Dış görünüş mü karakter mi

Yok yahu amann. Herkes kaderini yaşar. O'nun bunun demesiyle olmaz. 23 yaşında boşanmış bir adamla evlenebilirsiniz ya da 35 yaşında bekar bir adamla olursunuz. Çevreye kulak asmayın size sevgisiz bir evlilik yaptıracaklar yoksa.
Evlilik iş arkadaşlığı değil ki 8 saat dişimi sıkayım diyesiniz. 7 gün 24 saat aynı adam olacak. Yüreğinizin hoplaması lazım. Evet tamamen aşk odaklı mantıksız bir evlilik olmaz ama duygunun olmadığı evlilik hiç olmaz isterse dünyanın en iyi insanı olsun gözünüze görünmez.
Bu iyi denen insanlar da bence gerçekten iyi değil.beceriksiz ve silikler.

Bana Bir tane görücü geldi. Benden 6-7 yaş büyük. İlk baş telefonla mesajlaştık biraz konuştuktan hemen sonra bebeğim birtanem demeye başladı bu adam ben rahatsız oldum ister istemez bilmiyorum belki de normaldir neyse ben bu kişinin tipini de çok beğenmiyorum konuşmamızda da çok elektrik alamadım konuşmayı bitirdim düzgün bir şekilde. Aradan birkaç ay geçti aracı kadın bize geldi kaç kere o kişi çok iyi falan diye övüyor neymiş onun evlendirdikleri hep mutlu oluyormuş öyle örnekler veriyor ev alacak paraları varmış vs. Baya övdü yani iyi birine benziyor gibi tabi tam olarak bilemem. Ama benim tipi hoşuma gitmiyor kel ve yüzü de çökmüş erkenden yanıma yakıştıramıyorum arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor ( bende dünya güzeli değilim ama dış görünüş olarak biraz daha hoşuma giden birisini isterdim açıkçası) şimdi size sorum tip mi karakter mi daha önemli acaba tipine bakıp reddetsem ilerde pişman olur muyum ya da yola devam etsem şey der miyim krşke benim kocam da biraz genç olsaymış gibi düşünür müyüm bilmiyorum.
Not 26 yaşındayım ailem çok baskı yapıyor evlilik konusunda karşıma bana göre birisi çıkmadığı için evlenemedim bu konuda suçlu hissettiriyorlar. Elini çabuk tut bu yaştan sonra dullar çocuklular çıkar karşına diyorlar 😞
Ben artık bir yerden sonra şöyle düşünmeye başladım 33 yaşında bu adam ellerinde kalmış bir an önce ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar o yüzden aracı kadın bu kadar baskı yapıyor
Adamın tipini geç sana daha yüzyüze görüşmeden adı konmadan bebeğim bitanem demek nedir ya 🤮🤮

Bana Bir tane görücü geldi. Benden 6-7 yaş büyük. İlk baş telefonla mesajlaştık biraz konuştuktan hemen sonra bebeğim birtanem demeye başladı bu adam ben rahatsız oldum ister istemez bilmiyorum belki de normaldir neyse ben bu kişinin tipini de çok beğenmiyorum konuşmamızda da çok elektrik alamadım konuşmayı bitirdim düzgün bir şekilde. Aradan birkaç ay geçti aracı kadın bize geldi kaç kere o kişi çok iyi falan diye övüyor neymiş onun evlendirdikleri hep mutlu oluyormuş öyle örnekler veriyor ev alacak paraları varmış vs. Baya övdü yani iyi birine benziyor gibi tabi tam olarak bilemem. Ama benim tipi hoşuma gitmiyor kel ve yüzü de çökmüş erkenden yanıma yakıştıramıyorum arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor ( bende dünya güzeli değilim ama dış görünüş olarak biraz daha hoşuma giden birisini isterdim açıkçası) şimdi size sorum tip mi karakter mi daha önemli acaba tipine bakıp reddetsem ilerde pişman olur muyum ya da yola devam etsem şey der miyim krşke benim kocam da biraz genç olsaymış gibi düşünür müyüm bilmiyorum.
Not 26 yaşındayım ailem çok baskı yapıyor evlilik konusunda karşıma bana göre birisi çıkmadığı için evlenemedim bu konuda suçlu hissettiriyorlar. Elini çabuk tut bu yaştan sonra dullar çocuklular çıkar karşına diyorlar 😞
Ben artık bir yerden sonra şöyle düşünmeye başladım 33 yaşında bu adam ellerinde kalmış bir an önce ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar o yüzden aracı kadın bu kadar baskı yapıyor
görüşme, tipiyle, karakteriyle içine sinen, sana çekici gelen biriyle ol. tipinden neredeyse tiksineceksin, yatağa nasıl gircen kız? karakterde tipte önemli, ikisindende olsun yani.

