- 3 Nisan 2014
- 36.524
- 149.449
- 798
- Konu Sahibi ankarasekreter
-
Madem saygıonın ve doğrunun anlamını biliyorsunuz.O halde neden beni doğruya teşvik etmek yerine böyle iğneleyici sözler sarfettiniz??
Burdan herkese sesleniyorum.Öncelikle yaptığım yanlışlar için önce kendimden sonra da sizden özür dilerim.Hadi ben bir saygısızlık yaptım.Peki sizin yaptığınız nedir??
Saygı saygı diyorsunuz da hanginiz bana saygı gösterdi??
bu u dönüşünün sebebi ne acabaBurdan herkese sesleniyorum.Öncelikle yaptığım yanlışlar için önce kendimden sonra da sizden özür dilerim.Hadi ben bir saygısızlık yaptım.Peki sizin yaptığınız nedir??
Saygı saygı diyorsunuz da hanginiz bana saygı gösterdi??
bu u dönüşünün sebebi ne acaba
Çevresinde gereksiz çıkışları yuzunden sosyallesemeyen . Tek konusabilecegi ortam sanal ortam olan birinin banlanma korksu gibi.bu u dönüşünün sebebi ne acaba
tabiki kib lenmekten kurtulamazister öyle desin ister böyle ben kib yaptım.
Herkesin sizin gibi ve sizin kadar Allah inancı olmayabilir veyahut başka din'e mensup olabilirler.İslam hoşgörü dinidir.Görmezden gelebilirsiniz.Kimsenin sevabı da günahıda sizi ilgilendirmez.
banlanma korkusu? ben 1 saat önce üyeliğimin silinmesi ile ilgili mesaaj attım be?? ne korkusundan bahsediosun?Çevresinde gereksiz çıkışları yuzunden sosyallesemeyen . Tek konusabilecegi ortam sanal ortam olan birinin banlanma korksu gibi.
ay ne korktum! ben zaten üyeliğimin silinmesiile ilgili msj attım ki...tabiki kib lenmekten kurtulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?