Dışardan bir göz olarak yorum istiyorum

Bana karsi kotuluyordu sevgilimi. Ben de ona senin gibi ilgi gostersem ona dedi bana da asik olur dedi. Sonra bir gun ben ondan sevgilimi aradim. Numarayi kaydetmis mesaj atmis sevgilime. Cok sinirlenmistim.

Olur tabi niye olmazsın.
Şuanki eşime sevgiliyken kız arkadaşım gözümün önünde yazmıştı.
Herşey beklenir insan oğluna
biz bir de ev arkadasiyiz. Her animiz beraber ama bana o kadar iyidir ki yemin ederim. Vicdan yapıyorum şu an gerçekten. Böyle bi ilgisi varsa bile geçti belki de ben eski örnekler yüzünden böyle kurdum kafamda belki. Sizler de böyle diyince iyice kötü oldum. Ben kendim kafamda kuruyorum falan diye düşünmüştüm.

Siz sevgiliniz ile ilgili sorunlariniizi ona paylasiyor musunuz? Paylasiyorsaniz sizi mi savunuyor? Karsi tarafi kotuluyor mu

Bana karsi kotuluyordu sevgilimi. Ben de ona senin gibi ilgi gostersem ona dedi bana da asik olur dedi. Sonra bir gun ben ondan sevgilimi aradim. Numarayi kaydetmis mesaj atmis sevgilime. Cok sinirlenmistim.
Numarası benim de arkadasimda vardır. Hatta kendisi istemişti Sana ulaşamadım zamanında diye(gerçekten kötü bişey olmuştu ve ulasamamisti) x numarasini ver ondan ulaşirim demisti. Mesaj attığını sanmıyorum ama. Sizin durumunuz da kötü olmuş. Allaha havale olsunlar

Cok bir araya getirmemeye calış.
Takımtı yapma bu durumu seni bikiyoruz şimdi burda kötü bi gecmişin var takıntıyla ilgili.
Gözünde kafanda vok büyütmeden daha temkinli gözü acık davran
Güzel seneler canım

Benim o iliskim bitti. Neyse siz sevgilinizin telefon kayitlarina bakin netten. Kizin da sifresini alin ona da bakin. Her ihtimale karsi bir yoklayin. Annne babana guvenmeyeceksin bu devirde.

Siz sevgiliniz ile ilgili sorunlariniizi ona paylasiyor musunuz? Paylasiyorsaniz sizi mi savunuyor? Karsi tarafi kotuluyor mu
Bazen beni bazen onu korur. Ben çok kötü bir dönemden geçtim. erkek arkadaşımla da o dönemde çok uzaklaştık. Ama Allah razı olsun herseye rağmen Yanımdaydi. Ben arkadaşıma sevgilime karşı eskisi gibi olmadığımı söyledim. O da ayrilicaksan bile şimdi değil. Kötü olduğunda yanında oldu şimdi iyi olunca hoşçakal deme büyük ayıp yazık olur demişti. onu korumustu. Bunları da düşünüyorum işte.. Bunları düşündükçe kiskandigim icin utanıyorum

Canimmm. Sana da iyi seneler Sağol yorumlarin için güzel insan

Benim o iliskim bitti. Neyse siz sevgilinizin telefon kayitlarina bakin netten. Kizin da sifresini alin ona da bakin. Her ihtimale karsi bir yoklayin. Annne babana guvenmeyeceksin bu devirde.
Nasıl telefon kayitlarina bakabilirim ki netten

Gizmoo naber gi?
Sende iyi dadandin buraya bakiyomda.
Disardan bi goz olarak analiz ettim, topladim cikardim.
Sonuc: hamilesin

Self servis uygulamasi var oradan arama kaytirlarini gorebiliyorsun. Oraya girmek icin de kullandigin tele sifre istiyorsun. O sifreyle gir bak oradan. Gizli gizli yapabilirsin

Canım şaka olsa ya da iyi niyetli böyle düşünmeden söylenen bir şey olsa, bir olur iki olur ama abartmış sanki. Sen dikkatli ol,mahal verme böyle bir şeye düşüncesi bile kötü

Canım şaka olsa ya da iyi niyetli böyle düşünmeden söylenen bir şey olsa, bir olur iki olur ama abartmış sanki. Sen dikkatli ol,mahal verme böyle bir şeye düşüncesi bile kötü
Evet öyle canım. Sanırım bir süre sevgilimle ayrı dostumla ayrı ayrı takilsam herkes için daha hayırlı olacak.

Bende tedirgin olurdum dogrusu ama olayi anlamanin basit bir yolu var, son bir senedir arkadasinizin hoslandigi kimse olmadimi?

Evet öyle canım. Sanırım bir süre sevgilimle ayrı dostumla ayrı ayrı takilsam herkes için daha hayırlı olacak.
Kesinliklee canım çok iyi yaparsın. Bak bakalım bu defa da diyecek mi üçümüz bir şeyler yapalım takılalım falan diye.Diyorsa kesin bişey var bak. Çünkü benim de 12 senelik bir arkadaşım vardı, sevgilisi o ve ben üçümüz buluştuğumuzda sıkılırdım ben,arkadaşım benle ilgilensin isterdim. Ve bu yüzden de hep arkadaşımla baş başa bişeyler ayarlamaya çalışırdım.Gerçek dostsa emin ol memnun bile kalacaktır söylenmek yerine

Bende tedirgin olurdum dogrusu ama olayi anlamanin basit bir yolu var, son bir senedir arkadasinizin hoslandigi kimse olmadimi?
ben erkek arkadaşımla ilişkiye başladığım ilk sene vardı. Tanistigimizdan beri birine aşık onu bilirim. Hala ara sıra onun hakkında konuşur. 1 yıldır hayatında kimse yok ama bu durumdan memnun değil ve su sıralar da eski erkek arkadaşından ayrıldığı için pişman olduğunu dile getiriyor.

Dur bakalım Allah hayirlisini göstersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…