Eki Görüntüle 825729 Eki Görüntüle 825730 Eki Görüntüle 825731 Arkadaşlar resimleri ekledim umarım olmuştur.
Dahil oluyorum ama benim şahsi görüşüm, acil değil, istersen birkaç yıl sonra maddi olarak rahat olduğun bir dönemde yaptır, çarpık dişlerdeki sorun iyi temizlenememeleri ve böylece diş taşı oluşturup diş etini aşağıya çekmeleri yada dişte biriken artıkların çürüğe sebep olması, açıkcası estetik olarak beni rahatsız etmedi, sağlık açısından taktırmanı söylemiştim ben ama temizliğini aksatmadığın sürece taktırmana gerek yok, diş araları için diş fırçasından o kadar medet umulmamalı, kürdan diş ipi vb. bunlar önemli artık oluşmaması için.
canım ben bu dişlerde hiç acillik bir durum görmedim.senin dişlerinle kendiminkini kıyaslayınca neden bu kadar beklemişim diyorum :)
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Aslında liseden beri istediğim bir şeydi alt dişlerim için özellikle.Babama yük olmayayım diye yaptırmayayım dedim.Kendi parama da mı kıyamıyorum nedir çok geldi 3250 yol masrafıyla falan 4000 i geçecek zaten. İş arkadaşlarım da o parayı çöpe atmış olursun çekeceğin acı da cabası deyince düşünmeye başladım açıkçası.
Eki Görüntüle 825729 Eki Görüntüle 825730 Eki Görüntüle 825731 Arkadaşlar resimleri ekledim umarım olmuştur.
canım dün gittim doktora..yan kesici ve köpek dişlerimdeki braketleri söktü oraları temizledi.sonra yeni braket yapıştırdı.ama braketlerin yeri farklı..1 ay sonra bişey yapıcakmış , yanındaki asistana benim için bidahaki randevuma özel bişey getirmelerini istedi.ama söylediği şeyler türkçe olmadığı için hiçbişey anlamadımbnde ılk defa duydum kaydırdıgı dişlerin kökünüde kaydırmıyorlarmı saten :/ hatta tedavı bittikten sonra bu yuzde pekiştirme teli takıyorlar arkadan kökler kaymasın die yenı yerıne otursun dıe gecmıs olsun cnm
canım maşallah üst dişlerinde hiçbi problem yok.sadece orta hat kayması var sanki.ama alt dişlerde problem var gibi.kapanış sorunu filanda vardır heralde. sadece alt dişlerine taktır bence.hem daha uygun olur hemde o kadar sıkıntı çekmezsin.en fazla 7 ayda düzelir senin dişlerin inş
Teşekkür ediyorum evet alt dişler epey düzensiz orta hat kayması ve çapraz kapanış varmış. Doktor bana 1 buçuk yıl dedi ben 1 buçuk yıl da tutamam diye korkuyorum
Teşekkür ediyorum evet alt dişler epey düzensiz orta hat kayması ve çapraz kapanış varmış. Doktor bana 1 buçuk yıl dedi ben 1 buçuk yıl da tutamam diye korkuyorum
merhaba aranıza yeni katıldım benim sorunum ust dişlerimden iksi eğri karar verdim tel taktırcam ama nereye nasıl ve ne kadara hiç bi bilgim yok bu arada ankarada oturuyorum bilgi verirseniz cok sevinirim...
merhaba aranıza yeni katıldım benim sorunum ust dişlerimden iksi eğri karar verdim tel taktırcam ama nereye nasıl ve ne kadara hiç bi bilgim yok bu arada ankarada oturuyorum bilgi verirseniz cok sevinirim...
Merhaba kızlar .. Bende ortodonti tedavisi görüyorumm .. Doktorum ayrık kalan dişlerim için lastik verdi ve lastiklerim bitti .. İstnabul Beşiktaş ta oturuyorum .. Bu lastikleri nerden alabilirim bilen varmı ?
Merhaba canım, ben de Ankara'da oturuyorum. 4 ay önce üstlere 15 gün önce de alt dislerime tel taktırdım ben de. Benim tedavim 2000 TL + 1000 TL de malzeme parası (şeffaf braket olduğu için, metal olsaydı 500 TL olacakti) toplam 3000 TL veriyorum. Doktorumdan ben de çok memnunum. Zaten ilk muayenesi ücretsiz. Ilgilenirsen ben de öneririm doktorumu. Ama ücret tamamen senin dişinin yapısına göre değişiyor. Biz bir arkadaşımla gidiyoruz onun 3500 TL, metal braket olduğu halde.
canım detayları mesaj atarsan özelden cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?