Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

canım ben bu dişlerde hiç acillik bir durum görmedim.senin dişlerinle kendiminkini kıyaslayınca neden bu kadar beklemişim diyorum :)

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Aslında liseden beri istediğim bir şeydi alt dişlerim için özellikle.Babama yük olmayayım diye yaptırmayayım dedim.Kendi parama da mı kıyamıyorum nedir çok geldi 3250 yol masrafıyla falan 4000 i geçecek zaten. İş arkadaşlarım da o parayı çöpe atmış olursun çekeceğin acı da cabası deyince düşünmeye başladım açıkçası.

cnm üst dişlerini çok beğendim. alt dişlerin yapılssa tabiki muhteşem olur ama yapılmasada olur kötü değil. bende 3 aydır tel var bugün resmen isyan ettim çenemin ağrısından. hiçte kolay bir süreç değil ve hiç kolay bi tedavi değil

CANIM.Sadece dişlerini bu şekilde açıldığında bu şekilde ağzının içini göstermiceksen sorun yok usta olduğumuz için dişler içe doğru girmeye başlamış onu görebiliyoruz biraz dışa doğru açılması gerek artık diş çekimi yapılır mı doktor bilir .Ama sen çok rahatsız oluyosan taktır derim,,5-6 aylık bir tel çilesi çekersin gibime geliyor

canım dün gittim doktora..yan kesici ve köpek dişlerimdeki braketleri söktü oraları temizledi.sonra yeni braket yapıştırdı.ama braketlerin yeri farklı..1 ay sonra bişey yapıcakmış , yanındaki asistana benim için bidahaki randevuma özel bişey getirmelerini istedi.ama söylediği şeyler türkçe olmadığı için hiçbişey anlamadım

Teşekkür ediyorum evet alt dişler epey düzensiz orta hat kayması ve çapraz kapanış varmış. Doktor bana 1 buçuk yıl dedi ben 1 buçuk yıl da tutamam diye korkuyorum

Teşekkür ediyorum evet alt dişler epey düzensiz orta hat kayması ve çapraz kapanış varmış. Doktor bana 1 buçuk yıl dedi ben 1 buçuk yıl da tutamam diye korkuyorum

merhaba bence hiç taktırmana gerek yok şuan benim dişlerimde tel var 2011 temmuzda taktırdım 2012 temmuzda doktorumçıkardı ardından 6ay telsiz plak ile gezdim.. ardından kapanış sorunum yeniden başladı ve nisan 2013te yeniden takmak zorunda kaldım şuan hala dişlerimde tel mevcut. kapanış yeniden bozulabiliyor yani bence taktırma :

cnm sadece estetık kagın varsa normal konusurken bıle alt dişlerin gozukuyorsa yaptır kii birde capraz kapanış varmış bır bucuk yıldan daha uzun da surebılır bunuda goze almak lazım

canım birde dişlerinin durumuna bağlı..mesela benim dişlerim çok hareketli..doktor 10 ay dedi ama 6 ayda düzelmişti,hatta doktor bile şaşırmıştı..çabuk hareketlendiği için çabukta bozulabilir. o yüzden şuan sabitlensin diye bekliyoruz. seninkide daha kısada sürebilir daha uzunda..
kararı senin vermen gerekiyor.tek dişinde bile problem varsa ve bu seni rahatsız ediyorsa tel taktırmaya değer diyorum çünkü insanın hep aklını kurcalıyor.
bu arada bikere taktırdıktan sonra zaman su gibi geçip gidiyor..ha 1 yıl durmuş ha 2 yıl durmuş çok farketmez

merhaba aranıza yeni katıldım benim sorunum ust dişlerimden iksi eğri karar verdim tel taktırcam ama nereye nasıl ve ne kadara hiç bi bilgim yok bu arada ankarada oturuyorum bilgi verirseniz cok sevinirim...

