Dışa dönük kocam ve mutsuz ben

Kimi insanlar dışa dönük olur, dışarıda sohbet, muhabbet evde sinirli, gergin. Benim babam öyleydi, başkalarının yanında konuşur, espri yapar, güler. Çoğu hikayesini misafir varken duymuşuzdur, yada misafirlikte. En büyük korkum eşimin de böyle olmasıydı çünkü bu tipler çocuklarına karşı da öyle olur.

Yaaa soğumuştur deyince kalbimde bir parça kırıldı sanki 😟
Umarım öyle bir şey yoktur yani size karşı başka davranışları nasıl bilmiyorum ama ihtimal olan bir şeyi yazdım. Ama en mantıklısı laubali olduğunda onu eleştirdiğiniz için size karşı kendini kasıyor.

Kimi insanlar dışa dönük olur, dışarıda sohbet, muhabbet evde sinirli, gergin. Benim babam öyleydi, başkalarının yanında konuşur, espri yapar, güler. Çoğu hikayesini misafir varken duymuşuzdur, yada misafirlikte. En büyük korkum eşimin de böyle olmasıydı çünkü bu tipler çocuklarına karşı da öyle olur.
Seni korkutmak istemem ama bir düşündüm de vallahi benim babamda böyle canım annem için üzüldüm şimdi 😞

Umarım öyle bir şey yoktur yani size karşı başka davranışları nasıl bilmiyorum ama ihtimal olan bir şeyi yazdım. Ama en mantıklısı laubali olduğunda onu eleştirdiğiniz için size karşı kendini kasıyor.
Aslında biraz kötü biliyorum buraya yazsam boşan der herkes 😥 ama bir sürü sebep de var boşanamıyorum bir soğuyorum bir çok seviyorum off off düşündükçe neler neler hatırlıyorum geri ittiğim bir çok şeyi..

Aslında biraz kötü biliyorum buraya yazsam boşan der herkes 😥 ama bir sürü sebep de var boşanamıyorum bir soğuyorum bir çok seviyorum off off düşündükçe neler neler hatırlıyorum geri ittiğim bir çok şeyi..
Size boşanmayı düşündüren bi adamın sizden soğumuş olmasından mı korkuyorsunuz

Size boşanmayı düşündüren bi adamın sizden soğumuş olmasından mı korkuyorsunuz
Saçma ama öyle.. Ben onu çok sevdim, hep çok seven taraf ben oldum bu ilişkide.. aslında bütün kırgınlıkların, dengesizliklerim bu yüzden belki de..

laubali ve civik insanlardan bende hoslanmam.. kendim de disari dogru agir ve ciddiyimdir.
Böylesi normal geliyor bana.

Ama herkese göre degisiyor iste. Esinin karakteri buymus. Sen onun böyle olmasindan rahatsizsin diye sana karsi öyle soguk davraniyordur belki?
Belki onu kendi haline biraksan basklarina oldugu gibi sana da öyle davranir.. yani en azindan tamamen susmasindan iyidir.
Yapisi böyle yani adamin. Birak sanada icinden geldigi gibi davransin..

Ben de ustteki arkadas gibi dusundum, sis hoslanmadiginiz icin belki bir iki kez ters tepki verdiniz ve o da artik size anlatmaktan vaz gecti bu tur seyleri. Baska sorunlar da var demissiniz, imkan varsa terapi almaya calisin.

