlar............... allahım bi de bilmem kaç filmlik seri yaptılar senelerce adım gollum kaldı :KK70: :KK70: amanda seyfried diye bi kadın var ona benzetiyolar ted 2 yi izliyordum amanda oynuyodu filmde bir de nolsun o kadınaa da gollum a benziyosun dediler :KK70::KK70::KK70::KK70:
sanırım gerçekten golluma benziyorum :KK70::KK70::KK70:::KK70:

sonuç olarak küçükken önemsiyodum

küçükken önemserdim sağolsun ilkokul arkadaşlarım hiç boş bırakmazlardı beni hele yüzüklerin efendisi çıktığı zamanlar............... allahım bi de bilmem kaç filmlik seri yaptılar senelerce adım gollum kaldı :KK70: :KK70: amanda seyfried diye bi kadın var ona benzetiyolar ted 2 yi izliyordum amanda oynuyodu filmde bir de nolsun o kadınaa da gollum a benziyosun dediler :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70:çok güldüm

Beni de halka korku filminde tv den çıkan kadına benzetiyorlardı

Tam bilmiyorum çok izlemedim.
Devlet sırrı yapamazlar medya hemen gösterır.ama yapabilselerdi yaparlardı.sonuçta ekranda uzun ince gösteriliyorlar.kısa olduklarını magazinden öğreniyoruz öyle değil mi

Çelişmeyin kendi içinizde.
Ben magazin izlemem magaZinden bilmiyorum bakınca anlaşılıyo.

Magazin medya değil mi ?

ben önemserim
ama ne açıdan
ha bu çalışkandır demem sadece ne hoş kadın derim geçer gider
atıyorum iş yerinde müdür olsam sadece süsle püsle uğraşan kadını iplemem
ha bir kadın hem süslenir hem işini mükemmel yapar ne hoş...bilmiyorum anlatabildim mi
bana süslenen insan özsaygısı olan insan gibi geliyor
sanki kendisine değer veriyor gibi
(abartıları hariç tutarak diyorum)

dış görünş derken aklıma kilolu zayıf güzel çirkin ayrımı geldi direk bu yuzden önemsemem dedim.boyalı dıye o insana karşı özel bır yakınlıgım olmaz boyasız insana karşı tam tersi komk gelir hoşuma gitmez boya mumkn oldugu kadr nadır yapılsa ne iyi olur ama temizlik önemli dişler eller ayakklar tabi kıyafetınızde temız olması dış görunuş olarak bunları önemlı olur yoksa guzelmıs boyu kısaymıs bunlar bende öyle etkisi altında bırakmaz

valla ben öyle farklı farklı kıyafet gıyın bırı deglım bu yuzden belkıde umursamıyrm :D öyle guzl şık dolaşmıyorum salaş yatakdan cıkmıs sacla tabı bıraz duzlestırerek cıkıyorm.kıyafetlerımı yıkıyorm gene aynısını gıyıyorum.aılemden kıyafet parası alıyorum ama kılo bahanesı nedeyle aman zayıflaynca kıyafet alırım dıyorum o parayı başka şeye harcıyorum belkıde kılodan dolayıdır ama o 10 15 kılo fazllk yanı oyle kıyafet bulamck kdr degl belkı zayflarsam daha bakımlı olrurm tbı

magazin medya değildir demedim evet medya.ama medya haberciliği yaptıklarından gösteriyorlar.hatta aynı amaca hizmet ederek bakın aslında ne kadar kısaymış gördünüz mü diyerek neyse demek istediğim açık

Enbaşta söylediğimi söylüyorum algıda seçicilik yapıyosunuz.
Kısada var uzunda zayıfta şişmanda.
Yani onlarda sizin benim gibi bi insan.

-Giyimi insanın etiketi derler, bir noktaya kadar evet, ama giyimin pahalısı güzeli değildir benim anladığım bunda, önce kendine yakışanı ve temizliğidir, marka dayatmadır..
-Makyaj şart değildir, temiz cilt, temiz eller, iyi niyetle bakan gözler yeterli..
-Dış görünümün fiziki kısmı, insan kendiyle barışıksa, halinden memnunsa, sağlığını etkilemiyorsa bunu zaten etrafınada yansıtır..
Özetle mühim olan karşındakinin ne yansıttığıdır..

Ya onemserim tabi ki....
fakat suslenmek falan biraz kadinin dogasinda olan bisey....
kimin icin ne icin oldugu fark eder mi ?

Back
X