• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşüme taktım

Bu hastalığa ben de düştüm para buldukça doktorlardayim üstelik çoğu insan güzl olduğumu soyler erkeklerin de dikkatini çekerim ama bu başka bir şey sanırım hastalık😩

Kendimi pek beğenmiyorum.

Sürekli yüzümde kusurlu bulduğum yerlerle uğraşıyorum tik gibi. Bu kusurları düzeltmeden(estetikle)
güzel olacağıma inanmıyorum.
Birilerinin sürekli onayına ihtiyacım var.

Bunları hep kendi içimde yaşıyorum şımarık biri değilim yani, dışarıya hiç yansıtmıyorum.

Bu ana kadar karşıma karşılıklı beğendiğim biri çıkmadı sebebini bazen buna bağlıyorum. Güzel olan kişiyi herkes kabul eder oysa ki ben reddedilmiştim hem de beğenmediğim biri reddetmişti.

Normal bir durum değil başkası bunları bana anlatsa “kafayı yemiş herhalde” derdim. Fakat bu düşüncelere engel olamıyorum, bir tür takıntı.

Belki komiğinize gidecek ya da gereksiz bulacaksınız ama kimseye söyleyemediğim için buraya içimi döküyorum

Teşekkür ederim
Allah çirkin şansı versin ne diyeyim :)

Acayip hasta oldugum bir gun saçım yağlı tepeden toplamişim, suratimi zaten soylememe gerek yok. Hastaneye gitmem lazimdi tek başimaydim bi de yolda rastgele bir adama sormuştum. Adam benimle hastaneye kadar gelip ustune hastaneden cikana kadar benimle beklemişti ogunden sonrabda tekrar goruselim dedik.
Bi baktim beni almaya şahin arabayla gelmiş mecbur bindim. O son bulusmamizdi. 😂😂😂😂 Aklima bu geldi.

Ay konu sahibi abartma yav gercekten cirkin de olsa yalniz kalan gormedim ben hatta cogu evli 😁😁
Buna benzer bir hikayeyi tv de dinlemiştim. Kız hastanede refakatçi tip üst baş perişan halde. Kantinci takmış kıza sonra da evlenmişler. Özgüveni yıkılmış konu sahibinin onu yerine koymalısın.

Back
X