Laubali derken örnek verir misiniz? Yani neden kardeşlerıyle aılesıyle olan ıletım şekli sizi rahatsız edıyor bana bıraz saçma geldi. Ufak bı eleştiri yapmak zorundayım. Siz bu dışa dönüklüğünü aşağılıyorum dedınız. Soğuk bır yapıdayım dıyorsunuz. Yanı ne bılıyım sureklı sıcak kanlı atik olmasını aşağılayan bırı olsa bende bır şey paylaşır mıyım bılemedım. Çünkü bır sey anlatsam bana yıne laf sokacak dıye düşünürüm benım gıbı olan ınsanlarla daha ıyı ıletışım kurabılırım. Şimdi onlara sıcak bana soğuk dıyorsunuz belkı bu yuzden batmış olabılır yanı bana mesafeli onlara sürekli ıyı davranıyor dıye düşünüyorsunuz. Ama aılesını bılıyor zevk alıyor kı karışamayız aılesıyle olan ıletışıme bızım haddımız değildir eşide olsanız. Sızde bıraz kendınızı açın ne bılıyım aşağılamadan iletışım kurarsanız sızede bence öyle olur. Çekınıyor olabılır bu durumdan dolayı

Son düzenleme:
Herkesle konusup sizle konusmaması fazla kisisel bir durum gibi geldi. Diger arkadasların sordugu gibi, hep mi böyleydi sonradan mı oldu? Size karsı ilgi kaybı yaşamış gibi.

Merhaba Canlarım
Problemim eşim. Sözde beni çok seviyor. Ama bana bakmıyor birşey söylüyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, herkesle kakara kikiri üstelik rahatsız edici boyutta yani ben biraz soğuk yapılı biriyim ama ona çok sıcak oda herkese sıcak biri bana soğuk. İnsanlarla bu kadar konuşur benle konuşmaz hergün arar iş yerindeyken saat 12 de ve 15 de molası var ama hep aynı napıyosun arayan soran var mı bilmem ne. Bana hiç bir şey anlatmaz, konuşmayız bende kimseye yakın değilim olmak da istemiyorum eşimle uzun uzun konuşmak istiyorum ve eşimin elaleme tabi çoğunlukla ailesine( kalabalık bir ailesi var ablalar abiler yengeler enişteler yeğenler teyzeler vs) aşırı laubali davranmasından nefret ediyorum. Adam resmen beni görmüyor, duymuyor, benle birşey yapmıyor, sürekli sarılıp yatalım uyuyalım istiyor uyumak için mi evlendik keşke evlenmeseydim, zaten ailesinden bezdim, şimdi ondan da uzaklaşıyorum. Bu durumu düzeltebilir miyim, yoksa böyle böyle biter mi bu evlilik bilmiyorum. ( ailesi ile de çok sorunlarım var ama bu daha çok mutsuz ediyor beni) yorumlar için teşekkürler..

bu şikayetlerinden eşinin haberi vardır inşallah.

Merhaba Canlarım
Problemim eşim. Sözde beni çok seviyor. Ama bana bakmıyor birşey söylüyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, herkesle kakara kikiri üstelik rahatsız edici boyutta yani ben biraz soğuk yapılı biriyim ama ona çok sıcak oda herkese sıcak biri bana soğuk. İnsanlarla bu kadar konuşur benle konuşmaz hergün arar iş yerindeyken saat 12 de ve 15 de molası var ama hep aynı napıyosun arayan soran var mı bilmem ne. Bana hiç bir şey anlatmaz, konuşmayız bende kimseye yakın değilim olmak da istemiyorum eşimle uzun uzun konuşmak istiyorum ve eşimin elaleme tabi çoğunlukla ailesine( kalabalık bir ailesi var ablalar abiler yengeler enişteler yeğenler teyzeler vs) aşırı laubali davranmasından nefret ediyorum. Adam resmen beni görmüyor, duymuyor, benle birşey yapmıyor, sürekli sarılıp yatalım uyuyalım istiyor uyumak için mi evlendik keşke evlenmeseydim, zaten ailesinden bezdim, şimdi ondan da uzaklaşıyorum. Bu durumu düzeltebilir miyim, yoksa böyle böyle biter mi bu evlilik bilmiyorum. ( ailesi ile de çok sorunlarım var ama bu daha çok mutsuz ediyor beni) yorumlar için teşekkürler..
Eşinizle uzun yıllar beraber olduktan sonra evlendiğinizi söylemişsiniz.. Sevgili döneminizde nasıldı?? Aynı eve girince mi anladınız bu durumu yoksa sonradan mı değişti??? Yani sadece bunu merak ettim onun haricinde sorununuz neden kaynaklı olabilir ve nasıl aşılabilir konusunda bir fikrim yok 🥺

