- 22 Nisan 2024
- 148
- 188
- 18
- 33
Yargı mood onSiz buraya konu açınca eşinizin eve geleceğini falan mı düşünüyorsunuz.Marangoz dan migdem bulandi siz çok mu pasifsiniz anlamadım napalim hep birlik evrene mesaj mi gönderelim marangozla arası bozulsun evine baglansin diye.Adam sizi istemiyor ve siz inatla bunu kabul etmiyorsunuz
Bu üyenin marangoz içeren konuları istenmeyen zorunlu akraba görüşmesi gibi sinir etmeye başladı beni valla ya bilerek yapıyor yada gerçekten çok safYargı mood on
Saf degkl bence stresini burda atıyor. Yarın aynı konu ile yeniden gelecekBu üyenin marangoz içeren konuları istenmeyen zorunlu akraba görüşmesi gibi sinir etmeye başladı beni valla ya bilerek yapıyor yada gerçekten çok saf
Niye siz keyifçibaşı mısınız evde böyle beklediğiniz için adam rahat zaten çıkın gezin tozun senin bir önemin yok havası verin ama gözüne sokarak değil doğal bir şekilde habersizArkadaşlar merhaba mesela eşim cumartesi 2 3 e kadar çalışıyor bizde kızımla evdeyiz kızıma bugün babasinn yarm gün çalışacağını söyledim ve eşim eve gelmiyor bu havada marangoz berber geziyor akşam olmasını bekliyor resmen sinirlenmekte haksızmym Allah aşkına bizde onun keyfinin bitmesini bekliyoruz her hafta sonu aynı şey ....
Hayır tam tersi hep kızımla çıkıyorum o biz çıkıyoruz diye daha rahat takılıyorSiz normal olanı düşünüyorsunuz ama eşiniz bunu düşünmüyorsa başka yerlerde vakit geçirmeyi istiyorsa sizde kızınızla her yere gidin nereyi gezmek istiyorsanız bir süre sonra bunu fark edip size ayak uyduracaktır. Çünkü siz onu bekleyip bir yere çıkmıyorsunuz oda bunun farkında ve rahat
O zaman tercih meselesi oluyor canım .bunu konuştunuz mu peki ailesiyle vakit geçirmek neden istemiyorHayır tam tersi hep kızımla çıkıyorum o biz çıkıyoruz diye daha rahat takılıyor
Günlük tutsun işte hepimiz rahat edelimSaf degkl bence stresini burda atıyor. Yarın aynı konu ile yeniden gelecek
En son başka bir üyeye günlük önermiştin konuları azaldıBacım sen bir günlük tutsan da ona mı yazsan acaba? Sadece bir fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?