• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışardan bir kulaka fikre ihtiyacım var

serenhjl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
35
-41
6
30
Eski eşimle 2 sene oldu boşandık aldatma ilgisizliğivs 6 yaşında bir kızım var babası 2 ayda bir görür haftada bir konuşur ben aslında baba demedikce aratmazdim ama bazen baba için ağlıyor 2 ay uzun geliyor ben de sitem ettim bı kaç kez . Uzun süre almiyorshn böyle babalık olmwz diye . Şimdi çocuk hasta babasinda ben de bir hafta oldu getir dedim yok orası kötü biraz daha kalsın vs ben de salgın bu bunun o şehirle alakası yok dedim bana diyor ki ters ters cevap verme benimle resmi ol bilmem ne ben zaten gerektigi kadar mesafeliyim hayatımda biri var ama bu adam ne resmiyetinden bahsediyor

Eski eşimle 2 sene oldu boşandık aldatma ilgisizliğivs 6 yaşında bir kızım var babası 2 ayda bir görür haftada bir konuşur ben aslında baba demedikce aratmazdim ama bazen baba için ağlıyor 2 ay uzun geliyor ben de sitem ettim bı kaç kez . Uzun süre almiyorshn böyle babalık olmwz diye . Şimdi çocuk hasta babasinda ben de bir hafta oldu getir dedim yok orası kötü biraz daha kalsın vs ben de salgın bu bunun o şehirle alakası yok dedim bana diyor ki ters ters cevap verme benimle resmi ol bilmem ne ben zaten gerektigi kadar mesafeliyim hayatımda biri var ama bu adam ne resmiyetinden bahsediyor
Biraz babasinda kalsın siz de nefes alın. Biraz bağ kurşunlar. Bakamayacagindan korkuyorsanız o ayrı.

Ben zaten resmiyim konuyu dağıtma deseydin.Konuyu çeviriyor çünkü. Kızım üzülmese zaten muhattap olmam tek konu ortak çocuk demelisin hiç takılma bu lafa.
Babalık görevlerini yerine getirsin bence kalsın kızın biraz babasında vakit gecirsin iyi bakıldığını düşünüyorsan ama...

eşin narsist bir yapıda mıydı?

Ben zaten resmiyim konuyu dağıtma deseydin.Konuyu çeviriyor çünkü. Kızım üzülmese zaten muhattap olmam tek konu ortak çocuk demelisin hiç takılma bu lafa.
Babalık görevlerini yerine getirsin bence kalsın kızın biraz babasında vakit gecirsin iyi bakıldığını düşünüyorsan ama...
İyi bakıyordur ancak bu kez çocuk beni yabanciliyor uzun oluyor bir de kresinden uzak kaliyor

Acaba yanında başka bir kadın falan mı var da böyle artistlik taslıyor. Sende demagoji yapma çocuğu getir eğitimi aksıyor deyin

Sözde ona çok ters cevap veriyormusum vs bana da öyle geldi ama o fırsatı vermeyeceğim. En iyisi

Yakın zamanda boşanan arkadaşımda böyle bir sorun vardı direkt o aklıma geldi. Adam bazen normal konuşuyor bazen artistlik taslıyor sonradan öğrendik meğer yanında kadın varken bu şekilde triplere giriyor. Sizinkide o modellerden olabilir

Back
X