Aklıma bi tvit geldi

Eklentiler

• B7B32F5C-A1E7-4469-BDF8-8B314AEF8957.webp
    B7B32F5C-A1E7-4469-BDF8-8B314AEF8957.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 87
Sorun başkaları ile gülmesi konuşması değil aslında, seninle gülüp konuşmaması.
Seninle biraz alakadar olsa, başkaları ile yaptığı sohbetler seni rahatsız bile etmeyecek belki.

Siz eşinize ve eşinizin karakterine saygı duymuyorsunuz. Salak bir adam değilse o da bunun farkında. Eşiniz hakkında kullandığınız tabirler hiç hoş değil. Önce siz eşinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz ve onun hayatına dahil olacaksınız. Bu düşüncelerinizi bir kenara bırakacaksınız.

Yok gitmiyor 🙂 ama benle ilgilenmiyor elinde telefon saçma sapan sayfaları geziyor işten geliyor yemek yiyor, telefonla oynuyor erkenden yatıyor, hafta sonları geç kalkıyor, çöp oluyor zaten birşey yapmıyoruz genelde ailelere gidiyoruz ama
Bana kalırsa o evde biri olup düzen sağlansın diye evlenmiş. Çevremde birbirini seven çiftlerin hiç biri bu tanıma uymuyor. Gün içinde bile birşey olsa hemen birbirlerini arıyorlar. Ortak plan yapıyorlar

Kaldı ki biz bekarlar bile sevdiğimiz arkadaşlarımızı ararız iyi ya da kötü bir gelişme olduğunda hayatlarımızda. Bazen bildiğimiz şeyleri bile tekrar tekrar konuşuruz çünkü insanlar arasındaki bağ böyle korunur

Sizin eşinizle aranızda bir bağ yok anlattıklarınız kadarıyla

Son düzenleme:
Konuşabilsek konuşacağım da ne bileyim konuşamıyoruz, zaten biz hiç bir sorunumuzu konuşup çözümlerden olamadık, hep kavga gürültü. Mesela şöyle ben mantıklı birşey söylüyorum finlemediğinden, dinlemiş gibi yaptığından anlamıyor, sonra sinirleniyorum kavga ediyoruz, sonra beş kere anlatıyorum olurda dinlerse hassa şimdi anlafım falan diyor saçma sapan bir haldeyiz.. hepsi dinlenmesinden kaynaklı ama evet laubali davranışlarını çok aşağılıyorum belki sebebi bu olabilir.. çünkü ben ciddi olmasını istiyorum, şimdi diyeceksiniz ki madem öyle neden böyle biriyle evlendiniz işte onu gerçekten bilmiyorum. Dışarı ciddi bana samimi laubali olması gerekmez mi
Bu kısmı kaçırmışım yorum yaparken. Siz adamı aşağılıyorsanız o size niye değer verip gününü anlatsın ki ?

Cıvıklıksa kıralıyım cıvıklığın. İş yerinde 8 saati somurtarak geçireceğime gülerek geçiririm. İnsanlar farkında olmadan olduğu ortamın ruhuna bürünür. İş arkadaşlarım bile alıştı onlarda ortama ayak uyduruyor tüm günü gülerek geçiriyoruz ama biri bile beni aşağılasa ondan uzaklaşır ona resmi davranırım.

Adamın huyu hoşunuza gitmiyor diye onu aşağılayamazsınız. Belki o da sizin gibi soğuk bir insanla evlendiği için mutlu değildir. Şahsen bende soğuk insanları pek sevmem. Hatta karşısındaki insanı aşağılıyorsa buz gibi de soğurum.

Back
X