- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
Kisaca fikir almak istedigim konuyu ozetleyecegim. Bugun esim ve ben izinliyiz. Benim bir kuruma bi belge birakmam gerek. Sonrasinda bi kontrol randevum var. Sonrasinda da esim spora gitmek istedi. Birlikte plan yaptik. Once kuruma belgeyi birakacagim ordan doktora ordan da spora. Esim spordayken de ben alisveris yapacagim avmde. Evden ciktik. Kurum eve bes dk uzaklikta. Geldik. Esim arabada bekledi. Ben iki dkda isimi halledip geldim. Bizim arabanin yaninda duba vardi. Sunu ceksene dedi ben arabaya oturunca. Indim arabadan biraz cektim. Yeter mi dedim. Bin bim dedi. Bindim. Hizlica arabayi surdu dubayi surukledi. Senin yapacagin isi s.kiyim dedi. Indi dubayi aldi. Bindi sinirli surdu ciktik yola. Soldan gidegiz dedim. Saga girdi. Bildigi yol aslinda. Bi sinir krizi de orda gecirdi. Kufretti bagirdi. Sadece 50 metre ilerden u donusu yaptik bu arada. En fazla 50 m belki de daha kisa. Sinirli kullandi yine arabayi. Doktora gidiyorduk. Yok 10 dk suruyor. Trafiksiz 5 dk hatta. Az trafik vardi. Bir de orda cildirdi. Yeter artik herseyden pisman ediyorsun beni hep diken ustundeyim biraz rahat ol cok yoruldum dedim. Hicbirsey demedi. Doktora geldik. Daha yarim saat vardi. Bankada isim vardi. Hadi onu hallet dedi. Doktorun sokagindaki bankada. Girdim sira bekliyorum aradi 5 dk sonra. Ben spora gidiyorum sen eve donersin diye. Gitti.
Biraz once de aradi ne yaptin doktorda ne yapacaksin soruyor. Eve gidince haber ver diyor. Spora gitmis.
Ben ne yasadim. Neydi bu. Niye bu ofke patlamalari. Cok kirginim. Cok uzgunum.
Biraz once de aradi ne yaptin doktorda ne yapacaksin soruyor. Eve gidince haber ver diyor. Spora gitmis.
Ben ne yasadim. Neydi bu. Niye bu ofke patlamalari. Cok kirginim. Cok uzgunum.