Dışardan bir göz olarak yorum istiyorum

Sizi kıskanıyor da olabilir

Inanir misin canın şu 4 5 aydır beni kiskanacak insanın aklına şaşarim ben. Standart bir hayatı olan hiç bir akıllı beni kiskanmaz ve benim durumumda olmak istemez emin ol
Güzel bir ilişkin varsa eğer kıskanıyordur canım,ne yazık ki dost dediğimize bile güvenilmiyor bazen..

Arkadaşınızın bu 3 sene içerisinde hiç erkek arkadaşı olmadıysa şüphelenilecek bir durum.

Aslında kıskanç biri değilimdir. Hatta arkadaşlarım baya şaşırır buna.
İskambil kartını pek anlamadım ama dediklerinden biraz şüphelendim. Kötü düşünme diyebilirim sana en çok. Sonuçta baya yakın arkadaşın anladığım kadarıyla. Belki kızın yapısı rahattır. Ne biliyim şuan dediklerime kendim inanmıyorum ama önüne yem atarak içten içe ne hissettiğini anlayabilirsin

Ben hiç kıskanç değilimdir hatta arkadaşları erkek arkadaşıma sevmiyo mu acaba filan bile demişler yani bence kıllanmakta Haklısınız. Benim de Arkadaşlarımın çok Sevdiğim erkek arkadaşları var ama asla böyle Şeyler yapmam dikkat ederim. Hiç bişey yoksa da nezaketsiz dikkatsiz bir arkadaşınız var

bence kız arkadaşınıza birini bulun içiniz rahat etsin
zaten sevmem ben sap arkadaş illa hayatında birisi olmalı ki seviyeler eşitlensin
empati yapamıyorlar nasıl derler bilirsiniz 'bekara boşanması kolay olur'

Burnuna pis kokular geliyor malesef..
Ki ben genelde insanlar sevgilileriyle ilgili bise anlattiginda sen abartiyosun ortada bise yok diyen biriyim.

Başka biri bu konuyu açmış olsaydı
Direkt olarak evet bir şey var arastirib derdim
Ama siz açınca açıkçası biraz tedirgin oldum
bu sefer de bunu takıntı haline getirmeyin lütfen
Çünkü daha tam iyilesmediniz

Ayy Empati yapamayan o sap arkadaş benim

Ark. Resmen sevgiline aşılıyor ama sevgilin ne tepki veriyor bu önemli oda yeşil ışık yakiyorsa sorun var demektir

bence arkadasina bi oyun oyna anlrsın belki ayrıldım de beni aldatıyo de bi kız var de tepkisini ölç sonra saka yaptım dersin

Kiskanilacak birsey yok
Sevgilin adam mi degil mi gorursun iste

Kiskanilacak birsey yok
Sevgilin adam mi degil mi gorursun iste
bende böyle düşünüyorum. Hayirlisi ya Allah daha büyük dert vermesin. Anamiz babamiz sağ olsun. Yüzümüz ak olsun. Sevgiliymis arkadasmis hepsi gelir hepsi geçer. Sağol yorumun için canım.

Benim sözlüme yanımdayken bunu yapacak arkadaştan ben şüphelenirim gizmo dikkatli ol derim ben, insanoğlu çiğ süt emmiş.

Bence abartiyorsunuz. Benjmde cok sevdigim bi erkek arkadasim var evli su an.onlara giderim cokta yakin davraniriz birbirimize. Karisi ordayken kahramanim derim mesela ona ki bu kelimenin anisi vardir.o da bana guzellik canim hayatim diye hitap eder. Aklimin ucundan gecmez ona karsi art niyetli birsey. Eminim onunda bana.Ama siz boyle yazinca esinin rahatsiz olabilecegini dusundum simdi. Eside cok kiymetli bir arkadasim asla uzulmesinj istemem. Bizimki yillarin samimiyetinden ileri geliyor. Tabiki herkese bu sekilde davranmam.

Benim sözlüme yanımdayken bunu yapacak arkadaştan ben şüphelenirim gizmo dikkatli ol derim ben, insanoğlu çiğ süt emmiş.
Sağol canım yorumun için. dikkat edicem. Rabbim herseyin hayırlısıni versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…