Dışa dönük kocam ve mutsuz ben

Sizin soğuk yapınızdan kaynaklı olabilir
Siz eşinize karşı da ciddi mi duruyorsun

Bizde espiriler hava uçar gülme krizlerine gireriz ...

Daha samimi davranmaya calışın

Olabilir, haklisiniz..
Ben napcam şimdi.. evlenene kadar sevmediğini falan düşünüyordum arada sırada
Sonra baktım seviyi ve evlendik
Ee yine aynı
Bir de aşağılamadan önce de beni çok dinlemezdi hatta şöyle bir kere ben buna şarkı sözü attım mesajda altına da bu bizim şarkımız olsun aşkım falan bir şeyler yazdım tam hatırlamıyorum, demesin mi şiir güzelmiş aşkım diye mesajımı bile sonuna kadar okumamış muhabbetim mi sıkıcı acaba 😥

Esinizin karakterinden hic hoslanmiyorsunuz ve bile bile evlenmissiniz.

Sevgiliyken sizi sevmedigini dusundugunuz adamla evlenmissiniz.

Esinizi asagiliyormussunuz! Insan asagiladigi biri ile nasil evli kalir ona da aklim ermedi.

Son olarak esim bana sarki sozu falan atsa ben bile buz gibi olur sogurum ya :) adam iyi evlenmekten vazgecmemis:)
Yani kusura bakmayin da sizin muhabbet anlayisiniz da cok sikici geldi bana.

Insan sevgiliyken bile paylasimda bulunamadigi biri ile neden evlenir gercekten anlamadim.

Belki ailesinden kaynaklı olabilir zamanında ki o zaman bende sizin gibi yeni evliyken bana eşim hiç bir sorununu anlatmazdı bende bu durumu çok garipsedim çünkü kendi babamda her türlü sorunu anlatırdı ama eşim işten gelirb hep suskun olunca bende çözemedim sonra bir gün kaynana demez mi ben oğullarına sorunlarını hanımlarına anlatmamalarını tembihledim dedi sonra tabi bende jeton düştü niye diye sorunca kaynana dedi ki zamanımda kayın baban işteki sorunlarını eve gitirirdi ben ondan dolayı üzüldüğümden meme kanseri hastalığa yakandım dedi tabi o vakit iflas olaylarda olunca sanırım bu olaylar ailede iz bırakmış belki sizin olay da buna bemart izler taşır

Konusma karsilikli olur. Ben de oldukca konuskan biriyim ama bazilariyla cok konusamam karsimdaki o enerjiyi bana vermez. Mesela babam kardeslerimle uzun uzun telde konusur ben de 5 dk ancak cunku o enerjiyi alamiyoruz. Bence esin senin bu yargilayici tavirlarin sebebiyle uzaklasmis. Ayrica soguk birisi oldugunuzu soyluyorsunuz bundan dolayi da olabilir. Bir de bazi insanlar etrafindaki kisi yalnizca onunla ilgilensin konussun vs ister . Sosyal insanlar bu tur baskilayici tavirlari sevmez. Eger esinle yakin olmak istiyorsan biraz sosyal ol kendi cevrende olsun. Onun sevdigi seylere eslik et icten davran

Şimdi burada belki şu yüzden böyledir, bu yüzden böyledir, belki soğumuştur gibi eşiniz ve sizi tanımayan insanların varsayımları sizi bir yere götürmez. O evde ikiniz yaşıyorsunuz ve eşinizi de en iyi siz tanıyorsunuz.
İletişimsizlik ve sorunları çözmeden pas pas altı yapmak yıpratıcıdır tabiki.
Eşinizle sakince bu konuları kavga etmeden konuşmanızı öneririm. Konuşamıyoruz diyorsunuz. Sakince “konuşmamız gerek bazı sıkıntı duyduğum durumlar var belki senin de benim için rahatsız olduğun durumlar vardır.Bunları mantıklı ve sakin şekilde konuşalım” deyin. Her şey iki mantıklı yetişkin insanın konuşmasıyla çözülebilir.

Bi de baraber gezilere gidin en guzel etkilesim o zaman oluyor. Gezide elestirmeyin yargilamayin ve etkinliklere beraber katilin. Insanlarla cift olarak konusun sosyallesin. Size yakin hissedecektir

Belki size bir seyler anlattiginda verdiginiz tepkiler ne bileyim mimk bile olabilir bu onu sogutmustur ve size anlatmak istemiyordur.
Aranizda iletisim problemi var zaten sizde demissiniz ben ciddi soguk biriyim o oyle degil hoslanmiyorum filan demissiniz.
Muhtemelen geri donusleriniz tepkileriniz esinizin istedigi yonde olmadigi icin o da size degil ailesine anlatiyordur.

