Dış göz olarak yorumlar mısınız?

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Kisaca fikir almak istedigim konuyu ozetleyecegim. Bugun esim ve ben izinliyiz. Benim bir kuruma bi belge birakmam gerek. Sonrasinda bi kontrol randevum var. Sonrasinda da esim spora gitmek istedi. Birlikte plan yaptik. Once kuruma belgeyi birakacagim ordan doktora ordan da spora. Esim spordayken de ben alisveris yapacagim avmde. Evden ciktik. Kurum eve bes dk uzaklikta. Geldik. Esim arabada bekledi. Ben iki dkda isimi halledip geldim. Bizim arabanin yaninda duba vardi. Sunu ceksene dedi ben arabaya oturunca. Indim arabadan biraz cektim. Yeter mi dedim. Bin bim dedi. Bindim. Hizlica arabayi surdu dubayi surukledi. Senin yapacagin isi s.kiyim dedi. Indi dubayi aldi. Bindi sinirli surdu ciktik yola. Soldan gidegiz dedim. Saga girdi. Bildigi yol aslinda. Bi sinir krizi de orda gecirdi. Kufretti bagirdi. Sadece 50 metre ilerden u donusu yaptik bu arada. En fazla 50 m belki de daha kisa. Sinirli kullandi yine arabayi. Doktora gidiyorduk. Yok 10 dk suruyor. Trafiksiz 5 dk hatta. Az trafik vardi. Bir de orda cildirdi. Yeter artik herseyden pisman ediyorsun beni hep diken ustundeyim biraz rahat ol cok yoruldum dedim. Hicbirsey demedi. Doktora geldik. Daha yarim saat vardi. Bankada isim vardi. Hadi onu hallet dedi. Doktorun sokagindaki bankada. Girdim sira bekliyorum aradi 5 dk sonra. Ben spora gidiyorum sen eve donersin diye. Gitti.

Biraz once de aradi ne yaptin doktorda ne yapacaksin soruyor. Eve gidince haber ver diyor. Spora gitmis.

Ben ne yasadim. Neydi bu. Niye bu ofke patlamalari. Cok kirginim. Cok uzgunum.

Eşinin bu aralar sıkıntıları mı var anlatmana göre normalde böyle değil bu gün sadece böyle davranmış akşam oturup sakin bi şekilde sorun belki bir sıkıntısı var gergindir anlatır

Çok agresif davranmış, muhtemelen öncesinde bi şeyler yaşandı gibi geldi bana nedense?:hamarat:

Eşinin bu aralar sıkıntıları mı var anlatmana göre normalde böyle değil bu gün sadece böyle davranmış akşam oturup sakin bi şekilde sorun belki bir sıkıntısı var gergindir anlatır
Esimin sikintilari hep var. Daima sikintili o. Ve arada bu ofke patlamalari oluyor. Sonra kuzu gibi oluyor ama o gerginlikte hicbir sucum olmadigi halde pislik gibi davraniyor.

Hep boyle midir? Ilk defa mi boyle bir anda sinirlenip kufretti? Ilkse bilmiyorum belki bir sebebi vardir canini skan. Ama surekli boyleyse, bildigin sinir hastasi.

Kisaca fikir almak istedigim konuyu ozetleyecegim. Bugun esim ve ben izinliyiz. Benim bir kuruma bi belge birakmam gerek. Sonrasinda bi kontrol randevum var. Sonrasinda da esim spora gitmek istedi. Birlikte plan yaptik. Once kuruma belgeyi birakacagim ordan doktora ordan da spora. Esim spordayken de ben alisveris yapacagim avmde. Evden ciktik. Kurum eve bes dk uzaklikta. Geldik. Esim arabada bekledi. Ben iki dkda isimi halledip geldim. Bizim arabanin yaninda duba vardi. Sunu ceksene dedi ben arabaya oturunca. Indim arabadan biraz cektim. Yeter mi dedim. Bin bim dedi. Bindim. Hizlica arabayi surdu dubayi surukledi. Senin yapacagin isi s.kiyim dedi. Indi dubayi aldi. Bindi sinirli surdu ciktik yola. Soldan gidegiz dedim. Saga girdi. Bildigi yol aslinda. Bi sinir krizi de orda gecirdi. Kufretti bagirdi. Sadece 50 metre ilerden u donusu yaptik bu arada. En fazla 50 m belki de daha kisa. Sinirli kullandi yine arabayi. Doktora gidiyorduk. Yok 10 dk suruyor. Trafiksiz 5 dk hatta. Az trafik vardi. Bir de orda cildirdi. Yeter artik herseyden pisman ediyorsun beni hep diken ustundeyim biraz rahat ol cok yoruldum dedim. Hicbirsey demedi. Doktora geldik. Daha yarim saat vardi. Bankada isim vardi. Hadi onu hallet dedi. Doktorun sokagindaki bankada. Girdim sira bekliyorum aradi 5 dk sonra. Ben spora gidiyorum sen eve donersin diye. Gitti.

