- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.876
- 748
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
-
Ferhans sende kadın kıskançlığı mı var?Kesin öyledir kesin.off buralar sidik yarışına döndü.forumun en güzel ve seksi kadınına merhaba deyin.nasıl olsa gören yok
İşyerinde sürekli mini etek giyip, herkesin dikkatini çeken, herkes tarafından bilinen bir kadın çalışan gibi olmak istediğini söylediği bir konusu var kendisininFrapan giyiniyorum dedim diye bana da kızmış. Demek takıntılıymış hanımefendi
Kompleks, başka bişey değil...Ferhans sende kadın kıskançlığı mı var?
Gayet normal giyiniyorum kendi halimdeyim bana da böyle geliyor diyerek tecrübesini paylaşan kadınlara hee heee çok güzelsin, ego ya bak diye tepkiler veriyorsun. Kendi halimde mutluyum, böyleyim diyen insanlara sarıyorsun hayırdır?
Sen hastane koridorunda bir o yana bir bu yana salındığın halde dikkat çekemiyorsan bu kadınların suçu ne hı?
Bir de geçince herkesin işi gücü bırakıp ağzının açık kaldığı bir kadın vardı ne oldu ona? Kem göz ve nazara gelmemiştir inşallah?
Mutlu, güzel, dikkat çeken kadınların varlığına tahammül edemiyor Ferhans, üstüne gitmeyin.Ferhans sende kadın kıskançlığı mı var?
Gayet normal giyiniyorum kendi halimdeyim bana da böyle geliyor diyerek tecrübesini paylaşan kadınlara hee heee çok güzelsin, ego ya bak diye tepkiler veriyorsun. Kendi halimde mutluyum, böyleyim diyen insanlara sarıyorsun hayırdır?
Sen hastane koridorunda bir o yana bir bu yana salındığın halde dikkat çekemiyorsan bu kadınların suçu ne hı?
Bir de geçince herkesin işi gücü bırakıp ağzının açık kaldığı bir kadın vardı ne oldu ona? Kem göz ve nazara gelmemiştir inşallah?
Kompleks, başka bişey değil...
Reeldeki kinini gelip burada insanlara kusuyor. Hepimiz çirkin, mutsuzuz diyelim de rahatlasın.Mutlu, güzel, dikkat çeken kadınların varlığına tahammül edemiyor Ferhans, üstüne gitmeyin.
Ne rahatlatcam aksine hem güzelim hem mutluyum, kudursunReeldeki kinini gelip burada insanlara kusuyor. Hepimiz çirkin, mutsuzuz diyelim de rahatlasın.
Zaten reelde dikkat çekemiyor bir de sen vurNe rahatlatcam aksine hem güzelim hem mutluyum, kudursun
Bu kadar mutlu kadının arasında sıkılır belki
Bu, insanları dış görünüşe göre yargılamama saçmalığı nerden çıktı. Dış görünüş bunun için yok mu zaten. Nasıl göründüğünü kendin bu nedenle belirlemiyor musun? Ben tam da bu nedenle bazı kıyafetleri giyip gezmiyorum mesela. Sizin de dış görünüşünüz insanların yargılarına göre belli bir tavra sebep olmuş olay bundan ibaret.
Konudan bağımsız olarak insan neden dapdaracık tayt/pantolon giymek ister yani bunları giyenler neden giyiyoro dar tatlar kıça yapışmıyor mu ne rahat oturabilirsin ne rahat kalabilirsin zul resmen normal ebatta tayt giyseniz olmuyor mu
Almanya'da o hareketleri yapanlar Türk müydü?
Onların da yobazı var demek ki.Yolda laf atanlar yabanciydi ama is yerinin bahcesinde bakip cik ciklayan ayi almandi.
Oradaki yoneticim cok beyefendi ve net bir adamdi, eger kiyafetim uygun olmasa kesin gelir uygun bir dille soylerdi. Bu hayvanin hareketini cozemedim ben.
Gerci sinirle arkadasima gosterip bu elbisede ne var demistim, o da “ sen adama yuz vermediysen ondan yapmistir” demisti. Olabilir
Öf ne alaka? Kendi zihniyetinizi kendi kendinize ele veriyorsunuz resmen. Ben öyle bir şey mi demişim? Dış görünüşü hiçe sayamazsınız diyorum. Sakallı,cübbeli adam itü’de araştırma görevlisi oldu diye bir sürü itiraz edildi. Neden? Çünkü dış görüntüsü insanlarda belli bir çağrışım yaptı. Yaşantısına, değerlerine göre bir imajı var adamın. Çok iyi biri bile olsa ön yargımız var ve bu çok doğal. Karşıdaki erkekler “pis zihniyetli” falan değil yalnızca ön yargılı olabilir.E o zaman mini etek giyen kadinlar = tecavüz edilmesi normaldir demektir bu?
Ben dekolte giymem mesela ama daha uzerime oturan kiyafetler tercih ederim. Karsi cinsle zerre alakasi yok, icinde kendimi iyi hissettigim icin.
Öf ne alaka? Kendi zihniyetinizi kendi kendinize ele veriyorsunuz resmen. Ben öyle bir şey mi demişim? Dış görünüşü hiçe sayamazsınız diyorum. Sakallı,cübbeli adam itü’de araştırma görevlisi oldu diye bir sürü itiraz edildi. Neden? Çünkü dış görüntüsü insanlarda belli bir çağrışım yaptı. Yaşantısına, değerlerine göre bir imajı var adamın. Çok iyi biri bile olsa ön yargımız var ve bu çok doğal. Karşıdaki erkekler “pis zihniyetli” falan değil yalnızca ön yargılı olabilir.
Tecavüz deyip duran sensin bir daha oku yazdıklarımı :) kıyafet = karakter de demedim. İstediklerini giyemezler hiç demedim. Okuduğunu anlamadan yorum yapıyorsun. Bazı şeyleri giymiyorum derken ne kast ettiğimi nereden anladın akıl küpü? Kara çarşaf da giymem, şalvar da giymem, bikini de giymem hangisi acaba düşün de bul bakalım. İki tane cümleden kişilik analizi yapıyor sarraf.Mesaji yazan sensin, dolayisiyla bu senin zihniyetin.
2022 yilinda hala kiyafet= karakter diyen bir zavalli.
Ayrica kadinlar istediklerini giyebilirler. Bu hic bir hanzoya ona tecevuz etme hakkini bahsetmez. Hani bazi seyleri giymiyorum diyip ovunuyorsun ya, aklinda bulunsun
Bacım kendi kendine triplerdesin.tecavüz ne alaka .kendin söylüyorsun kendin cevaplıyorsunMesaji yazan sensin, dolayisiyla bu senin zihniyetin.
2022 yilinda hala kiyafet= karakter diyen bir zavalli.
Ayrica kadinlar istediklerini giyebilirler. Bu hic bir hanzoya ona tecevuz etme hakkini bahsetmez. Hani bazi seyleri giymiyorum diyip ovunuyorsun ya, aklinda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?