Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese iyi Akşamlar 9 aylık Evliyim ve eşim akşamları hiç dışarı çıkmak istemiyor sürekli TV önünde ve bende haliyle sıkılıyorum .Biliyorum hepimizin ortak sorunu bu ve bunu nasıl aşabiliriz ?
Çalışıyorum ama çalışmak saatlerim esnek aile şirketi olduğu için.tamam yoruluyor biz pazar günleri bile dışarı çıkamıyoruz bende daha bebeğimiz yokken gezelim istiyorumÇalışıyor musunuz?
Muhtemelen bütün gün çalışıyor, yoruluyor akşamları evinde dinlenmek istiyor eşiniz.
Çalışıyorum ama çalışmak saatlerim esnek aile şirketi olduğu için.tamam yoruluyor biz pazar günleri bile dışarı çıkamıyoruz bende daha bebeğimiz yokken gezelim istiyorum
Ben 24 o 31 ..tamam diyoruz karşılıklı ama haftasonu yine aynı muhabbet oluyor evde dinlenelimHafta sonlarını dert etmenizi anlarım ama konuda akşamları yazmışsınız o yüzden söyledim. Akşam çıkmak istememesi çok normal. Yoğun çalıştığım dönemlerde bana da çok zor gelirdi haftaiçi akşamları dışarı çıkmak.
Haftaiçi onun istediği hafta sonu da sizin istediğiniz şekilde hareket edeceğinize dair bir anlaşma yapabilirsiniz.
Bu arada yaşlar kaç?
Ben 24 o 31 ..tamam diyoruz karşılıklı ama haftasonu yine aynı muhabbet oluyor evde dinlenelim![]()
. Aslında baya Çevresi var ama yıllardır çalıştığı için yorulduğunu söylüyorE gençmiş de daha. Yapısı öyle demek ki. Çok çevresi falan yok heralde dimi?
erkeklerin genel olarak bıkkınlığı sanırımDışarı çıkmayan eş her evde illa bi tane var. Seninkine has bişey değil.
. Aslında baya Çevresi var ama yıllardır çalıştığı için yorulduğunu söylüyor
erkeklerin genel olarak bıkkınlığı sanırım![]()
tam tersi dışarı çıkmak için tüm olanaklarımız var vaktimiz ve aracımız ama tembellik hat SafadaKendi araciniz yoksa dogaldir acikcasi toplu tasimayla aksam disari cikmak gezmek dusuncesi bile yorucu bir iş
Bende aslında evi çok seviyorum ama bi zamandan sonra insan sıkılıyor beraber bişeyler yapmak istiyorbizim evin dışarı çıkmaya ayak sürteni olarak,
ne var şu dışarda yahu oturun mis gibi evinizde..
:) o zaman biz bayanlarda evlenecek insan bulamayız bence %70 erkek dışarı çıkmayı sevmiyorBöyleleri hiç evlenmese. Madem paylaşımda bulunmayacaksın evlenme.
Böyleleri hiç evlenmese. Madem paylaşımda bulunmayacaksın evlenme.
Böyleleri hiç evlenmese. Madem paylaşımda bulunmayacaksın evlenme.
Kesinlikle avm yada Gürültülü yerler bana göre değil en fazla 1 saat dayanabiliyorum Mevsimi açıldı piknik yada deniz kenarı yürüşü mantıklı geldi bi teklif götüreyim haftasonuna :)Yok bizde tam tersi. Eşim sürekli gezmek ister ben evde oturmak. Bazen çok zor geliyor giyinip hazırlanıp çıkmak, çıktık mı giremiyoruz çünkü. Evde otursak bi film atsak dvdye şarabımızı açsak daha çok keyif alıyorum. Bir de bir yaştan sonra kafa kaldırmıyor heralde gürültülü mekanları.
Yorulmuştur, haklıdır. Çok yormayacak şeyler yapın. Ne bileyim pikniğe ya da deniz kenarına faln gidin.
iyi de sadece dışarı çıkmaması problem değil ki, evde oturup sadece TV izlemesi de çok kötü.
bence bir gün Tv yi bozun, çok ciddiyim.
Şakayla Karışık geldiğinde TV'yi bulamayacağını söylüyorum zaten bi gün kumandayı falan saklayıp TV'si gün geçirmek istiyorumiyi de sadece dışarı çıkmaması problem değil ki, evde oturup sadece TV izlemesi de çok kötü.
bence bir gün Tv yi bozun, çok ciddiyim.