Bana Bir tane görücü geldi. Benden 6-7 yaş büyük. İlk baş telefonla mesajlaştık biraz konuştuktan hemen sonra bebeğim birtanem demeye başladı bu adam ben rahatsız oldum ister istemez bilmiyorum belki de normaldir neyse ben bu kişinin tipini de çok beğenmiyorum konuşmamızda da çok elektrik alamadım konuşmayı bitirdim düzgün bir şekilde. Aradan birkaç ay geçti aracı kadın bize geldi kaç kere o kişi çok iyi falan diye övüyor neymiş onun evlendirdikleri hep mutlu oluyormuş öyle örnekler veriyor ev alacak paraları varmış vs. Baya övdü yani iyi birine benziyor gibi tabi tam olarak bilemem. Ama benim tipi hoşuma gitmiyor kel ve yüzü de çökmüş erkenden yanıma yakıştıramıyorum arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor ( bende dünya güzeli değilim ama dış görünüş olarak biraz daha hoşuma giden birisini isterdim açıkçası) şimdi size sorum tip mi karakter mi daha önemli acaba tipine bakıp reddetsem ilerde pişman olur muyum ya da yola devam etsem şey der miyim krşke benim kocam da biraz genç olsaymış gibi düşünür müyüm bilmiyorum.
Not 26 yaşındayım ailem çok baskı yapıyor evlilik konusunda karşıma bana göre birisi çıkmadığı için evlenemedim bu konuda suçlu hissettiriyorlar. Elini çabuk tut bu yaştan sonra dullar çocuklular çıkar karşına diyorlar

Ben artık bir yerden sonra şöyle düşünmeye başladım 33 yaşında bu adam ellerinde kalmış bir an önce ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar o yüzden aracı kadın bu kadar baskı yapıyor