Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

selam!
yaklaşık 6 ay diş eli taktıktan sonra 2 gun önce telleri çıkarttık ve dişime şeffaf aparey atakılması için ölçü alındı fakat aparet hala hazırlanamdı ve bu surede benım dısımde gozle gorulur bı hareketlenme oldu. eskı halıne donmeye cabalıyo.
ölçuyu de ilk cıkarttıgımız hal ıcın aldık, bı akc gun sonra aparey dıslerıme tam oturmazsa ne olcak?
yemek yemıyorum korkudan, dişlerimi oynatmamak ıcın

ya kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum bakim nasıl şu diş tellerinin ağrısı falan diye :) bende taktırmayı düşünüyorum. çene yapım küçük dar olduğu için ön dişlerimden birisi yamuk büyümüş sadece o var bide alt dişlerimin biri önde biri arkada kalcak şekilde. şimdi ben dişçiye gitmedim şu zamana kadar çokta korkuyorum zaten şimdi benim çene yapım dar olduğu için büyük ihtimalle diş çekimi olcak. diş çekimi olurken bayıltıyorlar mıı onu çok merak ediyoruum bide tel takacakken nası yapıyorlar bayıltıyolar mı falan.

diş çekerken uyusturuyolar, teli takarken hiç bir acı olmuyor zaten uyusturmaya dahi gerek yok. alt tarafı bır yapıskanla braketleri yağpıştırıyolar.

arkadaşlar ben tel taktırmıştm bundan 1sene evvel fakat şimdi köpek dişimde bir kararma grileşme var. önceden de biraz sızlıyordu şimdi böyle oldu çok üzülüyorum acaba dişim mi öldü noldu?? dişin yeri oynadığı için mi zarar gördü acaba? bilen duyan varsa bişi söylesin. doktoruma söyledim yok bişi beyazlatalım dedi ama beyazlamicak gibi çünkü içten ölmüş grileşmiş gibi

Son düzenleme:

doktor bişey olsa anlardı...en kötü ihtimalle film çekilir köküne bakarlar ama doktor yok dediyse yoktur..ben de 7 aydır tel takıyorum neler oynamadıki yerinden:)) bişi olmaz korkma...

doktor bişey olsa anlardı...en kötü ihtimalle film çekilir köküne bakarlar ama doktor yok dediyse yoktur..ben de 7 aydır tel takıyorum neler oynamadıki yerinden:)) bişi olmaz korkma...

sanki diş ölse dişçim dişin öldü demicekmiş gibi gelioda ondan korkuorm. bi gidiyim bakiyim beyazlar inşallah ya öldüyse fln çok üzülürüm çünkü gri gri çok kötü duruo

merhaba kizlar bende dis teli taktirmak istiyorum ama seffaf olalarindan 23 yasindayim asil problem alt dislerimde ust cenemdede bir disim geride biraz ama rahatsiz olmuyorum ondan pek.Ne kadar sure takarim acaba ve de maliyeti ne kadar olur.2700 yazan arkadasi gorunce seindim daha fazla bekliyordum ben 5000ler gibi.

nerde yaşıyorsunuz siz? dişlerinizin durumuna göre değişir fiyat.

bana yazdim sanirim bunu
istanbulda yasiyorum besiktasta.Dislerimin durumu yukarda soyledigim gibi alt cenemdeki dislerde yamukluklar ust dislerimden 1 tane hafif geride cok da rahatsiz olmuyorum ama ondan

merhaba bende yakın zamanda diş teli taktırıcam ve doktorum 18 yaş üzerinde olduğum için sevk dahilinde olmadığımı söyledi.20 yaşındayım.adana da yaşıyorum o yüzden sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum bu konuda.üzerinden 1.5 yıl geçmiş neredeyse fakat kuzeniniz aracılığıyla bilgi sahibi olabilirseniz ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.18 yaş üzerinde hala sevk geçerli mi özele?

Arkadaşlar bende bayadır arastırıyorum diş teli konusunu hatta başladım bile dolgu yaptırmaya gittim fakat öğürmekten yapılamadı sonra diş teli temizlettim fakat diş dolgusu beni engelliyor bide ben çok zayıfladık bir kaç ay önce babamda kilo almadan diş teli yaptırmamı istemiyor benim iyiliğim içinçünkü o dönemdede zayıf düşersin acıdan diyor ama oraldentte yaptıracağım taksitte yapıyorlar 3 yılda bitecek ne benim bütcemi sarsacak nede sıkıntı yaşıyacağım sadece iki sorun var kiloyu takmıyorum da bu dolgu düşündürüyor beni

sgk diş telini 18 yaşından sonra karşılamıyor, estetiğe giriyormuş. yıllarca tedavı gördüm tam sıra tellere gelınce üzgünüz sgk bunu karşılamıyor deyiverdiler. 2 sene öncesinden bahsedıyorum ve şuan özel bi hastanede ınvısaling tedavısı gördüyorum tabi sgk'sız olarak.

kızlar merhaba benimde dişlerime bayramdan sora tel takılıcak
24 yaşındayım; çarpıklık yok, çok düzgün fakat dişlerim birleşmiyor. böyle sorunu olupta taktıran varmı ne kadar zaman alıyor ?

bana yazdim sanirim bunu
istanbulda yasiyorum besiktasta.Dislerimin durumu yukarda soyledigim gibi alt cenemdeki dislerde yamukluklar ust dislerimden 1 tane hafif geride cok da rahatsiz olmuyorum ama ondan

benim alt ve üst çeneme takılcak..2 yere sordum biryerde 2700 dedi biryerde 3500.aynı işlemi yapıcaklar neden bu kadar fiyat farkı var anlamıyorum..sizde iyice araştırın bence..Ankara'da olsaydınız size biryer tavsiye edicektim ama değilmişsiniz malesef

dolgu yapılcak dişiniz çenenizin arka kısımlarında mı kalıyor?
yoksa midenizin bulanma sebebini anlayamadım..
bende 20lik dişimi çektirdim aynı sebepten dolayı tanpon koyduramadım ama sizinki farklı bişey sanırım

kızlar merhaba benimde dişlerime bayramdan sora tel takılıcak
24 yaşındayım; çarpıklık yok, çok düzgün fakat dişlerim birleşmiyor. böyle sorunu olupta taktıran varmı ne kadar zaman alıyor ?

kişiden kişiye göre değişir belli bir zaman söylemek zor.bunu ancak doktorunuz söyleyebilir size..ama bazılarının dişi çabuk düzeliyor bazılarınınki geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…