- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
İnşallah çok güzel bir evlilik yaparsınızEs kadar aile de önemli haklısınız.Soğuyorum ama aklımı başımdan alanı bulsam bırakmam belki de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok güzel bir evlilik yaparsınızEs kadar aile de önemli haklısınız.Soğuyorum ama aklımı başımdan alanı bulsam bırakmam belki de![]()
Umarım öyle bir şey yoktur yani size karşı başka davranışları nasıl bilmiyorum ama ihtimal olan bir şeyi yazdım. Ama en mantıklısı laubali olduğunda onu eleştirdiğiniz için size karşı kendini kasıyor.Yaaa soğumuştur deyince kalbimde bir parça kırıldı sanki![]()
Teşekkür ederim inşalalh sizde sorunlarınızı çözüp çok mutlu olunİnşallah çok güzel bir evlilik yaparsınız![]()
Seni korkutmak istemem ama bir düşündüm de vallahi benim babamda böyle canım annem için üzüldüm şimdiKimi insanlar dışa dönük olur, dışarıda sohbet, muhabbet evde sinirli, gergin. Benim babam öyleydi, başkalarının yanında konuşur, espri yapar, güler. Çoğu hikayesini misafir varken duymuşuzdur, yada misafirlikte. En büyük korkum eşimin de böyle olmasıydı çünkü bu tipler çocuklarına karşı da öyle olur.
Aslında biraz kötü biliyorum buraya yazsam boşan der herkesUmarım öyle bir şey yoktur yani size karşı başka davranışları nasıl bilmiyorum ama ihtimal olan bir şeyi yazdım. Ama en mantıklısı laubali olduğunda onu eleştirdiğiniz için size karşı kendini kasıyor.
Size boşanmayı düşündüren bi adamın sizden soğumuş olmasından mı korkuyorsunuzAslında biraz kötü biliyorum buraya yazsam boşan der herkesama bir sürü sebep de var boşanamıyorum bir soğuyorum bir çok seviyorum off off düşündükçe neler neler hatırlıyorum geri ittiğim bir çok şeyi..
Saçma ama öyle.. Ben onu çok sevdim, hep çok seven taraf ben oldum bu ilişkide.. aslında bütün kırgınlıkların, dengesizliklerim bu yüzden belki de..Size boşanmayı düşündüren bi adamın sizden soğumuş olmasından mı korkuyorsunuz
Merhaba Canlarım
Problemim eşim. Sözde beni çok seviyor. Ama bana bakmıyor birşey söylüyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, herkesle kakara kikiri üstelik rahatsız edici boyutta yani ben biraz soğuk yapılı biriyim ama ona çok sıcak oda herkese sıcak biri bana soğuk. İnsanlarla bu kadar konuşur benle konuşmaz hergün arar iş yerindeyken saat 12 de ve 15 de molası var ama hep aynı napıyosun arayan soran var mı bilmem ne. Bana hiç bir şey anlatmaz, konuşmayız bende kimseye yakın değilim olmak da istemiyorum eşimle uzun uzun konuşmak istiyorum ve eşimin elaleme tabi çoğunlukla ailesine( kalabalık bir ailesi var ablalar abiler yengeler enişteler yeğenler teyzeler vs) aşırı laubali davranmasından nefret ediyorum. Adam resmen beni görmüyor, duymuyor, benle birşey yapmıyor, sürekli sarılıp yatalım uyuyalım istiyor uyumak için mi evlendik keşke evlenmeseydim, zaten ailesinden bezdim, şimdi ondan da uzaklaşıyorum. Bu durumu düzeltebilir miyim, yoksa böyle böyle biter mi bu evlilik bilmiyorum. ( ailesi ile de çok sorunlarım var ama bu daha çok mutsuz ediyor beni) yorumlar için teşekkürler..
Her erkek değil tatlım eşşek erkekler değişiyor :)Burda hergün mutlaka eşim ilgisiz gibi konular açılıyor ve inanın evlilikten soğudumYa bu erkekler neden evlendikten sonra böyle oluyorlar
![]()
Eşinizle uzun yıllar beraber olduktan sonra evlendiğinizi söylemişsiniz.. Sevgili döneminizde nasıldı?? Aynı eve girince mi anladınız bu durumu yoksa sonradan mı değişti??? Yani sadece bunu merak ettim onun haricinde sorununuz neden kaynaklı olabilir ve nasıl aşılabilir konusunda bir fikrim yokMerhaba Canlarım
Problemim eşim. Sözde beni çok seviyor. Ama bana bakmıyor birşey söylüyorum yüzüme bakmadan cevap veriyor, herkesle kakara kikiri üstelik rahatsız edici boyutta yani ben biraz soğuk yapılı biriyim ama ona çok sıcak oda herkese sıcak biri bana soğuk. İnsanlarla bu kadar konuşur benle konuşmaz hergün arar iş yerindeyken saat 12 de ve 15 de molası var ama hep aynı napıyosun arayan soran var mı bilmem ne. Bana hiç bir şey anlatmaz, konuşmayız bende kimseye yakın değilim olmak da istemiyorum eşimle uzun uzun konuşmak istiyorum ve eşimin elaleme tabi çoğunlukla ailesine( kalabalık bir ailesi var ablalar abiler yengeler enişteler yeğenler teyzeler vs) aşırı laubali davranmasından nefret ediyorum. Adam resmen beni görmüyor, duymuyor, benle birşey yapmıyor, sürekli sarılıp yatalım uyuyalım istiyor uyumak için mi evlendik keşke evlenmeseydim, zaten ailesinden bezdim, şimdi ondan da uzaklaşıyorum. Bu durumu düzeltebilir miyim, yoksa böyle böyle biter mi bu evlilik bilmiyorum. ( ailesi ile de çok sorunlarım var ama bu daha çok mutsuz ediyor beni) yorumlar için teşekkürler..
Bana kalırsa o evde biri olup düzen sağlansın diye evlenmiş. Çevremde birbirini seven çiftlerin hiç biri bu tanıma uymuyor. Gün içinde bile birşey olsa hemen birbirlerini arıyorlar. Ortak plan yapıyorlarYok gitmiyorama benle ilgilenmiyor elinde telefon saçma sapan sayfaları geziyor işten geliyor yemek yiyor, telefonla oynuyor erkenden yatıyor, hafta sonları geç kalkıyor, çöp oluyor zaten birşey yapmıyoruz genelde ailelere gidiyoruz ama
Bu kısmı kaçırmışım yorum yaparken. Siz adamı aşağılıyorsanız o size niye değer verip gününü anlatsın ki ?Konuşabilsek konuşacağım da ne bileyim konuşamıyoruz, zaten biz hiç bir sorunumuzu konuşup çözümlerden olamadık, hep kavga gürültü. Mesela şöyle ben mantıklı birşey söylüyorum finlemediğinden, dinlemiş gibi yaptığından anlamıyor, sonra sinirleniyorum kavga ediyoruz, sonra beş kere anlatıyorum olurda dinlerse hassa şimdi anlafım falan diyor saçma sapan bir haldeyiz.. hepsi dinlenmesinden kaynaklı ama evet laubali davranışlarını çok aşağılıyorum belki sebebi bu olabilir.. çünkü ben ciddi olmasını istiyorum, şimdi diyeceksiniz ki madem öyle neden böyle biriyle evlendiniz işte onu gerçekten bilmiyorum. Dışarı ciddi bana samimi laubali olması gerekmez mi