Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

ankarasekreter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
26
9
1
36
Çevreme bakıyorum da şimdiki erkekler hep birşeyler yaşamak istiyor sevgilisiyle..Ben ise elini bile tutmam evlenene kadar.

Yanlış duymadınız elini bile tutmam!!! Çünkü ALLAH'ın haram kıldığından ne mutluluk gelir ki?Mutluluk olsaydı sevgililer ayrılır mıydı?

Her neyse bakıyorum erkeklere sokak ortasında sevgilisini öpüyor,cafelerde de yapıyor bunu üstelik....Yemek yiyorum karşımda koklaşıyorlar resmen..Kıyamet alameti gibi...

Asıl şikayetim bu.Yahu sokağa çıkasım gelmiyor bu yüzden!! Görmek zorunda mıyım ben bu modernlik (!) adı altında yapılan rezillikleri?

Rahatsız olan da var mı benim gibi?

Ya ben alıştım daha rahatsızlık duymuyorum artık. Ne yaparlarsa yapsınlar. Orda görmez isen internette her yerde var. Sizde bakmayın, çevirin gözlerinizi.

bide vurgulamissiniz "yanlis amlamadiniz elini tutmam"vs. diye
bir sizinmi degerleriniz var?
bir sizmi duzgun yasiyorsunuz?
size tavsiyem en kisa zamanda bi sevgili bulunda biraz sakinlesin,artik nasil dert ettiyseniz buralara konu aciyorsunuz
bide herseyi din'e baglamiyousunuz sinir oluyorum.

Sevginin kötüsü olmaz ...
Biraz daha farklı yönlere bakarsanız , taciz edilen bayanlar çocuk istismarları , dilenen insanlar , sokakta parklarda yatanlar beni daha çok rahatsız ediyor...
Bakmazsanız görmezsiniz ki , nereye ve neye baktığınız önemli...
Şahsen ben dışarda erkek arkadaşım ile el ele gezerken tip tip bakan bayanlardan daha da rahatsızım...

Sevginin kötüsü olmaz ...
Biraz daha farklı yönlere bakarsanız , taciz edilen bayanlar çocuk istismarları , dilenen insanlar , sokakta parklarda yatanlar beni daha çok rahatsız ediyor...
Bakmazsanız görmezsiniz ki , nereye ve neye baktığınız önemli...
Şahsen ben dışarda erkek arkadaşım ile el ele gezerken tip tip bakan bayanlardan daha da rahatsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…