Diş Torpuletme

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
benim on iki disimin alt kısımları girintili cıkıntılı cok fazla goze batmıyor ama duzeltilse daha iyi olacak benim icin..bu dis torpuletmeyemi giriyor tam bilmiyorum bilgisi olan varsa paylasabilirmi birde devlet hastaneleri yapıyormu bunu

Son düzenleme:
devlet hastanesi yapıyormu bilmiyorum ama çok hassasiyet yaptığını biliyorum. Dişçi bir arkadaşımdan da duyduğum bilgi bu yöndeydi. Sıcak soğuk hassasiyeti çok artıyormuş ama yinede hekimede birinci ağızdan sormak lasımm derim geçmiş olsun bende yarın kaplama için diş kestiricem:((((

hassasiyet oluyorsa yaptırmamak daha iyisi ozmn :26: pfff dumduz disleri olanlara ozeniyorum valla ne guzel..sizede gecmis olsun :16:

Son düzenleme:
hassasiyet oluyorsa yaptırmamak daha iyisi ozmn :26: pfff dumduz disleri olanlara ozeniyorum valla ne guzel..sizede gecmis olsun :16:

canım tel tedaviasi gördüm yıllar önce ama 20 yaş dişlerim bütün emeklerimi heba etti:(( ağız yapım değişti resmen alt köpek düşüm öne doğru kaydı kapanış bozukluğu yaratıodu doktorum törpüledi hatta biraz daha ileri gidip mine tabakasının bir kısmınıda aldı bana sordu ben onayladım tabiki hassasiyet belli bir aşamadan sonra oluyormuş çok şükür bir sıkıntım yok

Teşekkür ederimm, yaptırdım bu sabah sol alt tarafı kestiler geçici diş takıldı ağrıdan ölüyorum ama yaa:( bu kadar eziyetli olacağını düşünmemiştim:( ve anestezinin etkisiyle dilimi ısırmışım çok fena kabardı hangisine yanayım offf:(( Nolur çabuk geç 5 haftaaa:43:

Back
X