slm,kızlar..fırlaklık tedavisi gören veya daha önce görmüş olan var mı? tedavi ne kadar sürüyor benim yaklaşık 11 ay oldu. 1 buçuk sene falan sürer diye düşünüyordum taa ki geçenlerde bi arkadaşın ,çok da önemli bi sorun yokken, 3 sene tel taktım dediğini duyana kadar :S doktoruma süreyi sormayı korkuyorum açıkçası..
Teller çıktıktan sonra ön dişlerin arkasına daimi kalacak tel takılıyormuş tekrar bozulma açılma olmasın diye tedavisi bu şekilde olan var mı
benim tedavimin o şekilde olma olasılığı var... 1 aya kadar netleşecek... doktorum diş bozukluğu çok olan hastalara tekrardan bozulma olmaması için bu yönteme başvurduklarını söylemişti
benim dişlerim çok bozuk değil sadece ön dişlerimin arası acık kapansada tekrar acılırmış daha önce muayene olduğum yerde böyle bişe sölememişlerdi bende anlamadım genellikle öle oluyormuş bu yüzden daimi telleri takıyorlarmış
fırlaklık dediğin dişleklik yani üst dişlerin normalden önde olması dimi canım. bnde o tedaviyi görüyorum benmde ortalama tedavi sürem 1.5 yıl öyle dedi ortodontistimm
Arkadaşlar tel takıldığı andan itibaren kaç günde bir gidiyorsunuz kontrole? 15 gün mü 1 ay mı yoksa farklı mı oluyor kontrol zamanları?
zamanından sonra gitmeniz sorun yaratmıyor mu acaba? ya da doktor bir dahaki randevu tarihini size söylemiyor mu şu gün gelin diye?ben ayda bir gidiyorum bazen işim oluyor gidemiyorum 2 ayda bir gitmiş oluyorum.
Arkadaşlar tel takıldığı andan itibaren kaç günde bir gidiyorsunuz kontrole? 15 gün mü 1 ay mı yoksa farklı mı oluyor kontrol zamanları?
Ben ilk zamanlar her hafta gidiyordum, şimdi bazen haftada bir bazen iki haftada bir
zamanından sonra gitmeniz sorun yaratmıyor mu acaba? ya da doktor bir dahaki randevu tarihini size söylemiyor mu şu gün gelin diye?
ne zamandan beri kullanıyorsunuz diş teli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?