• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı Çıkmayan Eş sorunsalı

gençler nasıl belli ediyor kendini :KK70:

yok biz de bir ara TV ye çok sardıydık, sonra TV miz bozuldu, aldığımız yerle sorun yaşadık falan, yenisini gönderene kadar 3-4 ay Tv siz kaldık,
eve gelen Tv bağımlısı misafirlerimiz bile, ay ne güzel böyle muhabbetin tadına vardık diyorlardı.

Bende aslında evi çok seviyorum ama bi zamandan sonra insan sıkılıyor beraber bişeyler yapmak istiyor

:) o zaman biz bayanlarda evlenecek insan bulamayız bence %70 erkek dışarı çıkmayı sevmiyor

Burada açılan konulara bakarsak evet sevmiyorlar.Aslında "eşleriyle" dışarı çıkmayı sevmiyorlar.Eşleri olmadan kendi arkadaşlarıyla çıkmayı seviyorlar.Sevgiliyle gezmek,onlar için evlenmeden önceki bir basamak.Evlenince görev tamamlanmış oluyor.
Benim hep duyduğum,kadınlar gezmek istiyor,erkekler istemiyor.

yok biz de bir ara TV ye çok sardıydık, sonra TV miz bozuldu, aldığımız yerle sorun yaşadık falan, yenisini gönderene kadar 3-4 ay Tv siz kaldık,
eve gelen Tv bağımlısı misafirlerimiz bile, ay ne güzel böyle muhabbetin tadına vardık diyorlardı.

şaka yaptım canım..
ben tv izlemem yeni başlayan dizilere heves ederim bir iki bakarım gerilirim.. hiçbir programı baştan sona izleyemem ..
film koyarız o da sararsa molalı olmak üzere seyrederim.. sarmazsa zaten sızarım anında :KK70:

dışarı çıkmayı da teşvik etmeyi severim :KK70:mesela hafta sonu adamı 2 çocuğu alıp dışarı çıkması için çok güzel teşvik ederim..:KK70: işte o an evde oturmanın keyfi tartışılmaz yaşanır :KK70::KK70:

şaka yaptım canım..
ben tv izlemem yeni başlayan dizilere heves ederim bir iki bakarım gerilirim.. hiçbir programı baştan sona izleyemem ..
film koyarız o da sararsa molalı olmak üzere seyrederim.. sarmazsa zaten sızarım anında :KK70:

dışarı çıkmayı da teşvik etmeyi severim :KK70:mesela hafta sonu adamı 2 çocuğu alıp dışarı çıkması için çok güzel teşvik ederim..:KK70: işte o an evde oturmanın keyfi tartışılmaz yaşanır :KK70::KK70:

:KK70:
sen beni korkutuyorsun bak gerçekten, ben de böyle olacağım 2 erkek çocukla :KK17:

:KK70:
sen beni korkutuyorsun bak gerçekten, ben de böyle olacağım 2 erkek çocukla :KK17:

korkma korkma onların birbirleriyle nasıl oynadıklarını görünce ( her oyunun sonu illa kavgaya bağlanmasa diyerek alttan mesajı da vereyim :KK70:) herşeyi unutuyor insan..

Burada açılan konulara bakarsak evet sevmiyorlar.Aslında "eşleriyle" dışarı çıkmayı sevmiyorlar.Eşleri olmadan kendi arkadaşlarıyla çıkmayı seviyorlar.Sevgiliyle gezmek,onlar için evlenmeden önceki bir basamak.Evlenince görev tamamlanmış oluyor.
Benim hep duyduğum,kadınlar gezmek istiyor,erkekler istemiyor.
Benim ki hep böyleymiş arkadaşları falan Söyler hep dışarı çıkmayı sevmiyor diye arkadaşlarıyla bile mecbur kalmadıkça çıkmıyormuş

korkma korkma onların birbirleriyle nasıl oynadıklarını görünce ( her oyunun sonu illa kavgaya bağlanmasa diyerek alttan mesajı da vereyim :KK70:) herşeyi unutuyor insan..

