Beklediğimiz an geldi ve artık bizimde dişimiz var ....
Ben Derin'in bloğu için yaparken buraya da başlık açmak geldi aklıma ilk grafik benden hepinizi bekliyorum ... Grafiği internetten kopyalayıp paint programında açıp boyadım dişi bilmek isteyenler olabilir belki diye dip not düşeyim dedim...
kızlar ben şemayı oluşturmayı başaramadım ama inşallah uğraşıcam ama ekliyeyim dedim bizimki ilk azı dişini çıkardı bu çıkan azı ile birlikte 10 . cu dişimiz oldu yalnız size şunu ilave edeyim diğer çıkan dişlere hiç benzemedi okadar zorladıki yavrumu bir hafta hiçbir şey yiyip içemedi ve 3 gün boyunca ateş uykusuzluk ve huzursuzluk oldu 24 saat kucağımda ve bütün gün ağladı tabii bu bebekten bebepğe dğişir biz bir ilk dişimizde zorlanmıştık birde bu azı yı çıkarırken zorland..
Oglumun 4 ustte 4 altta dişleri ,azılardan uste 2 tane cıkardı once sag tarafı bırkac gun sonra sol tarafdaki..kopek dişleride cok kabarık cok huzursuz bugun sabaha karsı ınleyerek uyandı yavrum..kucagımda uyumak ıstedı agzı ateş atıyor bol bol su içiyor gece hararet yapıyor dişler