Ama tabii ki bunlarin hepsi varsayim esinizle konusun kavga etmeden kendinizi guzel bir sekilde ifade edin esinizi dinleyin bakalim o ne anlatacak

Hiç kimse eleştirildiği veya aşağılandığı yerde rahat olamaz aman nasılsa illaki laf çarpacak ve aşağılayacak bir şey bulup laf sayacak der susar sen onu asagiladikca kırılmış ve sana birşey anlatmamaya başlamış senin kırmızı çizgilerin var ve galiba oldukça sert çizgiler bundan dolayı esprilerine gülmeyip eleştirirsen toplumda anlattıklarına kasını kaldırırsan böyle oluyor inan bana sen yumuşayıp o çizgilerini sen kaldıracaksın cunki eşini isteyen sensin ona küçük küçük şeyler anlatıp gülüp eğlenmeye başla filmlerde komik bir yerde onunla beraber gül ilk zamanlar çok zorlanirsin cunki o haline alışkın olmadığı için şaşırır güvenmez devamlı olmaz diye insalh bu şekilde yavaş yavaş düzelirsiniz

İğneyii önce kendine mi batırsan (atesözünden alıntı) acaba ? Eşini aşşağılayıp sohbetin gerilmesine ve eşinizin sizden uzaklaşmasına neden olduğunuzun farkına varmalısınız..

Sizin soğuk yapınızdan kaynaklı olabilir
Siz eşinize karşı da ciddi mi duruyorsun

Bizde espiriler hava uçar gülme krizlerine gireriz ...

Daha samimi davranmaya calışın
Ben herkese soğuğum ama sadece ona değilim oda herkese sıcak, herkesle konuşur bi benimle konuşmaz

Merhaba Canlarım
Problemim eşim. Sözde beni çok seviyor. Ama bana bakmıyor birşey söylüyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, herkesle kakara kikiri üstelik rahatsız edici boyutta yani ben biraz soğuk yapılı biriyim ama ona çok sıcak oda herkese sıcak biri bana soğuk. İnsanlarla bu kadar konuşur benle konuşmaz hergün arar iş yerindeyken saat 12 de ve 15 de molası var ama hep aynı napıyosun arayan soran var mı bilmem ne. Bana hiç bir şey anlatmaz, konuşmayız bende kimseye yakın değilim olmak da istemiyorum eşimle uzun uzun konuşmak istiyorum ve eşimin elaleme tabi çoğunlukla ailesine( kalabalık bir ailesi var ablalar abiler yengeler enişteler yeğenler teyzeler vs) aşırı laubali davranmasından nefret ediyorum. Adam resmen beni görmüyor, duymuyor, benle birşey yapmıyor, sürekli sarılıp yatalım uyuyalım istiyor uyumak için mi evlendik keşke evlenmeseydim, zaten ailesinden bezdim, şimdi ondan da uzaklaşıyorum. Bu durumu düzeltebilir miyim, yoksa böyle böyle biter mi bu evlilik bilmiyorum. ( ailesi ile de çok sorunlarım var ama bu daha çok mutsuz ediyor beni) yorumlar için teşekkürler..
Hata büsbütün sizde niye eşinizden başka bir hayatınız yok ondan önce ne yapıyorsunuz?Boşanmaktan bahsediyorsunuz ama asla boşayamazsınız bu adamı ondan başka hiçbir şeyiniz yok çünkü.Onun da totosunu havaya kaldırmışsınız artik sizi ciddiye almiyor

Ben herkese soğuğum ama sadece ona değilim oda herkese sıcak, herkesle konuşur bi benimle konuşmaz
Herkesle hemen mıç mıç olmamanız cok normal hatta yerinde. Ama diyorsunuz ki esim akrabalariyla cok samimi ve bundan da rahatsizim ustune ustluk de onu asagiliyorum. Sizin sosyal hayattaki bu gerginlik ve soguklugunuzun esinizi etkilemis olabilecegine ihtimal vermiyor musunuz? Ben partnerimin toplum icinde de davranislariyla beni memnun etmesini en azindan germemesini isterim. Karsinizdaki robot degil siz istediginiz zaman buz gibi istediginiz zaman samimi olamaz ki mecbur da degil.

Back
X