canım o değil de bu sefer de fırfırlıları kelebekli çiçekli elbiseleri alamayacağım ya, içim yanıyor içim anlıyor musun

Benim ki hep böyleymiş arkadaşları falan Söyler hep dışarı çıkmayı sevmiyor diye arkadaşlarıyla bile mecbur kalmadıkça çıkmıyormuş

doymuştur adam dışarıya..
bakma konuştuğuma gençken doyunca şimdi evde oturmak daha iyi geliyor ..zaten kafam kaldırmıyor artık ..

doymuştur adam dışarıya..
bakma konuştuğuma gençken doyunca şimdi evde oturmak daha iyi geliyor ..zaten kafam kaldırmıyor artık ..
Bende tam tersi yapmak istediğim Herşeyi eşime sakladım eşimle gezerim eşimle şuraya giderim diye bazen beklentim fazla olduğu için Üzülüp kafama takıyorum asıl sorunda bu zaten :(

Bende tam tersi yapmak istediğim Herşeyi eşime sakladım eşimle gezerim eşimle şuraya giderim diye bazen beklentim fazla olduğu için Üzülüp kafama takıyorum asıl sorunda bu zaten :KK43:

o zaman sıkıntı olur tabi..
bir hafta sonu evde oturun bir hafta sonu çıkın .. konuşun bu şekilde anlaşın bence.. hem sizin hem eşinizin istediği olur.. her iki tarafta aynı ölçüde fedakarlık yapmış olur..

Paylaşım sadece dışarı çıkmak değil ki, insan evde de bir sürü şey paylaşabilir eşiyle.
Eşi de her gün sokak sokak gezmek istemiyordur herhalde. Arada bir hanımının gönlünü yapabilir. Keşke söyleseymiş evlenmeden ben hep evde otururum, gezmeyi sevmem diye.

:KK25:
o zaman sıkıntı olur tabi..
bir hafta sonu evde oturun bir hafta sonu çıkın .. konuşun bu şekilde anlaşın bence.. hem sizin hem eşinizin istediği olur.. her iki tarafta aynı ölçüde fedakarlık yapmış olur..
Konuştuk daha önce inşallah uygularız teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için

tam tersi dışarı çıkmak için tüm olanaklarımız var vaktimiz ve aracımız ama tembellik hat Safada
Istanbulda misiniz??? Cunku biz tarifigi daha az olan bir sehirde bir ciktik mi dunya kadar yeri tirim tirim gezerdik. Istanbulda biyere gidip gelmek yol yoruyor yetiyor iskence.. :KK70: buda yoksa birak adami sen cik bu nedir yahu :KK70:

Istanbulda misiniz??? Cunku biz tarifigi daha az olan bir sehirde bir ciktik mi dunya kadar yeri tirim tirim gezerdik. Istanbulda biyere gidip gelmek yol yoruyor yetiyor iskence.. :KK70: buda yoksa birak adami sen cik bu nedir yahu :KK70:
IZmirdeyiz ..zaten çıkıyorum ama onunla çıkmak istiyorum daha yeni evli Olduğum için onunla zaman geçirmek istiyorum gerçi bi zaman sonra Dışarıya çıkmak bile istemicem farkındayım da :KK48:

Benimkide aynı yanliz değilsin canim ama benimki çok yoruluyo o yüzden kızamıyorum bende bide benimki evinde rahat ediyo abisine bile gitsek hadi eve gidelim diyip duruyo eve bağımlı galiba açıkçası evde esimle oturup muhabbet etmek benim de hoşuma gidiyo o yüzden başka biyer aramiyorum

Siz kendinize plan yapsanız "Can'ım sen çıkmak istemiyorsun diye ayarladım" diyip kendiniz takılsanız bir sure sonra zoruna gider o da sizle çıkmak zorunda kalabilir, öyle öyle de alışır belki.

Back
X