Dış Görünüşüm

fishtank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
89
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar. Öncelikle derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim bi de umarım yanlış yere başlık açmamışımdır. Benim dış görünüşümle ilgili özgüven problemlerim vardı. En büyük derdim de seyrek dişlerimdi. Tel taktırdım ama bu sefer de tel kompleksi yaptım. Üni.'de okuyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum valla. Uff doktor 1 seneyi geçmez tellerin çıkması dedi. İnşallah en büyük duam bu hemen çıkması tellerin. Hah telsizken bile kendine baktırabilen bir kız değildim telliyken halimi siz düşünün. Depresyona girdim resmen:50:

sana tellısın yada telsızsın dıye bakmayacaklar kı.
sen oldugun ıcın bakıcaklar.
ayrıca seyrek dıslerınden rahatsız olan sensın bıraz cefayla sonunda sefasını suruceksın.

Arkadaşım o telleri sakın sakın dert etme! Bende tel taktım. Erkekler gerçekten şirin buluyorlar:) Bana hiç duymadığım kadar iltifatlar yağdığını hatırlıyorum. O yüzden teli takma kafaya.
Özgüven problemine gelince bende de vardı bu, bana kimse bakmaz gibi düşünceler. Hatta konumdan bakabilirsin. Sağolsun kk'daki arkadaşlarımın sayesinde kendime farklı bir gözle bakmayı öğrendim. Bana güzel olduğumu söyleyen taş çatlasa 3-5 kişi olmuştur 18 yıllık hayatımda. Ama telliyken de telsizken de çok şirin olduğumu söylediler. Demekki ben güzelliğimle değil bununla ön plana çıkıyormuşum.
Eminim ki sende düşününce ön plana çıkan bir özelliğinin farkına varacaksın. 'Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.' lafını da unutma derim. :)

çok teşekkürler de bilemiyorum ya da benim arkadaşlarım mı öyle dış görünüşe çok önem veriyorlar. ben öyle zannediyorum. bugün bile benle çok dalga geçtiler ama arkadaş deyip sineye çektim. sonucu güzel olur umarım dişlerimin de. keşke daha erken taktırsaydım şu telleri 20 yaşında 12 yaşındaki kzılar gibi telli gezmek tuhaf geliyo sadece :(

çok teşekkürler de bilemiyorum ya da benim arkadaşlarım mı öyle dış görünüşe çok önem veriyorlar. ben öyle zannediyorum. bugün bile benle çok dalga geçtiler ama arkadaş deyip sineye çektim. sonucu güzel olur umarım dişlerimin de. keşke daha erken taktırsaydım şu telleri 20 yaşında 12 yaşındaki kzılar gibi telli gezmek tuhaf geliyo sadece :(

Canım 23 yasındayım ve bende tellerle dolaşıyorum arkadaşın dediği gibi daha çocuksu ve sevimli bi hava veriyo bence ilk günler gülerken falan çekiniyodum ama şimdi kahkahalar atıyorum atlatıcaksın bu dönemide sonrasını düşün sen dalga gecenlerin bile dibi düşücek :9:

Diş teli takma yaşı yok ki canım eğer düzelecek bir problemse. Ben 30unda takanları da gördüm merak etme.
Arkadaşların da boş insanlar sanırım. Hiçbir arkadaşımın fiziksel görünüşümle dalga geçmesini kabul etmedim, etmem. Arkadaş diyorsan hadlerini bilmeleri gerekir. Sen onlardan uzaklaş bence. Sineye çektikçe üzerine gelirler. Üzülen yine sen olursun canım.
Profildeki sensen gayet güzel görünüyorsun. Arkadaşların neyine taktı anlamadım. :)

Çok teşekkürler kızlar gerçeken çok güzel bir yermiş burası. Okuldan geldiğimden beri ha ağladım ha ağlayacak durumdaydım. Sayenizde moralim çok düzeldi.:7: Bi de benim çok hoşlandığım bir çocuk var sadece merhaba merhaba ilişkimiz benim dışımda bütün kızlarla iyi anlaşıyor geliyor laf atıyor konuşuyor ama çocuk bana karşı buz gibi. Benim arkadaşlarıma da öyle yanımıza geldiğinde ben hariç herkesle konuşuyor. Bu moralimi çok bozuyordu bi de üzerine telli dış görünüşüm eklenince çocuk dört nala kaçar benden artık:27:

Merhaba kızlar. Öncelikle derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim bi de umarım yanlış yere başlık açmamışımdır. Benim dış görünüşümle ilgili özgüven problemlerim vardı. En büyük derdim de seyrek dişlerimdi. Tel taktırdım ama bu sefer de tel kompleksi yaptım. Üni.'de okuyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum valla. Uff doktor 1 seneyi geçmez tellerin çıkması dedi. İnşallah en büyük duam bu hemen çıkması tellerin. Hah telsizken bile kendine baktırabilen bir kız değildim telliyken halimi siz düşünün. Depresyona girdim resmen:50:

üniversiteli kızların cok büyük bi bölümü genç kız gibi değil de yaşlarından en az 5 yaş fazlasına göre giyinip makyaj yaptıgından olabilir mi böyle düşünmen?
tel de neymiş canım bugün takarsın yarın cıkarırsın, inci gibi dizilmiş dişlerin olur, herkes sana imrenerek bakar, azcık sabret

Çok teşekkürler kızlar gerçeken çok güzel bir yermiş burası. Okuldan geldiğimden beri ha ağladım ha ağlayacak durumdaydım. Sayenizde moralim çok düzeldi.:7: Bi de benim çok hoşlandığım bir çocuk var sadece merhaba merhaba ilişkimiz benim dışımda bütün kızlarla iyi anlaşıyor geliyor laf atıyor konuşuyor ama çocuk bana karşı buz gibi. Benim arkadaşlarıma da öyle yanımıza geldiğinde ben hariç herkesle konuşuyor. Bu moralimi çok bozuyordu bi de üzerine telli dış görünüşüm eklenince çocuk dört nala kaçar benden artık:27:

Benim erkek arkadaşım askerde, o gelmeden yaptıriim dedim ama izinde tabiki gördü çok korkmuştum olumsuz bişi olur diye ama inann bana sadece böle kuruntular biz hatunlarda var :9: bide beni teselli etti bu bi süreç çıkıcak sonrasını düşün ne güzel olucak diye :27:

evet ya benim de en büyük tesellim sonrası zaten kendimi bildim bileli dişlerime takığımdır. en sonunda taktırdım tellerimi. umarım sen de bir an önce kavuşursun sevgiline mutlu mutlu uzun yıllar geçirirsiniz birlikte :)

Ne insanlar war yaaa ...

Sen ; hiç olmazsa dişlerini düzeltebileceğin bir tel takıyorsun , beyinleri düzeltebilecek bir tel henüz icat edilemedi , onlar kendileriyle alay etsinler !

amaaann taktigin seye bak)) banada kimse bakmaz:))) istemiyorum zaten bakmasinlar:) benim kucukken bi kaza sonucu disimde kirilmisti:) ogun bugun kirik dis olarak yasiyom:P :27: benim fiziksel gorunusume bakacaklar yaklasmasin:) pehhhhhhhhhhhh:27::1:

Durun ben geldim seni en iyi ben anlarım sanırım benimde tellerim var :1:

2yıldır hemde....Çok şükür 2haftaya çıkıcak kurtulucam...

Bence direk sonuca odaklan fıstık gibi dişlerin olcak :51:

Benimkiler çok güzel oldu vala iyikide taktırmışım...benle kardeşim,kuzenim,abim herkes dalga geçiyodu

ilk zamanlar takıyodum ama artık Tın yaniii sende hiç umursama :97:

valla ben de bu yaşımda tel taktırmak istiyorum çünkü inci dişlerim çıkamayan 20liklerimin sıkıştırması sayesinde yamuldular. vakit bulabilirsem onları çektirip tel taktırıcam.
dalga geçenleri de hiç takma ilkokulda bile böyle espri yapmaya çalışan çocuklar yok artık yav :57::57:

Ne insanlar var, yüzünde gözünde veya vucudunun görünür herhangi bir yerinde kaza sonucu oluşmus yaralar izler yanıklar vs..var. Telli olmak sorun değilki geçici bişey. Şükretmek gerek ve Allah önce sağlık versin insana bence..Alay eden veya eleştirenler önce kendilerine baksınlar. Keşke dünyanın tek derdi bu olsa..Ne insanlar var..

jasmeen: evet ya küçük çocuklar gibiler. benim ilkokulda bir sürü arkadaşım taktırmıştı onlarla bile tek kelime dalga geçilmemişti. böyleler işte.

picachuu: insanlar çok yüzeysel gerçekten de. benim de çok moralim bozuluyor bu duruma.

cecenn: çok geçmiş olsuun oh bitmiş senin darısı benim başıma :1:

cecenn: çok geçmiş olsuun oh bitmiş senin darısı benim başıma :1:[/QUOTE]

Bİtiyo bitiyo canım su gibi geçiyo zaman hiç merak etme sen...:)

bendede 5 yil tel vardi
psikolojim bozulmustu resmen
teller cikti ama simdide vucudumda baska yerleri begenmiyorum..

Back
X