Bol bol,sabır çekiyorum artık yıprandım üç senedeBöyle insanların psikolojisini anlamak mümkün degil. Rabbim yardımcınız olsun
Tabi ki de kabul etmez, bende susuyorum herzaman sinirli oldugu zamanlar.. ama işteKimi insan karşısındakinin zaafını bildiği için böyle laflar söyleyip canını acitayim diye düşünüyor ki benim de eşim sinirlidir ama böyle ağır laflar etmez ki ben o bağırırken susarım o sustuğu zaman ben ağzımı acarım sinirli olmasına rağmen o zman susar ama sizde ese yapılabilecek birşey düşünmüyorum huyu buysa adamın ya zamanla torpulucek yada bi psikologa gitsin kabul ederse tabi
Bende eşime sık sık söylerdim eskiden git tedavi ol çok sinirlisin diye benimki zamanla torpuledi kendini şimdi o kadar değil ama yapısı öyle sende böyle böyle ona normal olmadığını asilaman lazım mesela sabah hiçbirşey olmamış gibi davrandıysa sen olduğun gibi davran ama ben mesaj atardım mesela söylemediğim şeyleri içind e kalmasın diye mesajla söylerdim o geldiğinde yumuşamış olurdu ve bu sefer ben biraz güzel dille rahatsizligimi söylerdim tabi suçlu olduğu için susardıTabi ki de kabul etmez, bende susuyorum herzaman sinirli oldugu zamanlar.. ama işte
öyleysem defol git seni tutan mı var de canım yıpratma kendini daha genceciksinBol bol,sabır çekiyorum artık yıprandım üç senede
Bol bol,sabır çekiyorum artık yıprandım üç senede
peki siniri geçtiğinde hiçbişey olmamış gibi devam ettiğindeTabi ki de kabul etmez, bende susuyorum herzaman sinirli oldugu zamanlar.. ama işte
Özür diliyor tabi ki ama ben hiçbişey yokmuş gibi davranmıyorum. Ama aynen dediginiz gibi bu Son du!! Tepkimi çok sert koyacağım.peki siniri geçtiğinde hiçbişey olmamış gibi devam ettiğinde
sizde aynen devam mı ediyorsunuz hiçbişey olmamış gibi
küsme üzülme v.s. yok mu
veya eşiniz özür diliyor da öyle mi düzeliyorsunuz
eğer hiçbişey yok gibi davranıyorsanız nasıl olsa kızmıyor diye istediği gibi devam ediyordur
ders vermenin zamanı gelmiş
kesinlikleÖzür diliyor tabi ki ama ben hiçbişey yokmuş gibi davranmıyorum. Ama aynen dediginiz gibi bu Son du!! Tepkimi çok sert koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?