Biraz once de aradi ne yaptin doktorda ne yapacaksin soruyor. Eve gidince haber ver diyor. Spora gitmis.

Niye açtın ki o telefonu. Eve gidene kadar açmasaydın ya da eve gezip gezip geç gitseydin

Öfkesini kontrol edemiyor belli ki.Siz de alttan aldıkça yani ses çıkarmadıkça bu alıskanlık haline dönmüştür.Kaç yıllık evlisiniz hiç aile terapistine gittiniz mi? Aynı durumda Baska bir arkadasım vardı terapistle cok yol aldılar, kız bosanmanın esiginden döndü. Ciddi bir durum olduğunu düşününce kendine cekidüzen verdi =( Konusmak ise yaramıyorsa doktor önerin bence.

Bu ne???? Adam elektrik saçıyor.

Bir de ciddi bir sorun olsa seni mi doğrayacak??

Saçmalamış.

Eşinizin hep böyle olduğunu söylemişsiniz, peki sonradan kuzu gibi olduğunda size bir açıklama yapıyor mu? Sürekli mi küfür ediyor? İnsanlar hastaneye kendi gidebilir tabi ki ama plan yaptığınız halde randevunuza daha yarım saat varken sizi orda bırakıp gitmesi bana çok garip oldu. Benim eşim yapsa inanılmaz kırılırım ve illa ki ona tavır alırım. Acaba tatil gününde böyle peş peşe işleriniz çıktı diye mi sorun haline getirdi diye düşündüm ama hep böyleyse ne desem bilemedim. Bi doktora falan görünse iyi olur bence.

Ben olsam o telefonu acmazdım, işim bitince eve de gitmezdim, eşim eve döndüğünde evde olmazdım, canım ne zaman isterse o zaman eve dönerdim.
Benim eşimde ani sinirlenen bir adamdır ama böyle eften puften şeylere sinirlenip size küfür etmesine sessiz kalmayın..

Eşiniz “Senin yapacagin isi s.kiyim” deyince verdiğiniz tepki “Soldan gidegiz” demek mi oldu? Eşiniz normal değil ama sizin onun yaptıklarına verdiğiniz tepkiler de normal değil. Kavga edin demiyorum ama en azından o özür dileyene kadar hiç konuşmamalıydınız. Sizin olayı normalleştiren tepkinizden sonra iyice abartmış.

Yok bizim aramizda yasanmadi birsey. Sen sakraktik evde.
Hımm, o zaman sinirsel olabilir. Sakin olduğu bir zaman yumuşak bir havada bu yaptığını sırasıyla anlatın ve "neden bu şekilde tepki vermiştin çok merak ettim, o an sormakmistemedim gerilmeyelim diye?" Sorun, ben eşime sinirliyken soru sorsam da cevap almam çok zor olur o yüzden daha her şey güllük gülistanlıkken sorarım neden böyle böyle yaptın ki diye.

Senin yapacağın işi s.kiyim kısmından sonrasını okumadım bile. Bu kadarı yeterli geldi. Hep bu şekilde mi konuşuyor eşiniz sizinle? Bu ne saygısızlık, ne terbiyesizliktir. Karısıyla bugün böyle konuşan adamdan ne köy olur ne kasaba. Sinirli bir karaktere sahip olması falan da asla bahane değil benim gözümde. Sinirli olmak ayrı, saygısız küfürbaz olmak ayrı

Back
X