Bu anlattıgın konudakı kısının karakterı de duzgun degıl kı? Ilk gorusmelerde askım cıcın dıyen erkekten hayır gelmez. Aracı olan kısı arkadas olarak tanıyor. Sız onu sevgılı ya da koca boyutunda tanıyacaksınız. Ikısınde bambaska karater özelliklerine sahıp olabılır ınsanlar. Bana gore de karakter öncelıklı ama uanıma da yakışsın isterım

Görücü bitti artık.kalanlar da böyle oluyor.kabullenmek gerek...
22 yaşında hayatın çok başlarında olan genç bir kadınım. Otuz üstü içi geçmiş son çare olarak görücüye usulüyle biriyle evlenmeyi kabul eden erkelerden kaçıyorum. Yaşadığım yerde kızlar erken evleniyor 22 yaşında olmak bile büyük sayılıyor gerçekten iğrenç bir toplum

22 yaşında hayatın çok başlarında olan genç bir kadınım. Otuz üstü içi geçmiş son çare olarak görücüye usulüyle biriyle evlenmeyi kabul eden erkelerden kaçıyorum. Yaşadığım yerde kızlar erken evleniyor 22 yaşında olmak bile büyük sayılıyor gerçekten iğrenç bir toplum
Haklısın ama bulan da buluyor valla.sosyal medyada kimin profiline baksan gelinlikli damatlikli foto.adamlar da gayet iyi görünüyor.sonra bir buraya giriyorum diyorum durum vahim.ne düşüneceğimi şaşırdım.ama bence bu konularda bazı kişiler çok kısmetli oluyor.hiçbir şeye de bağlı değil.sinir bozucu bu durum.ondan sonra da evlilik başarı değil falan diyorlar.eee basbayağı başarı işte.adam gibi biriyle olanları kastediyorum tabi.

Benim için tip önemli sadece karakteri için biriyle bir şey yaşayacak olsam gider en yakın arkadaşımla evlenirim evliliğin sexin iyi karakterle hiçbir bağlantısı yok gözümde ama dana da müstahak gibi ailenden farklı kafan yok ki ne demek 33 yaşında ellerinde kalmış adam yani mal bu adam da mağazada son beden mi kalmış ? Bu lafın karması sana nasıl dönecek çok merak ediyorum acaba 33 e kadar hiç evlenmeyeceksin de öyle mi yiyeceksin bu lafı yoksa evlenip boşanıp mı yutacaksın bu lafı hadi bakalım

Tipsiz olanlar neden default olarak iyi biri sayılıyor ben de ona tavım. Tipsiz oldukları için ister istemez çok havalanamıyorlar sonra da adı iyi, karakterli oluyor.

Offf bana da bir kere zengin ve huyu iyi diye yaşça büyük ve görünüşü çekici olmayan birini önermişlerdi. Öneren kişi de bir övüyor bir övüyor, o gün çok beğendiysen sen evlen demediğim için pişmanım. :KK53:
Adamın annesi beni görmüş ve kız güzel maddi olarak ne isterse tamam demiş. Özgüvene baksanıza. :KK53:
Ben zaten bu tarz ısmarlama şeyleri de sevmiyorum. Annesiyle aracı olan kişi bizi uygun buluyor, niye? Kim bu insanlar da bu kararı verebiliyorlar?
Konu sahibi evlenme, çok pişman olursun. Öpmeyi istemeyeceğin bir adamla sevgili de olunmaz evlenilmez de.

