"Dış kapının dış mandalı"

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Günaydın kızlar..
Eşimle olan hiç bir sorunumu buraya yazmam ama kendimi çok yanlız hissediyorum içimi dökmek istedim.
Öncelikle eşim çok asabi ve sinirli bi yapıya sahiptir, bunu belirtmek isterim.
Sinirlendiği zaman gözu hiçbirşeyi gormez agzina geleni söyler. "Sinirden"
Beş dakka sonra pisman olur birşey yokmuş gibi devam eder.

Dün gece tartışmamız oldu derine girmiyorum uzun çünkü.
Neyse tartıştık suclu olan da kendisi. Sonra yine agzina geleni saydi.
"Sen dış kapinin,dış mandalı sin"
Keşke yuzune bakmasaydim evlendigime evlenecegime bin pişmanım. Vs vs.. agiza alinmayacak laflar söyledi.

Ben yoruldum artık gerçekten sozleri kafamin icinde dolanıp duruyor gece bir gram uyku uyumadım. Sabah ta birşey yokmuş gibi kalkti işe gitti.

Elestirecek laflar konuşmayın lutfen morale ihtiyacim var.

Böyle insanların psikolojisini anlamak mümkün degil. Rabbim yardımcınız olsun

Kimi insan karşısındakinin zaafını bildiği için böyle laflar söyleyip canını acitayim diye düşünüyor ki benim de eşim sinirlidir ama böyle ağır laflar etmez ki ben o bağırırken susarım o sustuğu zaman ben ağzımı acarım sinirli olmasına rağmen o zman susar ama sizde ese yapılabilecek birşey düşünmüyorum huyu buysa adamın ya zamanla torpulucek yada bi psikologa gitsin kabul ederse tabi

Tabi ki de kabul etmez, bende susuyorum herzaman sinirli oldugu zamanlar.. ama işte

Tabi ki de kabul etmez, bende susuyorum herzaman sinirli oldugu zamanlar.. ama işte
Bende eşime sık sık söylerdim eskiden git tedavi ol çok sinirlisin diye benimki zamanla torpuledi kendini şimdi o kadar değil ama yapısı öyle sende böyle böyle ona normal olmadığını asilaman lazım mesela sabah hiçbirşey olmamış gibi davrandıysa sen olduğun gibi davran ama ben mesaj atardım mesela söylemediğim şeyleri içind e kalmasın diye mesajla söylerdim o geldiğinde yumuşamış olurdu ve bu sefer ben biraz güzel dille rahatsizligimi söylerdim tabi suçlu olduğu için susardı

Kaba insanların kendiyle sorunları var
Bence siz daha çok bu soruyu sorun kendinize evliliğim ne kadar doğru böyle biri ile nereye kadar
Hayatımdaki yeri dış kapının dış mandalı mı?
SORUN KENDİNİZE

peki siniri geçtiğinde hiçbişey olmamış gibi devam ettiğinde
sizde aynen devam mı ediyorsunuz hiçbişey olmamış gibi
küsme üzülme v.s. yok mu
veya eşiniz özür diliyor da öyle mi düzeliyorsunuz

eğer hiçbişey yok gibi davranıyorsanız nasıl olsa kızmıyor diye istediği gibi devam ediyordur
ders vermenin zamanı gelmiş

kaç yılluj evlisiniz ? yaşlarınz kaç
eşinize bence iyi bir ders vermelisiniz
iyi sinirlennce agzına geleni say.. kır dök karşındaki insanı yarala
sonra birşey olmamış gibi devam et
yok öyle

Genelde insanlar tartisma anlarinda bilincaltini doker ortaya.

Bence tedavi olsun...

Özür diliyor tabi ki ama ben hiçbişey yokmuş gibi davranmıyorum. Ama aynen dediginiz gibi bu Son du!! Tepkimi çok sert koyacağım.

Olayı anlatmamışsınız, uzun demişsiniz.
Olumsuz yazmayın morale ihtiyacım var demişsiniz.

Sinir ve asabiyet zor evet, mazeret de değil. Ama bazı insanlar inanılmaz tahrik edicidir.

Onun da birikmişleri vardır belki?

Ben böyle asabi, hayattan mutsuz umutsuz insanları anlamıyorum. İnsan arabasının bakımı için bile yılda binlerce lira döküyor da öfke problemi ve kronik mutsuzluk için profesyonel bir yardım almaya yanaşmıyor; neden? Çünkü lüks geliyor.

Yasemin hanım yapacağınız bi şey yok maalesef. Kişisel gelişim kitabı alın hediye edin. Okumayıp öf pöf derse siz okuyun, ufkunuz açılır iyi gelir.

Hiçbir şey olmamış gibi davranmasına izin vermeyin. . Tavrınızı koyun. . Yap et sonra herşeye kaldığımız yerden devam edelim. . Bunun olmayacağını anlamasını sağlayın. Her zaman susmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…