merhaba aranıza yeni katıldım benim sorunum ust dişlerimden iksi eğri karar verdim tel taktırcam ama nereye nasıl ve ne kadara hiç bi bilgim yok bu arada ankarada oturuyorum bilgi verirseniz cok sevinirim...

canım bende ankarada oturuyorum yaklasık 1.5 ay önce tel taktırdım fiyatı 32oo doktorumdan gayet memnunum eger maddi durumunuz bu fiyatı karsılarsa kesinlikle doktorumu öneririm :)

Merhaba canım, ben de Ankara'da oturuyorum. 4 ay önce üstlere 15 gün önce de alt dislerime tel taktırdım ben de. Benim tedavim 2000 TL + 1000 TL de malzeme parası (şeffaf braket olduğu için, metal olsaydı 500 TL olacakti) toplam 3000 TL veriyorum. Doktorumdan ben de çok memnunum. Zaten ilk muayenesi ücretsiz. Ilgilenirsen ben de öneririm doktorumu. Ama ücret tamamen senin dişinin yapısına göre değişiyor. Biz bir arkadaşımla gidiyoruz onun 3500 TL, metal braket olduğu halde.

artık benim de damaklığım var ve konuşamıyoyum6 ay dedi doktor ama daha 2 hafta geçemiyor 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum. zaten yaşım olmuş nerdeyse 30

arkadaşlar merhabaa

çapa ortodonti kliniğinde taktıranlar vardı tellerini. rica etsem bana özel mesajla ulaşabilirler mi :26::26: ne kadara hangi doktora taktırdınız memnun musunuz taksit imkanı var mı vs vs :26: lütfen yardımcı olun

Merhaba kızlar .. Bende ortodonti tedavisi görüyorumm .. Doktorum ayrık kalan dişlerim için lastik verdi ve lastiklerim bitti .. İstnabul Beşiktaş ta oturuyorum .. Bu lastikleri nerden alabilirim bilen varmı ?

Herkese Merhabalar.Ben de diş teli tedavisi için ilk defa dün gittim ortodondiste.Yaşadığım yerde sabit bi ortodontist olmadığı için ayda bir defa geliyo doktor.Dün gittiğimde diş çekimi, diştaşı temizliği gibi bi durum gerekmediğini tedaviye hemen başlayabileceğimizi söyledi.Yüzük denilen bişey taktı ve bir dahaki ay telleri takabileceğini söyledi.Sadece bu kadar.Ben internetten araştırdığımda diş röntgeni ölçü alma gibi durumlar oluyomuş.Bunların hiçbirini ben yaptırmadım.Direkt yüzükleri taktı.Bu tarz tedaviyi yaptıran var mı aranızda? ve bu yüzükler ne işe yarıyo acaba sormak hiç aklıma gelmedi doktora.Nedense bütün sorular evde aklıma geliyo :)

Merhaba kızlar .. Bende ortodonti tedavisi görüyorumm .. Doktorum ayrık kalan dişlerim için lastik verdi ve lastiklerim bitti .. İstnabul Beşiktaş ta oturuyorum .. Bu lastikleri nerden alabilirim bilen varmı ?

merhaba Minicik_kedicik doktorundan aslında yeniden alabilirsin vermiyormu bittiğinde

canım detayları mesaj atarsan özelden cok sevinirim

canım detayları mesaj atarsan özelden cok sevinirim

Maalesef özelden mesaj atamıyorum canım, 50 mesaj kotasını henüz doldurmadığım için. Önce Topraklık Diş Hastanesi'nde Dr. Melih Yücel SUERİ'ye muayene oldum. 18 yaş üstünü devlet karşılamadığı için özele gitmem gerektiğini söyledi ve eşinin muayenehanesi varmış onu önerdi. Biz de oraya gittik. Eşi de Hande Esen SUERİ. Adres: ORTO-MER Meşrutiyet Cad. Dr. Mediha Eldem Sok. No:68/11 Kocatepe Tel:0 312 430 40 63 İkisi de ilgileniyorlar, gerçekten çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…