Benim için tip önemli sadece karakteri için biriyle bir şey yaşayacak olsam gider en yakın arkadaşımla evlenirim evliliğin sexin iyi karakterle hiçbir bağlantısı yok gözümde ama dana da müstahak gibi ailenden farklı kafan yok ki ne demek 33 yaşında ellerinde kalmış adam yani mal bu adam da mağazada son beden mi kalmış ? Bu lafın karması sana nasıl dönecek çok merak ediyorum acaba 33 e kadar hiç evlenmeyeceksin de öyle mi yiyeceksin bu lafı yoksa evlenip boşanıp mı yutacaksın bu lafı hadi bakalım
Ne kadar kabasınız hemen de negatif şeyleri doldurmuşsunuz insan sinirle yazabiliyor tamam mı şu an ne kadar zor durumda olduğumu bilmeden konuşuyorsunuz ailem istemediğim biriyle görüştürmeye zorluyor ben onlarla mücadele etmeye çalışıyorum. Yanlış bir şey yazmış olabilirim benden yaşça büyüksünüz düzgün bir dille uyarabilirsiniz. Bu yazdıklarınızın karması size nasıl dönecek bakalım

Beğenmediğiniz, istemediğiniz adamla senelerce nasıl sevişeceksiniz?

Evet her şey dış görünüş değil, karakter de çok önemli ama beğenmeniz, beğenmeseniz bile elektrik alıp adamı arzulamanız lazım. Arzu illa biscolata erkeğine olmuyor, yeri geliyor hiç tipiniz olmayan bir adamla sabahlar olmasın moduna giriyorsunuz, yeri geliyor çok yakışıklı adamı dünya ahiret abiniz görüyorsunuz.

Eğer o elektriği almadıysanız hiç zorlamayın, ömür geçmez.
+1
Ayrıca adamın karakterini de beğenmemişsin zaten.

26 yaşta niye öyle olsunki zaten günümüzde evlilik yaşı gerçekten ilerliyor kız olsun erkek olsun üniversite bitecek, erkekler askerlik, İş güç yoluna koyacak azıcık maddi anlamda toparlanılacak ancak 30 lü yaşlar oluyor yaşınız gayet normal hiç sıkıntı yapmayın kendinize. Karakter tabiki önemli ama elin iyi demesiyle iyi olmaz tandıkça belli eder kendini. Bazı insanın huyu iyidir zamanla daha çok seversin bazende huyu kötüdür tanıdıkça nefret edersin kapalı bir kutu. Karakterin yanında gözünüze de hitap etsin hoşunuza da gitsin içinize sinsin.aksi takdirde evlilikte bazı paylaşımlar zor olur! Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi sevgiler

Haklısın ama bulan da buluyor valla.sosyal medyada kimin profiline baksan gelinlikli damatlikli foto.adamlar da gayet iyi görünüyor.sonra bir buraya giriyorum diyorum durum vahim.ne düşüneceğimi şaşırdım.ama bence bu konularda bazı kişiler çok kısmetli oluyor.hiçbir şeye de bağlı değil.sinir bozucu bu durum.ondan sonra da evlilik başarı değil falan diyorlar.eee basbayağı başarı işte.adam gibi biriyle olanları kastediyorum tabi.
Allah iyilerle karşılaştırsın. Evlilik bir marifet değil tabi ki heleki devir bu kadar kötüyken :))

SAdece goruntusunu degil ki konusmasini da begenmemissin, sarmamis seni. Askim, cicim sozlerini ben de sevmem. Hele ki ilk daha ortada bir sey yok, aninda sogurum. Adam biraz buldumcuk galiba. 32 yasinda buldumcuk olan adamdan hayir gelmez.
Seni de anladim galiba. Aklimda kizlarini kimseyle konusturmayan, bi yere gondermeyen bir aile belirdi. Hani muhafazakar denilenlerden toplumda ama tabii alakasi yok, muhafazakar cok baska bir sey... neyse. Boyle bir aileye gore de 26 yas "evde kalmis" bir yastir. Ama baskiyla evlenme. Bu adam olmasin en azindan.

