benim doktorumda mustafa kocaağa şeffaf braketleri 2700 e taktırdum 4 ay bitti.bu ay lastıik takıldı ilk çok zorlandım tabiki onada alışılıyormuş.
2700 çok iyiymiş şeffaflar için..peki ne kadar süre verdi?
1 sene süre verdi
ya kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum bakim nasıl şu diş tellerinin ağrısı falan diye :) bende taktırmayı düşünüyorum. çene yapım küçük dar olduğu için ön dişlerimden birisi yamuk büyümüş sadece o var bide alt dişlerimin biri önde biri arkada kalcak şekilde. şimdi ben dişçiye gitmedim şu zamana kadar çokta korkuyorum zatenşimdi benim çene yapım dar olduğu için büyük ihtimalle diş çekimi olcak. diş çekimi olurken bayıltıyorlar mıı onu çok merak ediyoruum bide tel takacakken nası yapıyorlar bayıltıyolar mı falan.
arkadaşlar ben tel taktırmıştm bundan 1sene evvel fakat şimdi köpek dişimde bir kararma grileşme var. önceden de biraz sızlıyordu şimdi böyle oldu çok üzülüyorum acaba dişim mi öldü noldu?? dişin yeri oynadığı için mi zarar gördü acaba? bilen duyan varsa bişi söylesin. doktoruma söyledim yok bişi beyazlatalım dedi ama beyazlamicak gibi çünkü içten ölmüş grileşmiş gibi
doktor bişey olsa anlardı...en kötü ihtimalle film çekilir köküne bakarlar ama doktor yok dediyse yoktur..ben de 7 aydır tel takıyorum neler oynamadıki yerinden:)) bişi olmaz korkma...
nerde yaşıyorsunuz siz? dişlerinizin durumuna göre değişir fiyat.
Arkadaşlar daha önceki postlarımda ayrıntılı şekilde nasıl sevk alınabileceğini yazmıştım, ben 29 yaşındayım ve sevkimi verdiler,18 yaş üstü diye birşey yok hem neden olsun?
ben Adana da yaşıyorum,burada oturanları yönlendirebilirim ama istanbul hakkında nerden sevk alınır bilmiorum,ağız diş sağlığı polikliniği vardır orada da
merhaba bende yakın zamanda diş teli taktırıcam ve doktorum 18 yaş üzerinde olduğum için sevk dahilinde olmadığımı söyledi.20 yaşındayım.adana da yaşıyorum o yüzden sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum bu konuda.üzerinden 1.5 yıl geçmiş neredeyse fakat kuzeniniz aracılığıyla bilgi sahibi olabilirseniz ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.18 yaş üzerinde hala sevk geçerli mi özele?
bana yazdim sanirim bunu
istanbulda yasiyorum besiktasta.Dislerimin durumu yukarda soyledigim gibi alt cenemdeki dislerde yamukluklar ust dislerimden 1 tane hafif geride cok da rahatsiz olmuyorum ama ondan
Arkadaşlar bende bayadır arastırıyorum diş teli konusunu hatta başladım bile dolgu yaptırmaya gittim fakat öğürmekten yapılamadı sonra diş teli temizlettim fakat diş dolgusu beni engelliyor bide ben çok zayıfladık bir kaç ay önce babamda kilo almadan diş teli yaptırmamı istemiyor benim iyiliğim içinçünkü o dönemdede zayıf düşersin acıdan diyor ama oraldentte yaptıracağım taksitte yapıyorlar 3 yılda bitecek ne benim bütcemi sarsacak nede sıkıntı yaşıyacağım sadece iki sorun var kiloyu takmıyorum da bu dolgu düşündürüyor beni
kızlar merhaba benimde dişlerime bayramdan sora tel takılıcak
24 yaşındayım; çarpıklık yok, çok düzgün fakat dişlerim birleşmiyor. böyle sorunu olupta taktıran varmı ne kadar zaman alıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?