Dış görünüş mü karakter mi

Yazdığına göre karakterini de çok sevmemişsin. İlk başta bebeğim, birtanem demesi sana ters gelmiş. Ve bence haklısın da. Görücü usulu tanışmada daha ilk başta bu şekilde hitaplar bana da ters gelir açıkcası.
Yani tipini de beğenmemişsin. Bence yaş farkı da fazla saylır.
Bence yaşında küçük millet abartmasın yani. Daha çok görücü çıkar şimdi herkes geç evleniyor zaten

Ailen kafayı yemiş. Diyeceklerim bu kadar.

Sen de biraz yaşadığın çevreden etkilenmişsin gibi geldi bana ama 30 yaş üstüne içi geçmiş diyorsan sen 40lara 50lere gelince napican ayol... 30 genç bir yaş, 22 yaş henüz ergenliğini bile tamamlamamış bir yaş.

Ya saçmalamayın bu devirde allah aşkına. Genceciksiniz . Boşverin . Elektrik alamadıktan sonra dünya yakışıklısı olsa ne olurki?

Ya bu nasıl bir çevre anlamadım bizim memleketteki yaşlı tonton neneler bile 30 yaşa artık genç diyorlar 1970’te kalmışlar herhalde.

Ay iyiyse gitsin cami yaptırsın he.

Sırf iyi birisi diye kimseyle evlenilmez, hem kime göre neye göre iyi? Sen ne iyiliğini gördün mesela, aşkım bebeğim hemen yavşamış da üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…