Dışarda geçireceğimiz gecenin ücretini nişanlımın ödemesi

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.747
7.881
448
arkadaşlar ben nişanlıyım. Dert değil bu soyleyeceğim sadee fikirlerinizi merak ediyorum. Nişanlımla yılbaşını dışarda geçireceğiz. Nişanlım eli bol birisi boyle ortamlarda bana asla para ödetmez. Bende çalışıyorum rahatsız oluyorum tabi bazen bu durumdan.Şimdi konumuz şu. Yılbaşında biliyorum ki benim ücretimide o ödemek isteyecek. Ücretde az değil malum yılbaşı gecesi nerden baksanız 150-200 tl kişi başı. BEeim szilere sormak istediğim doğru olan ne? nişanlı olduğumuz için onun odemesimi doğru? Bundan rahatsızlık duymamam mı gerekir? Sizlerde nasıl olmuştu fikirlerinizi merak ettim.

arkadaşlar ben nişanlıyım. Dert değil bu soyleyeceğim sadee fikirlerinizi merak ediyorum. Nişanlımla yılbaşını dışarda geçireceğiz. Nişanlım eli bol birisi boyle ortamlarda bana asla para ödetmez. Bende çalışıyorum rahatsız oluyorum tabi bazen bu durumdan.Şimdi konumuz şu. Yılbaşında biliyorum ki benim ücretimide o ödemek isteyecek. Ücretde az değil malum yılbaşı gecesi nerden baksanız 150-200 tl kişi başı. BEeim szilere sormak istediğim doğru olan ne? nişanlı olduğumuz için onun odemesimi doğru? Bundan rahatsızlık duymamam mı gerekir? Sizlerde nasıl olmuştu fikirlerinizi merak ettim.

bu sizin aranızdaki ilişkiye bağlı.
isterseniz yarı yarıya ödersiniz, isterseniz nişanlınız öder...

mesela ille nişanlınız ödemek isterse, sen de ona gayet hatrı sayılır bir hediye alabilirsin.
böylece hem kendini rahatsız hissetmezsin, hem de nişanlın onere olmuş olur.

bencede aranızdaki ilişkiye bağlı bu, bende 1 aydır nişanlıyım ama 9 yıldır beraberiz o benden önce çalışmaya başladı ben 9 aydır çalışıyorum, ben öğrenciyken o ödüyodu ama bazen eksik çıkardı parası aşkım şu kadar varmı derdi var derdim ya da bugün bendensin bebekk falan diye takılırdım ben öderdim :) şimdi bende çalışıyorum ama hala aynıyız genelde o öder ama arada bana eser hadi seni ... resteuranta götüreyim derim, kasmayız yani, bu ara aşkıma çok yük oldum diye geçer bazen aklımdan bi jest yaparım öyle durumlardada mesela geçen gün iş yerine çiçeksepetinden kocaman bi kek yollamıştım arkadaşlarıyla afiyetle yemiş :))
kasma güzelim rahat olun birbirinize karşı, eşin bu konuya kafayı takıyosada konuş onunla, bende sana bi omuz olmak istiyorum de

ya bana ödetmez ama işte ben rahatsız oluyorum bu durumdan. fakat doğru olan ne bilmiyorum nişanlı olduğumuz için onun ödemesi bana pek doğru gelmiyo açıkcası.

ya bana ödetmez ama işte ben rahatsız oluyorum bu durumdan. fakat doğru olan ne bilmiyorum nişanlı olduğumuz için onun ödemesi bana pek doğru gelmiyo açıkcası.

olay nişanlı olmak değil erkekler sevgiliykende buna takar genelde, o zaman kafanı takmıcaksın madem durumuda iyi, o hesapları öder sende arada ona sürprizler yaparsın büyütülcek bişey değil keyfini çıkar o gecenin :)

Ben böyle bir durumda olsam hesap ödememi kabul etmeyecekse benzer meblağlarda kullanabileceği güzel bir hediye alırdım yeniyıl bahanesiyle.

Hediye iyi fikir,özellikle ihtiyacı olduğunu bildiğiniz ya da almayı düşündüğü bişey varsa onu alırsanız daha iyi olur

Ben de senin gibiyim :) Bir ezilirim karşımdaki öderse bana bi haller olur gizliden gider öderim hesabı falan. Amaa bu özel bi gün, hem o senin nişanlın, inş eşin olacak, sen ödedin ben ödedim davası olmaması lazım. Yine de beraber ödeyelim canım dersin o yok olmaz derse ısrar etme. Bunları düşünüp de güzel geceni mahvetme. Tadını çıkar.. Ve ona güzel bir hediye al.. ;)

zaten yılbaşı için hediye alacağım arkadaşlar. hesabı bana ödetmezse ayrıca bi hediye daha mı almak gerekir?

evet işi guzel tabi oyle ahım şahım paralar kazanmıyo durumu belli ama duzenli bi işi var

tabiki de 0 ödeyecek ve sen hiç rahatsız olmayacaksın:12: seni geceye davet eden o değil mi zaten..nezaket kuralları bile bunu gösterir...hesabı da öder,kapıyı da açar,sandalyeyi de çeker,çantanı da taşır...yeri gelince ben erkeğim demesini biliyorlar ya..:24:

haklısın ama ne bileyim ücret yuksek olunca ben kendimi tuhaf hissediyorum. sanki yanlış gibi geliyor

yoo neden yanlış olsun yeri gelir o öder yeri gelir sen ödersin. ben nişanlımın parasını oldugunu bilim hiç hesaba karışmam ama insanlık hali parası olamaya bilir yada olur ama ben derim ben ödeyim die böle şeyleri sorun yapmayın eger çok takıyosan kafana otur konuş rahatsız oluyorm tek sen ödeme de. paran olmayınca iste de ne bilim konuş

ya sanırım ben bu para mevzularında konuşmayı beceremiyorum. ne bileyim çekiniyo muyum ne

çok raahtsız olduysan sen bu durumdan gıdecegınız mekanı belırleyın ve sen rezervasyonu yaptır ücretıde ondan habersız ode olsun bıtsın sorun yaparsa buda benden olsun hep sen hep sen ben rahatsız oluyorum dersın..sonrada o alır herseyı sana yıkarsa sonrada ters bı durum ıcın konu acmak zorunda kalma :))

ay canım 150-200 tl nin lafını yapıyorsaınız aranızda bence hiç evlenmeyin öyle bir anlatmışsın ki sanki milyarlar ödeyecek adam erkek öder hesabı sana ödeten adamla işin ne zaten?

Back
X