benim sevgilim ve erkek arkadaşımın tanismasi benim sayemde olduğu için eski bir dostluklari yok. Kimsenin gunahini almak istemiyorum bende. Hayirlisi ya zaman hersey gösterir. Sizin durumunuzu bilemiycem belki arkadaşınızın eşi normal görüyordur. Tavirlarindan falan belli olur zaten. Ben surat asiyorim yani bi sorun olduğunu belli ediyorumBence abartiyorsunuz. Benjmde cok sevdigim bi erkek arkadasim var evli su an.onlara giderim cokta yakin davraniriz birbirimize. Karisi ordayken kahramanim derim mesela ona ki bu kelimenin anisi vardir.o da bana guzellik canim hayatim diye hitap eder. Aklimin ucundan gecmez ona karsi art niyetli birsey. Eminim onunda bana.Ama siz boyle yazinca esinin rahatsiz olabilecegini dusundum simdi. Eside cok kiymetli bir arkadasim asla uzulmesinj istemem. Bizimki yillarin samimiyetinden ileri geliyor. Tabiki herkese bu sekilde davranmam.
Yani demek istiyorum ki belki arkadasiniz bir yakinlik kurmaya calisiyordur ama sizn rahatsiz oldugunuzun farkinda degildir. Ben olsaydim acik acik sorardim arkadasima. Siz sanirim arkadasiniza da guvenmiyorsunuz. Bence asil mesele bu. Samimiyetine inanmadiginiz bir insanla arkadaslik etmeyin. Boyle iciniz icinizi yer.benim sevgilim ve erkek arkadaşımın tanismasi benim sayemde olduğu için eski bir dostluklari yok. Kimsenin gunahini almak istemiyorum bende. Hayirlisi ya zaman hersey gösterir. Sizin durumunuzu bilemiycem belki arkadaşınızın eşi normal görüyordur. Tavirlarindan falan belli olur zaten. Ben surat asiyorim yani bi sorun olduğunu belli ediyorum
belki de dediginiz gibidir. iyi düşünmeye çalışıyorum. şimdilik sadece gozlemlemek istiyorum bakalım Rabbim hayirlisini nasip etsinYani demek istiyorum ki belki arkadasiniz bir yakinlik kurmaya calisiyordur ama sizn rahatsiz oldugunuzun farkinda degildir. Ben olsaydim acik acik sorardim arkadasima. Siz sanirim arkadasiniza da guvenmiyorsunuz. Bence asil mesele bu. Samimiyetine inanmadiginiz bir insanla arkadaslik etmeyin. Boyle iciniz icinizi yer.
İyi dusunun iyi olsunbelki de dediginiz gibidir. iyi düşünmeye çalışıyorum. şimdilik sadece gozlemlemek istiyorum bakalım Rabbim hayirlisini nasip etsin
erkeklerle arkadaşlık kurmayı seven ve rahat bir karakter.Arkadaşınız normalde erkeklere karşı rahat bir tip mi ?
sagolasin canım. zaman gösterecek herseyi bakalım. birseyler varsa er ya da geç Rabbim gösterir zaten.Seninle olan yakınlığından dolayı ona da yakın davranıyor olabilir. Bazı insanlar başkalarının yılışık diyebileceği yapıda olabiliyorlar. Arkadaşının hareketleri bana yılışık geldi ama belki yapısı budur. Patavatsız ve yılışıklığı başkalarına da yapıyorsa şüphelenmem ama sadece senin sevgiline özelse rahatsız olurum. Aranıza girmeler, onun yanına oturmaya çalışmalar, eskiden dediği belki benim gelecekteki sevgilimin adı da x olur demeler. Bunlar birleşince itici geliyor. Ayrıca, sevgilimi bırakırım onu bırakmam diyorsun, dikkat et fazla güveniyorsun. Sonra hayal kırıklığın büyük olur, kimseye bu kadar güvenme.
teşekkür ederim canım. senin de hakkında hayırlısı. Hepimizin hakkında hayırlısıİyi dusunun iyi olsunSevgiliniz sizi sevmis sizi tercih etmis. Eger hislerinizde hakliysanz zamanla anlarsiniz zaten. Oyle bir durumda da arkadasligi noktalarsiniz. Hakkinizda hayirlisi. Mutluluklar
erkeklerle arkadaşlık kurmayı seven ve rahat bir karakter.
teşekkür ederim canım. senin de hakkında hayırlısı. Hepimizin hakkında hayırlısı
aynen canım dur bakalım hakkımızda hayırlısı. sagolasin dusuncelerin ve yorumun için.Anladım bence hoşlantıdan ziyade sizinle arkadaşlığı var erkek arkadaşınızla da yakın olmak istiyor.Yani bir nevi ikinizin de yakın arkadaşı olmak istiyor gibi geldi.
Bilemiyorum benim çevremde böyle örnekler çok belki o yüzden masum bakıyorumdur biraz.En basitinden yakın kız arkadaşımın konuştuğu bir çocuk olunca haliyle benim de arkadaş olmam gerekiyor gibi bir ortam oluşuyor ister istemez sohbet ediyoruz.Bazen çok kafa buluyorum,yakın arkadaşımdan farksız oluyor.
Ama ''x gelsin korusun'' falan muhabbetleri pek hoş değil,genel tavrı böyleyse bir şey diyemem ama biraz gözlemleyin,kötü düşünmeyin direk yine de.
bende gereksiz samimiyetlerden hoslanmam. var gözüme batan bir kaç şey ama bakalım karakterleri ortaya çıkar en azından.Sizinle aynı ortamlarda olmak için sevgilinizle samimi olmaya çalışıyordur. Ya da ilişkiniz iyiyse kıskanıyor da olabilir. Bu bence çok rahatsız edici bir davranış. Ben pek normal bakmıyorum iki taraf içinde sonuçta sen onunla sevgilisin arkadaşınla samimi olmasına gerek yok.
Sevgilinize söylemeyin ama bu konuyla ilgili birşeyler.bende gereksiz samimiyetlerden hoslanmam. var gözüme batan bir kaç şey ama bakalım karakterleri ortaya çıkar en azından.
neden ki canimSevgilinize söylemeyin ama bu konuyla ilgili birşeyler.
bence de hoş değil ama gerçekler.anlattıkların hiç hoş şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?