- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
Sizi kıskanıyor da olabilirben erkek arkadaşımla ilişkiye başladığım ilk sene vardı. Tanistigimizdan beri birine aşık onu bilirim. Hala ara sıra onun hakkında konuşur. 1 yıldır hayatında kimse yok ama bu durumdan memnun değil ve su sıralar da eski erkek arkadaşından ayrıldığı için pişman olduğunu dile getiriyor.
Inanir misin canın şu 4 5 aydır beni kiskanacak insanın aklına şaşarim ben. Standart bir hayatı olan hiç bir akıllı beni kiskanmaz ve benim durumumda olmak istemez emin olSizi kıskanıyor da olabilir
Güzel bir ilişkin varsa eğer kıskanıyordur canım,ne yazık ki dost dediğimize bile güvenilmiyor bazen..Inanir misin canın şu 4 5 aydır beni kiskanacak insanın aklına şaşarim ben. Standart bir hayatı olan hiç bir akıllı beni kiskanmaz ve benim durumumda olmak istemez emin ol
Merhaba 2.5 yıllık geçmişim olan bir sevgilim ve 3 yıllık geçmişim olan bir arkadaşım var. Yapı olarak kıskanç bir insanım. Fakat özellikle bu arkadaşım ve sevgilimin olduğu ortamlarda Sevgilimi arkadasimdan kiskandigimi farkettim. Acı bir durum. Buna şu an örnek verebileceğim bir kaç örnek..
1 yıl oncesiydi sanırım. Eğlenmek için iskambil kağıtları ile fal gibi birsey yapıyorduk. Sevdiğin ya da sevgilinin adının harfleri kadar kart acip (örneğin sevgilinin adı ali 3 tane kart aciyoruz) o şekilde bişeyler vs. Arkadaşımla böyle vakit geçip gülüyoruz. Bu bana dedi ki 5 tane kagit aç dedi kime yapıyoruz bunu dedim boşver dedi. Sen bak bir fala dedi. Belki de gelecekteki sevgilim adı da x dedi(benim sevgilimin adını söyledi) bir an şaşırdım ama aldırış etmedim.
bir diğer örnek. bir gün oturuyoruz 4 kız ben bulasik yıkıyorum bunlar bana bişeyler demiş duymadım. O yakın arkadaşım da saftir benim arkadaşım elinden sevgilisini alsak ruhu duymaz dedi. Yine bir şok ama üstünde durmadim. Bunlar 1 yıl önce falan olanlar.
Yılbaşı kutlamak için bugün arkadaslarimizla oturduk sevgilim ve arkadaşım da var. Bir yanımda o bir yanımda diğeri oturuyor. Evde kedi var arkadaşımın üzerine atladı o da sevmez pek. Koltuğun köşe tarafina geçmek istedi ama x de yanımda otursun kediden korusun dedi. Ben korurum seni dedim ben oturdum. Fotoğraf cekilelim dedik arkadaşım 'ben aranıza oturayim sizin' dedi. Daha ufak tefek başka örnekler daha var.
Abartiyor muyum paranoyak miyim bilmiyorum. Arkadaşıma bunu kondurmak istemiyorum ama şimdi farkettim de 1 yıl önceki muhabbet bile aklıma kazinmis. Arkadaşımı çok seviyorum. O da beni sever her anında yanimdadir.. Arkadaşlar dışardan bir göz olarak bana yorum yapar misiniz. Kimsenin gunahini da almak istemiyorum ama içimde de tuhaf birsey var. Cevaplayacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun
Ben hiç kıskanç değilimdir hatta arkadaşları erkek arkadaşıma sevmiyo mu acaba filan bile demişler yani bence kıllanmakta Haklısınız. Benim de Arkadaşlarımın çok Sevdiğim erkek arkadaşları var ama asla böyle Şeyler yapmam dikkat ederim. Hiç bişey yoksa da nezaketsiz dikkatsiz bir arkadaşınız varMerhaba 2.5 yıllık geçmişim olan bir sevgilim ve 3 yıllık geçmişim olan bir arkadaşım var. Yapı olarak kıskanç bir insanım. Fakat özellikle bu arkadaşım ve sevgilimin olduğu ortamlarda Sevgilimi arkadasimdan kiskandigimi farkettim. Acı bir durum. Buna şu an örnek verebileceğim bir kaç örnek..
