kızlar merhaba benimde dişlerime bayramdan sora tel takılıcak
24 yaşındayım; çarpıklık yok, çok düzgün fakat dişlerim birleşmiyor. böyle sorunu olupta taktıran varmı ne kadar zaman alıyor ?
selam!
yaklaşık 6 ay diş eli taktıktan sonra 2 gun önce telleri çıkarttık ve dişime şeffaf aparey atakılması için ölçü alındı fakat aparet hala hazırlanamdı ve bu surede benım dısımde gozle gorulur bı hareketlenme oldu. eskı halıne donmeye cabalıyo.
ölçuyu de ilk cıkarttıgımız hal ıcın aldık, bı akc gun sonra aparey dıslerıme tam oturmazsa ne olcak?
yemek yemıyorum korkudan, dişlerimi oynatmamak ıcın
kızlar merhaba benimde dişlerime bayramdan sora tel takılıcak
24 yaşındayım; çarpıklık yok, çok düzgün fakat dişlerim birleşmiyor. böyle sorunu olupta taktıran varmı ne kadar zaman alıyor ?
Arkadaşlar bende bayadır arastırıyorum diş teli konusunu hatta başladım bile dolgu yaptırmaya gittim fakat öğürmekten yapılamadı sonra diş teli temizlettim fakat diş dolgusu beni engelliyor bide ben çok zayıfladık bir kaç ay önce babamda kilo almadan diş teli yaptırmamı istemiyor benim iyiliğim içinçünkü o dönemdede zayıf düşersin acıdan diyor ama oraldentte yaptıracağım taksitte yapıyorlar 3 yılda bitecek ne benim bütcemi sarsacak nede sıkıntı yaşıyacağım sadece iki sorun var kiloyu takmıyorum da bu dolgu düşündürüyor beni
ya kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum bakim nasıl şu diş tellerinin ağrısı falan diye :) bende taktırmayı düşünüyorum. çene yapım küçük dar olduğu için ön dişlerimden birisi yamuk büyümüş sadece o var bide alt dişlerimin biri önde biri arkada kalcak şekilde. şimdi ben dişçiye gitmedim şu zamana kadar çokta korkuyorum zatenşimdi benim çene yapım dar olduğu için büyük ihtimalle diş çekimi olcak. diş çekimi olurken bayıltıyorlar mıı onu çok merak ediyoruum bide tel takacakken nası yapıyorlar bayıltıyolar mı falan.
fırlaklık dediğin dişleklik yani üst dişlerin normalden önde olması dimi canım. bnde o tedaviyi görüyorum benmde ortalama tedavi sürem 1.5 yıl öyle dedi ortodontistimm
evet canım aynen öyle..üst dişler normalden çok öndeydi.diş çekimi de olmadı..inşallah dediğin gibi 1.5 yıl sürer...aslında alıştım alışmasına da.yaş itibariyle ister istemez çabuk çıksın istiyorum.
slm,kızlar..fırlaklık tedavisi gören veya daha önce görmüş olan var mı? tedavi ne kadar sürüyor benim yaklaşık 11 ay oldu. 1 buçuk sene falan sürer diye düşünüyordum taa ki geçenlerde bi arkadaşın ,çok da önemli bi sorun yokken, 3 sene tel taktım dediğini duyana kadar :S doktoruma süreyi sormayı korkuyorum açıkçası..
4 haftada bır gıdıyorum doktora bende.
kızlar ağız duşu almaya karar verdım
fıyat pahalı ama dıs ıplerı falan sankı dıslerın arasını acıyor
ve doktor dıslerıme cok ıyı bakmamı soyldı dıs etlerım cok zayıfmıs
bunu kullanan var mı ?
Oral-B Ağız Duşu Pro-Care Oxyjet Md20 - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bende diş teli taktıracağım.arkadaşlar benim bir sorum var:
sağlık bakanlığı özelde diş tedavilerini de karşılayacakmış.2013 yılında pilot uygulamalar başlayacakmış.ben özelden gün aldım 13 ekimde ilk teller takılacak.acaba bir kaç ay beklesem yasa çıkınca tedavimi devlet karşılar mı?yoksa beklemeden özelde tedavime başlasam mı?ne yapacağımı bilemiyorum,çok kararsızım,siz ne öneriyorsunuz?
bir şey sormak istiyorum ben çok uzun süre diş teli kullandım şimdi çıkarılınca kalan lekeleri nasıl düzelticez tamamen tek renk olur mu yani parıl parıl bi gülümseme istiyorumçok merak ediyorum randevuya daha çok var size sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?