- 16 Eylül 2022
- 75
- 55
- 18
- 25
- Konu Sahibi kitapsevenbiri
-
Evet işte onun tipinin bana hitap etmesi lazım ama yok yani olmuyor böyle bir insan çıkmadı hiç karşımaTip önemli değil senin beğenmen elektrik alman önemli. Aynı yatağa gireceksin bu adamla. İstemediysen istememişsindir başkalarının ısrarıyla evlilik olmaz E
Bu düşünce mantıklı geliyor bana ama çevrem sağolsun neymiş efendim erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz efendisi olur vs diyorSon zamanlarda herkes karakter diye tutturmuş gidiyor. Tamam karakteri iyi olsun ama birazda gözümüze ve kalbimize de hitap etsin yani.
Ben şahsen dış gürünüşünü beğendimediğim adam dünyanın en iyi karakterine sahip olsa da beni etkilemez.
Evet doğru cidden beni görüşmeye zorluyorlar ama tipini beğenmediğim için onun hakkında da bir şey merak etmiyorum ne konuşacağız bilmiyorumkendi adima konusacak olursam dis gorunusunu begenmedigim birinin icini merak etmem. o adamla ayni yataga girmek istemedikten sonra onemi yok cunku bunun. ama her sey mi hayir? dunyanin en yakisiklisi da olsa karakteri bok gibiyse bu dunyada cehennemi yasatir insana
Bu düşünce mantıklı geliyor bana ama çevrem sağolsun neymiş efendim erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz efendisi olur vs diyor
Aileme göre erkek kıtlığı var evet. Napıyım benim elimde olan bir şey değil ki evlilik nasip kısmet yaniNiye erkek kıtlığı mı var, bu nasıl bir düşünce yapısı? Çok istiyorlarsa kendileri öyle evlensin.
Çok doğruNe karakter ne de dış görünüş. Önemli olan his. Birine bir şeyler hissetmiyorsanız başkasının övmesiyle evlenecek haliniz yok.
Aileme göre erkek kıtlığı var evet. Napıyım benim elimde olan bir şey değil ki evlilik nasip kısmet yani
Babası öldüğü için baba rolünü o üstlenmiş bu yüzden sorumluluk sahibi diyebilirim. İşte dış görünüş olarak içime sinmesi önemliNe tip ne efendi vs. değil ilgili erkek olması önemli. İlgi dediğim aşkım bitanem demesi değil, gerçek ilgi. Gerçekten ilgili biri mi? Sorumluluk alan biri mi? Bunları önemserdim ben tabi bu ben sizin için dış görünüş çok önemliyse reddedin. İleride sorun oluyor evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?