1 yıl oncesiydi sanırım. Eğlenmek için iskambil kağıtları ile fal gibi birsey yapıyorduk. Sevdiğin ya da sevgilinin adının harfleri kadar kart acip (örneğin sevgilinin adı ali 3 tane kart aciyoruz) o şekilde bişeyler vs. Arkadaşımla böyle vakit geçip gülüyoruz. Bu bana dedi ki 5 tane kagit aç dedi kime yapıyoruz bunu dedim boşver dedi. Sen bak bir fala dedi. Belki de gelecekteki sevgilim adı da x dedi(benim sevgilimin adını söyledi) bir an şaşırdım ama aldırış etmedim.
bir diğer örnek. bir gün oturuyoruz 4 kız ben bulasik yıkıyorum bunlar bana bişeyler demiş duymadım. O yakın arkadaşım da saftir benim arkadaşım elinden sevgilisini alsak ruhu duymaz dedi. Yine bir şok ama üstünde durmadim. Bunlar 1 yıl önce falan olanlar.
Yılbaşı kutlamak için bugün arkadaslarimizla oturduk sevgilim ve arkadaşım da var. Bir yanımda o bir yanımda diğeri oturuyor. Evde kedi var arkadaşımın üzerine atladı o da sevmez pek. Koltuğun köşe tarafina geçmek istedi ama x de yanımda otursun kediden korusun dedi. Ben korurum seni dedim ben oturdum. Fotoğraf cekilelim dedik arkadaşım 'ben aranıza oturayim sizin' dedi. Daha ufak tefek başka örnekler daha var.
Abartiyor muyum paranoyak miyim bilmiyorum. Arkadaşıma bunu kondurmak istemiyorum ama şimdi farkettim de 1 yıl önceki muhabbet bile aklıma kazinmis. Arkadaşımı çok seviyorum. O da beni sever her anında yanimdadir.. Arkadaşlar dışardan bir göz olarak bana yorum yapar misiniz. Kimsenin gunahini da almak istemiyorum ama içimde de tuhaf birsey var. Cevaplayacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun
Ayy Empati yapamayan o sap arkadaş benimbence kız arkadaşınıza birini bulun içiniz rahat etsin
zaten sevmem ben sap arkadaş illa hayatında birisi olmalı ki seviyeler eşitlensin
empati yapamıyorlar nasıl derler bilirsiniz 'bekara boşanması kolay olur'
bende böyle düşünüyorum. Hayirlisi ya Allah daha büyük dert vermesin. Anamiz babamiz sağ olsun. Yüzümüz ak olsun. Sevgiliymis arkadasmis hepsi gelir hepsi geçer. Sağol yorumun için canım.Kiskanilacak birsey yok
Sevgilin adam mi degil mi gorursun iste
Benim sözlüme yanımdayken bunu yapacak arkadaştan ben şüphelenirim gizmo dikkatli ol derim ben, insanoğlu çiğ süt emmiş.Merhaba 2.5 yıllık geçmişim olan bir sevgilim ve 3 yıllık geçmişim olan bir arkadaşım var. Yapı olarak kıskanç bir insanım. Fakat özellikle bu arkadaşım ve sevgilimin olduğu ortamlarda Sevgilimi arkadasimdan kiskandigimi farkettim. Acı bir durum. Buna şu an örnek verebileceğim bir kaç örnek..
Sağol canım yorumun için. dikkat edicem. Rabbim herseyin hayırlısıni versin.Benim sözlüme yanımdayken bunu yapacak arkadaştan ben şüphelenirim gizmo dikkatli ol derim ben, insanoğlu çiğ süt emmiş.
Amin canım amin.Sağol canım yorumun için. dikkat edicem. Rabbim herseyin hayırlısıni versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?