Dışardan bir göz olarak yorum istiyorum

Ben olsam dikkat ederdim fazla güvenme ne olursa olsun.. benim çok yakın değil ama bi arkadaşım sevgilime ben yokken tam begendigim erkek tipisin senin gibi birini bulsam falan demiş kız zaten patavatsızdi sevgilimde sagolsun bana söylemişti dediklerini ve görüşme bidaha demişti

oluyor böyle şeyler ya. Allah herkesi ıslah etsin. Inşallah bir art niyet yoktur ortada. Varsa da Allah biliyor gösterir bana da elbet.

oluyor böyle şeyler ya. Allah herkesi ıslah etsin. Inşallah bir art niyet yoktur ortada. Varsa da Allah biliyor gösterir bana da elbet.
Aynen öyle varsa elbet açık verir erkek arkadaşına da bu konudan pek bahsetmemeye çalış aklında yoksa bile aklına sokma yani

Aynen öyle varsa elbet açık verir erkek arkadaşına da bu konudan pek bahsetmemeye çalış aklında yoksa bile aklına sokma yani
tamam canım teşekkür ederim söylediklerini, soylediklerinizi dikkate alicam

Dikkat edin. Bu tarz çok vakalar var. Millet birbirinin eşine göz koyar olmuş.

Arkadaşım samimi de bir insandır. Sever erkek arkadaş dost edinmeyi. Samimi davranır. Acaba erkek arkadasimdan yana da birsey olabilir mi..
Yani kusura bakma adamin bisey yaptigi yok kiz belki adami bastan cikariyor. Yani ama sen hala erkek arkadasimda bisey olabilirmi.

Bide erkek arkadasimdan vazgecerim kiz arkadasimdan vazgecmem demissin ya aferin.

Bu kafayla sen yanliz kalmayida hakediyorsun
Olan adama olacak.
Yok kiz yarin obur gun oglani bastan cikarsa, sen yine adami suclarsin.
Yazik yani cocuga.
Hani saf dostum olacagina zeki dusmanim olsun.
Bu saflikla sen iliskiyide mundar edersin.
Lutfen bari cocuga kiz arkadasinin dediklerini soyleyip cocugunda aklina baska seyler getirme.

Hele hele seni birakirim kizarkadasimi birakmam lafini hic soleme, sirf bu laf icin cocuk seni biraksa haklidir.

Benimde böyle iki kız arkadasım var
Biri evlendi
Evlenen kocasıyla nişanlıyken bile hep iç içelerdi, ev arkadaşı olmalarından dolayı
Kız evlendi bu bekar arkadaşı yine diplerinde herr daim
Çok saçma geliyo bu bana
Hep içimden demişimdir yakında pis kokular çıkacak diye
İnsana geçmeyecek kazık yarası atanlar hep en yakın arkadaşları oluyo maalesef
Ne gerek var bunca samimiyete
Senin durumda gayet açık polyannacılık oynama

Kendi yaşamında düzenli, seviyeli bi ilişkisi olmayan ve ya ilişkisi olup da aradığını bulamayan arkadaşlarımın bizim ilişkimizi bazen kıskandığına bazen bize imrendiklerine bazen yavuklumu (ki şimdi kocam olur kendisi) taktir ettiklerine beğendiklerine şahit olmuştum.. Arkadaşınızda en "iyi niyetli" olarak bu durum olabilir.. Bu bile zamanla insanı deli eden bişey
Sakınmakta faide var diyorum..

Sen hamile olmadığın halde hamileyim diye tutturan kişisin bu yüzden böyle saçma kuruntular kurmana şaşırmıyorum

Ya kız okb hastası diye her düşündüğü her yorumu takıntılı mi olacak bazı insanları anlamak zor ben de hoş kokular almıyorum

Sen niye arkadaşınla sevgilini bir araya getiriyorsun ki. Bende olsam çok sinirlenirdim beni korusun falan ne munasebet yani. Grup Toplantısı olur bilmem ne o başka ama sevgilinizle baş başa arkadasinizla başbaşa takılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…