- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir, haklisiniz..
Ben napcam şimdi.. evlenene kadar sevmediğini falan düşünüyordum arada sırada
Sonra baktım seviyi ve evlendik
Ee yine aynı
Bir de aşağılamadan önce de beni çok dinlemezdi hatta şöyle bir kere ben buna şarkı sözü attım mesajda altına da bu bizim şarkımız olsun aşkım falan bir şeyler yazdım tam hatırlamıyorum, demesin mi şiir güzelmiş aşkım diye mesajımı bile sonuna kadar okumamış muhabbetim mi sıkıcı acaba![]()
Tabiki var ama dinledi mi yoksa yine dinliyorum gibi görünüp anlamadı mi bilmiyorumbu şikayetlerinden eşinin haberi vardır inşallah.
Ben herkese soğuğum ama sadece ona değilim oda herkese sıcak, herkesle konuşur bi benimle konuşmazSizin soğuk yapınızdan kaynaklı olabilir
Siz eşinize karşı da ciddi mi duruyorsun
Bizde espiriler hava uçar gülme krizlerine gireriz ...
Daha samimi davranmaya calışın
Hata büsbütün sizde niye eşinizden başka bir hayatınız yok ondan önce ne yapıyorsunuz?Boşanmaktan bahsediyorsunuz ama asla boşayamazsınız bu adamı ondan başka hiçbir şeyiniz yok çünkü.Onun da totosunu havaya kaldırmışsınız artik sizi ciddiye almiyorMerhaba Canlarım
Problemim eşim. Sözde beni çok seviyor. Ama bana bakmıyor birşey söylüyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, herkesle kakara kikiri üstelik rahatsız edici boyutta yani ben biraz soğuk yapılı biriyim ama ona çok sıcak oda herkese sıcak biri bana soğuk. İnsanlarla bu kadar konuşur benle konuşmaz hergün arar iş yerindeyken saat 12 de ve 15 de molası var ama hep aynı napıyosun arayan soran var mı bilmem ne. Bana hiç bir şey anlatmaz, konuşmayız bende kimseye yakın değilim olmak da istemiyorum eşimle uzun uzun konuşmak istiyorum ve eşimin elaleme tabi çoğunlukla ailesine( kalabalık bir ailesi var ablalar abiler yengeler enişteler yeğenler teyzeler vs) aşırı laubali davranmasından nefret ediyorum. Adam resmen beni görmüyor, duymuyor, benle birşey yapmıyor, sürekli sarılıp yatalım uyuyalım istiyor uyumak için mi evlendik keşke evlenmeseydim, zaten ailesinden bezdim, şimdi ondan da uzaklaşıyorum. Bu durumu düzeltebilir miyim, yoksa böyle böyle biter mi bu evlilik bilmiyorum. ( ailesi ile de çok sorunlarım var ama bu daha çok mutsuz ediyor beni) yorumlar için teşekkürler..
O esiniz ona daha sıcak davranabilirsiniz belki herşey daha güzel olurBen herkese soğuğum ama sadece ona değilim oda herkese sıcak, herkesle konuşur bi benimle konuşmaz
Herkesle hemen mıç mıç olmamanız cok normal hatta yerinde. Ama diyorsunuz ki esim akrabalariyla cok samimi ve bundan da rahatsizim ustune ustluk de onu asagiliyorum. Sizin sosyal hayattaki bu gerginlik ve soguklugunuzun esinizi etkilemis olabilecegine ihtimal vermiyor musunuz? Ben partnerimin toplum icinde de davranislariyla beni memnun etmesini en azindan germemesini isterim. Karsinizdaki robot degil siz istediginiz zaman buz gibi istediginiz zaman samimi olamaz ki mecbur da degil.Ben herkese soğuğum ama sadece ona değilim oda herkese sıcak, herkesle konuşur bi benimle konuşmaz