Tıp tabiki önemli.kalkipta kıvanç gibi Kenan gibi birini bekleyelim demiyoruz ama birazda yanyana yakisalim.26 yaşındasınız daha anneniz neyin baskısını yapıyor.baski yaparsa mutsuz olursam boşanıp gelirsem kabul edecekmisin deyin.arti çocukta karakterde yok belliki.hemen laubali olunmaz.bekleyin içinize gönlünüze göre biri ile evlenin

Konu sahibi seni hatırlıyorum kullanıcı adından. İki yıl önce de gorucuyle ilgili konu açmıştın. Hatta o zaman asker biri görücü gelecekti annen yine ısrar ediyordu, değil mi? Hatta sen bir de öğretmensin sanırım.
Karakter de önemli dış görünüş de. Bana gelen zengin gorucunun sevgilisi çıktı. Üstüne bir de sosyal medyada kumarla ilgili iki tane sayfayı takip ediyor. Milletin övdüğünden uzak dur. Herkes şimdi iyi der evlenince de sen kendin evlendin derler. Yazılacak çok şey var da vaktim yok. Görücüden uzak dur. Millet iyice paragöz olmuş. Bu sitede bile sırf zengin diye gelen görücüyü kabul et diyenler oldu.

Konu sahibi seni hatırlıyorum kullanıcı adından. İki yıl önce de gorucuyle ilgili konu açmıştın. Hatta o zaman asker biri görücü gelecekti annen yine ısrar ediyordu, değil mi? Hatta sen bir de öğretmensin sanırım.
Karakter de önemli dış görünüş de. Bana gelen zengin gorucunun sevgilisi çıktı. Üstüne bir de sosyal medyada kumarla ilgili iki tane sayfayı takip ediyor. Milletin övdüğünden uzak dur. Herkes şimdi iyi der evlenince de sen kendin evlendin derler. Yazılacak çok şey var da vaktim yok. Görücüden uzak dur. Millet iyice paragöz olmuş. Bu sitede bile sırf zengin diye gelen görücüyü kabul et diyenler oldu.
Evet evet annem sağolsun o zamanda çok baskı hiç anlayış göstermedi fikirlerime saygı duymadı beni ağlatmıştı saçma sapan birisi için. Şimdi yine benzerini yapıyor hiç pişman değil yaptıklarından. Görücü evlenip memnun olanda var benim sorunum istemediğim insanlar için zorlanmam hadi kafama uyan birisi olur ben görüşüyüm derim ama istemiyorum beğenmedim dediğim halde zorlanıyorum kafayı yiyeceğim

Evet evet annem sağolsun o zamanda çok baskı hiç anlayış göstermedi fikirlerime saygı duymadı beni ağlatmıştı saçma sapan birisi için. Şimdi yine benzerini yapıyor hiç pişman değil yaptıklarından. Görücü evlenip memnun olanda var benim sorunum istemediğim insanlar için zorlanmam hadi kafama uyan birisi olur ben görüşüyüm derim ama istemiyorum beğenmedim dediğim halde zorlanıyorum kafayı yiyeceğim
O zaman tek bir çözüm var. Goruculer gelince onlara kötü davran. Cennet Mahallesi'nde Sultan deli taklidi yapmıştı 😅 Sen de kötü davran. Annene de sert bir şekilde çıkış. Saygı da bir yere kadar.

Karakter çok önemli ama beğenmediğiniz hoşlanmadığınız biriyle aynı evde aynı yatakta yapamazsınız. 26 yaşındasınız çalışıyor musunuz 26 yaş o kadar evlilik için baskı yapılacak bir yaş değil artık. Geç falan değil yani.

Back
X